Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel 29 z wlasnym mieszkaniem

Poznalem super dziewczyne ale ma 28 lat i mieszka z rodzicami

Polecane posty

Gość ja tez mam mieszkanie oryginal
no oczywiscie, ze miala. a jakie kremy drogie kupowala

nie no zaraz się posikam:) słuchaj koleś...nie dogadamy się.reprezentujemy chyba inny poziom i z daleka to widac:) Ja ci radzę zmień trochę podejscie do zycia bo w koncu skonczy się tak ze zostaniesz sam w tym swoim zajebistym mieszkanku, z subaru w garażu, szwajcarskim zegarku na ręce...żadna normalna podkreslam słowo normalna kobieta nie będzie chciała na dłuższą metę związac sie z takim pustaczkiem jak TY :) niestety-okrutne ale prawdziwe...chyba ze wolisz znowu nadziac się na kolejną dziwkę z mieszkaniem :D to życzę powodzenia :)

Gość zwyczajnaniezwyczajna
ladyeeees ja tu nie pisze ile zarabiam... A chciałam wiedziec ile on zarabia skoro uważa ze 2 tys miesiecznie to duzo. Pewnie zarabia ze 3-4 tys i stac go na to wszystko...Cudotwórca!!!

ale się uśmiałam ladyeeees a dajże jej spokój, niech sobie kobieta pisze co chce, wcale nie musi myśleć tak jak Ty przecież ja jej nie zabraniam pisac.niech pisze co chce. tylko wyraziłam swoja opinię i tyle. po to jest to forum.

słuchaj koleś...nie dogadamy się.reprezentujemy chyba inny poziom i z daleka to widac - WRESZCIE ZASKOCZYŁAŚ!!! ZOSTAWCIE GO SAM NA SAM Z JEGO FASCYNUJĄCĄ OSOBOWOŚCIĄ:)

Tak jasne, dopiero teraz zaskoczyłam...:] tak, masz rację, niech zostanie sam, może kiedyś się wybudzi z tego wspaniałego snu...z ręką w nocniku:P

Gość jeśli to prawda dziwię się
trochę tej dziewczynie. Raczej podejrzewam, że ona np. odkłada na mieszkanie, nie zarabia aż tyle by sama coś wynająć lub coś takiego, trudno mi uwierzyć że 28letnia osoba tak sobie woli mieszkać z rodzicami mimo że ją stać na samodzielność.

Gość Rozen
Naskoczyłyście na autora ale prawda jest taka, że dla was facet bez własnego mieszkania to też beznadzieja.

mnie na to stac i mieszkam z rodzicami... zostali sami po śmierci mojego brata i niewyobrazam sobie żebym ich mogła zostawić samych... Codziennie na mnie czekają zebym juz wróciła z pracy... Maja duzy dom i każdy ma swój poziom...i co mam iść do bloków do tak wypada, a dom bedzie stał pusty w połowie.

Gość jeśli to prawda dziwię się
o właśnie, masz jakiś tam powód, dla którego nie chcesz się wyprowadzić. Wątpię, by ktoś chciał mieszkać z rodzicami tylko po to, by móc odkładać wypłatę na kosmetyki. Sądzę, że ta dziewczyna też na trochę bardziej skomplikowane powody takiej decyzji.

ladyeeees pytam za ile kupił ten szwajcarski zegarek nie po to Zeby sobie też taki kupić, tylko chciałam sprawdzić czy on wogóle wie ile taki zegarek kosztuje...pajac jeden. Za cenę " dobrego szwajcarskiego zegarka" jaki rzekomo posiada autor można kupić mieszkanie.

a ja sądze ze ta dziewczyna mieszka z rodzicami ale nie w domu tylko w mieszkaniu...a tak to ja bym też nie chciała.

ladyeeees wkurzyłaś mnie... Naskakujesz na mnie nie wiem za co... Ja sie tu ani nie chwale,ani nie popisuje... Chce uzasadnić autorowi ze ktos po zawodówce, mieszkający z rodzicami nie jest jakimś gołodubcem. Ja sobie dobrze radzę,pasjonują mnie podróże, szanuje moich rodziców i chce z nimi być z wyboru a nie z przymusu...i to jest złe???!!!

Gość ja tez mam mieszkanie oryginal
mam jeden z najtanszych modeli omegi za okolo 5 tysiecy zlotych. pasi?

Gość do jeśli to prawda dziwię s
ja jestem facetem i jakbym mial zamieszkac samemu to bym musial jesc chleb z margaryna i nosic dresy z rynku. nie dla mnie takie zycie, wole mieszkac z rodzicami

teraz jesteś mądry... To nie jest dobry szwajcarski zegarek... Dobry kosztuje jakieś 60-90 tys, a bardzo dobry 200!!!! Gołodubcu!!!!! Wstydz sie w takim badziewiastym zegarku chodzić...

Słuchaj zwyczajnaniezwyczajna, nie miałam zamiaru Cię obrazac, jesli to tak wyszło to przepraszam.Przez chwilę po prostu miałam wrażenie(nikt nie jest nieomylny)ze zaraz bedziecie tutaj się przechwalac kto ma lepsze auto, albo droższe mieszkanie...rozdrażniło mnie to, ale jeśli nie taki był Twój cel, wybacz, że Cię obraziłam... mnie nie obchodzi ile ktoś ma kasy jeśli się z tym nie obnosi jak autor to robi, bardzo mnie to drażni, bo dla mnie kasa to nie wszystko-cóż z tego jesli ją ktoś ma jak w głowie woda?

poza tym nie przyszlam tu po to żeby obrazac normalnych ludzi tylko żeby wyrazic swoją opinię na temat materialistów...:o mam do tego święte prawo. nic na to nie poradzę że innymi wartościami w zyciu się kieruję, i że co innego jest dla mnie ważne! o!

ladyeeees przyjmuje przeprosiny Morał z tego taki ze autor zarabia ze 3-4 tys ma mieszkanie, subaru, zegarek omegi,płaci alimenty, stać go na wszystko i pewnie jeszcze coś odłoży.... CUDOTWÓRCA!!!!

Gość agent007
pawel 29 z wlasnym mieszkaniem cho0j mnie obchodzi że masz mieszkanie... to jej wybór nie podoba ci się od się od.pier.dol i znajdź sobie inna czy to takie trudne? zrozum to że jeśli ktoś podejmuje inne życiowe decyzje niż ty to nie znaczy że zasługuje na twoją żałosną krytykę