Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel 29 z wlasnym mieszkaniem

Poznalem super dziewczyne ale ma 28 lat i mieszka z rodzicami

Polecane posty

Gość zwyczajnaniezwyczajna
a gdzie mieszka Twoja była żona...? Pewnie to mieszkanie w którym ty mieszkasz było waszym wspólnym...i teraz wielce bohatera zgrywasz.

Gość hahaha no nie moge...
rzeczywiscie to ma sens jak cholera....wynajac sobie mieszkanie zeby na jego oplacenie wydac pol pensji...a potem sobie odmawiac wycieczki, kursu, ciuchów, kosmetykow, ksiazek...i po co? a no po to zeby jakiemus kretynowi zaimponowac.....hahahah żałosne.... mam nadzieje ze dziewczyna sie szybko opamieta i uceknie od Ciebie... P.s. Ch* Cie obchodzi na co ona wydaje swoje pieniadze i jesli nie ma ochoty ich wydawac na samotnosc (bo tym jest mieszkanie samemu) to Tobie gówno do tego.... swoją droga moze w twoim małym móżdżku sie nie miesci ze niektorzy są z rodzicami na przyjacielskiej stopie i jest im tak dobrze do czasu az nie beda w powaznym zwiazku (na tyle powaznym by z tą osobą zamieszkać) bo normalni ludzie tak robią...wyprowadzają sie z domu kiedy chcą stworzyć własny dom (lub wyjezdzają na studia-ale Ci to nawet wracają szok nie?) a tylko psychopaci na dodatek ograniczeni mieszkają sami bo w tym wieku trzeba wszystko wydawac na samodzielne mieszkanie bo to juz ten wiek..... Poza tym gdyby ona wydawala to co teraz wydaje na wycieczki, ksiazki ....czyli swoj rozwoj na mieszkanie to by byc moze nie bylaby dla Ciebie tak ciekawa....

Gość Anastazja21
no właśnie, tylko takie na ciebie lecą ! jakieś dziwki i ku**wy, bo żadna wartościowa, uczciwa i inteligentna kobieta nie spojrzy na takiego frajera jak ty!!!! i to by było na tyle!!!!

Gość dddghdghd
no dobra, dupki z mieszkaniem.... prawda jest po czesci rowniez taka, ze to typowa polska zasciankowa mentalnosc: napinac sie na wlasne mieszkanie. Na calym swiecie masa ludzi po prostu wynajmuje mieszkania a nie tylko sklada grosik do grosika, albo pakuje sie w kredyty, placi odsetki itd. A pieniadze maja, tylko ze za nie po prostu zyja jak chca. Wielki procent ludnosci swiata nie ma wlasnego mieszkania. Nie kazdemu zalezy na tym, by tkwic w tym chorym systemie spolecznym: mam mieszkanie-jestem kims. To tak bardzo zasciankowe muslenie, az zal.

dla mnie kobieta ktora ma 28 lat, prawie 29 o zgrozo....od 4 lat zarabia 2 tys zlotych i nie potgrafi odlozyc 500 zl miesiecznie na lokate to pusta panna...

Gość ja tez mam mieszkanie oryginal
zwyczajnaniezwyczajna twoje pieniedze to nie wszystko. kobieta musi mi sie po prostu rowniez podobac. poza tym panie z zawodowki sluchajace techna i hitow z radia mnie o wymioty przyprawiaja. takie dziewczyny sie wychowywaly na dyskotekach, nie moj swiat

jak dla mnie to jest dno intelektualne. kasa i szpan + jakaś pani "menadżerka" u boku która szuka sponsora:D to jest dopiero życie;)

Gość Anastazja21
po co odkładać??? żeby mieszkać sama, ledwo wiązać koniec z końcem i żeby zaimponować takiemu facetowi jak Ty???!!!!! żal dupe ściska...

Gość pawel 29 z wlasnym mieszka
lubie ssac z polykiem a moja dziewczyna miala na imie roman

a byla zona ma juz swoje mieszkanie. mieszkanie gdzie mieszkalismy bylo moje, ale byla zona jest ekonomistka i ma juz wlasne, bo stac ja na to. kasjerka z biedronki to ona nie byla, zeby teraz glodowac

poza tym panie z zawodowki sluchajace techna i hitow z radia mnie o wymioty przyprawiaja. takie dziewczyny sie wychowywaly na dyskotekach, nie moj swiat Ty PANIE IDEALNY a ty nie chodziles na dyskoteki? Nie dosc że pozer to jeszcze i sztywniak i zamuł :P

a sponsora to szukaja kobiety, ktore dobrze nie zarabiaja wlasnie. pani manager nie potrzebuja sponsorow, bo same dobrze zarabiaja

Aha najlepiej 2 tys wydawac na siebie, na koncie miec pustki a potem kolo 30 obudzic sie z reka w nocniku ...i zazdroscic inny, ktorzy maja wlasne mieszkanie, samochod

ale jestem podobno bardzo ładna...w każdym razie faceci sie za mną ogladają... chciałabym Ciebie zobaczyć...

jezdze fiatem 126 p,mieszkanie mam od tatusia a prace zalatwila mi mamusia.

chodzilem na rockowe koncerty i imprezy, ewentualnie do dobrych klubow, a w dyskotece stricte (typu energy) to nigdy nie bylem. kobiety sluchajace techno to przewaznie blachary

wiem ze sa tacy ludzie i mają dobrze zawsze maja gdzie wrócic pogadać z kimś kto duzo przezy.ł i nie maja moplat za mieszkanie

Gość Anastazja21
bo ja i mój chłopak nie lubimy pedałów :D

Gość do ladyeeees
czyli sama sie przyznalas, ze chlopak bez prawa jazdy i dobrej pracy nie bylby twoim marzeniem i patrzylabys na niego z niesmakiem

a i jeszcze moim skromnym zdaniem zal cie ma prawo życ jak chce co ci do tego może czeka na zalozenie rodziny i wtedy się wyprowadzi

jestem gejem

do ladyeeees czyli sama sie przyznalas, ze chlopak bez prawa jazdy i dobrej pracy nie bylby twoim marzeniem i patrzylabys na niego z niesmakiem czytac nie umiesz?

powtarzam kolejny raz... Ja jestem po zawodówce i nie szukam sponsora... Znam takie co są po studiach i niestety szukają... A jaki masz samochód???

Przepraszam was przyszedlem na tym forum zeby sie wyzalic ze jestem nieudacznikiem a prace i mieszkanie mam od rodzicow. Chcialem poznac dziewczyne ale zadna mnie niechce dlatego jestem z romanem. Szukalem dziewczyny na kase ale sie nie udalo

Gość do ladyeeees
ale napisalas to takim tonem, jakby taki mial byc ostatecznoscia, ewentualnym mniejszym zle i kims ledwo mieszczacym sie w normie do strawienia