Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakame

wlasnie poronilam chce mi sie wyccc

Polecane posty

Gość Wakame

w poniedzialek mialam ic na kolejna wizyte mial byc to 8 tydzien dzisiaj dostalam plamienie koloru brazowego ,pokazala sie krew.zadzwonilam do prowadzacego mnie lekarza .rozmawialam z pielegniarka .kazala mi sie polozyc i czekac na tel od lekarza .nie mam jeszcze krwotoku .

a co ci lekarz poradzi przez telefon ? nie moze cie ktos zawieżc do gina/szpitala do ze masz brązowe plamienia nie swiatczy o poronieniu

Gość hm...........
może jeszcze nic się nie stało. Ja w 12 tygodniu też krwawiłam i wcale nie troszkę tylkowyleciało ze mnie chyba z pół litra krwi na raz a i tak synek chciał żyć i trzymał się dzielnie. Potem musiałam na siebie uważać ale teraz pociecha ma 2,5 roku. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok

Gość Wakame
wlasnie dostalam tel .mam jutro przyjsc a dzisiaj obserwowac siebie.o boze swiety jak to dlugo

Gość biedroneczka28
kiepski żart, po 1 nie siedziałabyś na necie tylko gnałabyś do szpitala. Poza tym jest czwartek a to się stało w pn więc chyba tak z leksza jebnięta jestes. Kiepsko

Gość Wakame
biedroneczko daruj sobie zarty prosze .

no napewno lekarz nie powiedziłby ci masz czekac tylko musialby zobaczyc bo to nie sa żarty

powinnaś isc od szpitala, aby sprawdzić co sie dzieje. Ja krwawiłam bodajże w 8 tc, stwierdzone odklejajace sie lożysko. Dostałam leki an podtrzymanie ciaży, leżalam i teraz syn biega, mówi i skacze :D Wiele razy krwawilam i skonczyło sie dobrze :) Jesli to prawda, to nie czekaj do jutra, tylko marsz do szpitala. tez nie rozumioem co to za lekarz, który kazał zostać w domu.

Gość ja powiem tak.....
też się dziwię że w obliczu tego co się z Tobą dzieje Ty sobie spokojnie siedzisz w necie i piszesz na kafe ja już bym siedziała w taksówce i gnała do lekarza jak by mnie nie miał kto zawieść ...i też dziwne zachowanie lekarza że każe Ci czekać do jutra ???? coś mi tutaj pachnie prowokacją

Gość ciotunia dobra rada
zieci mają ferie i wymyślają durne tematy które dla innych są naprawdę nieszczęściem.

Gość krytykantka5
zgadzam sie z biedroneczka.

Gość dlaczego sa tacy ludzieee
głupia prowokacja ,po co piszesz głupoty kiedys ci sie moze naprawde to przytrafic.Zaden lekarz tak by nie powiedział pacjentce!

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
Dziecko idz na sanki. A wyc to mozesz ale nad swoja mega glupota.

Gość Wakame
myszka nie mieszkam w polsce .u mnioe jest teraz 20 36 .gdy poszlam w poniedzialek do szpitala ,powiedzial mi ze ciaza jest niewyrazna jak na 7 tydzien dlatego nastepna wizyta miala byc za tydzien .Kazal mi zadzwonic wrazie krwawienia .

Gość kamillena
To, że plamisz nie oznacza poronienia :o Żałosna prowokacja. Straciłam ciążę w 6 tygodniu. Serce mi pęka jak cfzytam takie bzdury :o

ale spzitale cała dobe sa a gdzie jest tak pózno ?? ( babska ciekawosc) a juz skoro kazał ci czekac to leż, zero goracej kapieli, i odpoczywaj

kamillena to ze ty straciłąs dziecko nie jest regułą ze kazde plamienie konczy sie poronieniem jak widzisz niektóre plamia i maja dzieci ' głwoa do góry bedziesz miec swoje :)

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
Dajcie sobie spokoj z tym tematem bo tylko dzieciak siedzi zadowolony przed kompem i sie smieje ze mu temat wypalil.

Gość Wakame
myszko mieszkam w japonii.jak nie jestes w 12 tygodniu to te cholery palcem nie rusza .

Powiem CI szczerze, ze to co piszesz wydaje mi sie nieracjonalne ... Krwawisz, panikujesz, a piszesz sobie na forum jakby nigdy nic. Poza tym zapomniałam napisac, ze dostałam hydroksizine w tabletkach, żeby sie nie denerwowac :O Cos mi tu nie pasuje dlatego nie zamierzam sie angażować w ten topik 🖐️ Ps. Japonia, Antarktyda, czy Rosja, wszedzie powinni CIe przyjac, czy to 8 czy 12, czy 25 tydzień, wiec to jest smieszne 🖐️

Gość kamillena
myszka83: przeczytaj jeszcze raz co napisałam "To, że plamisz nie oznacza poronienia Żałosna prowokacja. Straciłam ciążę w 6 tygodniu. Serce mi pęka jak czytam takie bzdury "

Gość Wakame
nie krwawie ,mam plamienie i troszke krwi.

moja przyjaciolka tez miala plamienia podczas ciazy - okazalo sie, ze ma obnizona szyjke macicy, brala leki na podtrzymanie, oszczedzala sie, duzo lezala i w grudniu urodzila zdrowego synka

jak ja bym miała chocby kropke brążowa na majtach gnałabym do lekarza nawet w nocy ze strachu

Gość sdfghnjm
PROWO....

Gość kamillena
Provo, wali na kilometr :o

A ja wierzę. Prawda jest taka, że w większości krajów, lekarze nie ratują ciąży przed 12tyg. W Polsce pod tym względem jest super opieka, a kobiety i tak narzekają. Osobiście znam przykłady z Anglii i Stanów, gdzie przy krwawieniu się czeka- organizm pozbywa się wadliwego zarodka, więc się go nie ratuje :( Siostra w Anglii nie mogła się doprosić usg w 10tyg z powodu krwawienia.

Gość Wakame
inia wlasnie to samo mowia tutaj.Dwa lata temu poronilam w podobny sposob.Wtedy to tez bylo poronienie samoistne tak mi powiedzieli. Krwotoku wtedy tez nie mialam ,poszlam do lekarza i powiedzial mi ze juz po ciazy .

Gość Minia ma racje
Minia ma racje niestesty. mieszkam tez w Uk i oni do 20 tyg niewiele interweniuja, uwazaja, ze jak cos jest nie tak, natura ma sama zadecydowac:( tez krwawilam w 9 tyg, do tego mialam skrzepy, umieralam ze strachu i bylam pewna ze juz nie ma mego dzieciatka, ale na szczescie w polskiej klinice zgodzili sie mnie przyjac i... lekarz nie widzial przyczyny.. ale dzieciatko zylo:D i teraz ma roczek :D trzymam kciuki:)