Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel 29 z wlasnym mieszkaniem

Poznalem super dziewczyne ale ma 28 lat i mieszka z rodzicami

Polecane posty

Gość laadyeees
ja żyje tylko powietrzem na przykład :classic_cool:

Gość lkhldkas
no to sie zona na tobie tez poznala :D

Gość yy y yyy
0,25/10

Gość ja tez mam mieszkanie
pozbyłem się rodziny bo uwielbiam wydawać na siebie i nikt mi już nie przeszkadza :classic_cool:

a kobiety pracujace fizycznie to zwykle wiesniary, ktore nic nie maja i mysla, ze jak kupia sobie w galerii bluze reebok albo diverse to wielka elita z nich i burzuazja. dobre

" jestem wyksztalcony, mam dobra prace, splacam alimenty (dziecko bylo slubne, pare lat po slubie, ale juz jestem po rozwodzie) " módl się, żeby cię jakaś zechciała z tymi alimentami :P

to nie zona mnie zostawila, ale ja ja. mialem wtedy kochanke i nie kryje sie z tym

pomimo alimentow mam wiecej pieniedzy niz golodupiec, ktory robi na magazynie jak wol pociagowy

Gość lkhldkas
ale z ciebie kawał chuja, zonie zrobiles tylko prezent odchodzac :) a pierwsze slysze, zeby praca fizyczna to byla wies :O PROSTAK jestes

Gość Anastazja21
zasrani materialiści...

Gość
Ja mieszkam z rodzicami i moim chłopakiem.On nie pracuje kiedyś dobrze zarabiał ale zdrowie mu nie pozwala na tamtą pracę.Siedzi przed kompem i gra.Ja pracuję zarabiam 1000,nie mam żadnych oszczędności.Aha też jestem ładna zgrabna,oczytana miałam być modelką,jednak była bardzo w nim zakochana i zrezygnowałam z propozycji wyjazdu.Nic nie mam z życia,ale rodziców mam cudownych....

poza tym za dobrze finansowo stoje by wiazac sie z jakas panienka, co nic nie ma. taka by leciala na moja kase, dlatego szukam niezaleznej, dobrze stojacej finansowo kobiety, na takim samym poziomie jak ja

Gość lkhldkas
tak niskiego poziomu jak ty reprezentujesz zadna kobieta nie ma ;):classic_cool:

Gość Anastazja21
ja tez mam mieszkanie --> to ty jesteś zwykłym prostym wieśniakiem.. taką gadką udowadniasz właśnie swą inteligencję !!!

nie jestem materialista! materialista bym byl, jakbym sam byl golodupcem, a chcial kobiety bogatej. materialistki to np. tez biedne kobiety, ktore chca bogaczy. a co do pracy fizycznej - nigdy bym sie nie zwiazal z tepaczka po zawodowce. lubie kobiety z gornej polki np. atrakcyjne prawniczki albo menadzerki

temu panu powyżej wydaje sie ze jest niewiadomo kim, bo ma niby kasę...ale to że jakies idiotki na nią polecą i przez chwilę sobie poruchasz na prawo i lewo bo gdzies ja zaprosisz (przykladem tu jest kochanka pare lat temu którą miales) dobrze o tobie nie świadczy... jesteś pozbawionym jakichkolwiek uczuc materialistą i obyś jeszcze w życiu pożałował swoich myśli..........i tego jakim jesteś człowiekiem:o obym nigdy nie trafila na kogoś takiego jak Ty bo Go wysmieję prędzej niż zdoła się ze mną umowic:D pozdro

Gość lkhldkas
ciemnoto jedna, mozna byc po studiach i pracowac fizycznie! ale to juz chyba wykracza poza twoje "wybitne myslenie", a jak widac twoje wyksztalcenie wcale nie idzie w parze z madroscia i inteligencja:P to co robisz to tez jest materializm

Gość
Nieraz spotykałam takich dupków na swojej drodze i pomimo braku kasy nigdy bym się z nimi nie związała :o Pomimo że mój facet nic nie ma

lubie kobiety z gornej polki np. atrakcyjne prawniczki albo menadzerki przypominam że jak narazie mój drogi to jesteś sam i żadna atrakcyjna prawniczka albo menadżerka nie zwróciła na Ciebie uwagi... dla mnie jesteś gorszy niż nie jeden po zawodówce.naprawdę. najwyrażniej wykształcenie i zawartośc portfela nie swiadczy w zaden sposób o poziomie intelektualnym człowieka...:):):)

Gość śmiech ___.na sali
ma kupić mieszkanie, mieszkać sama, siedzieć na dupie i jeszcze ledwo wiązać koniec z końcem?:D jaki tu prestiż?:D uśmiałam się:D

Gość żmijka83
Autorze jesteś głupkiem, chamem i używasz slów, których nie rozumiesz! Dziewczyna jest pusta, bo nie ma swojego mieszkania?:) Normalnie ręce opadają! Otóz pusta nie jest, gdyz, jak sam powiedzialeś kupuje książki, zwiedza świat... Czy pustostan umysłowy wiąże się z mieszkaniem z rodzicami? Zenada! Sam jesteś pustakiem jakich mało, zamiast cieszyć się, że poznałeś inteligentną, ładną dziewczynę, PRACUJĄCĄ na siebie, to wymyślasz jakieś głupoty. Skoro sam twierdzisz, że nie wezmiesz dzieczyny gołodupca, to po prostu jej to powiedz, zakończ znajomośc, znajdż bogatą laskę i przestań zakladać debilne tematy i wkurwiać ludzi!!! Ciao.

Gość ciemnota totalna
Facet - ten z mieszkaniem...nie ma czegoś takiego jak menadżerka..jest menedżerka a;bo manager. Inteligencją widać, że nie grzeszysz. Mam nadzieję, że kobiety nie są takie głupie i będą sie jednak d Ciebie z daleka trzymały. Sama mieszkam z rodzicami, nadal studiuję i pracuję. Dokładam czasem rodzicom, opłacam czesne na uczelni ok. 450 zł i składam na mieszkanie miesiąc w miesiac ponad 1000 zł. Z resztą kasy robię co chcę. Generalnie do czegoś dążę,ale kasa nie zasłania mi świata. Mimo że mam dopiero 23 lata, ale już wiem że na takiego kolesia jak Ty trafić bym nie chciała.

rozumiem facetow pracujacych fizycznie po studiach, ale kobieta robiaca przy tasmie to zenada. nie jestem materialistka, chce kobiety zaradnej np. prawniczki, bo na kase leci holota z lidla. panienki robiace na kasach, bez matury, a mezow chca milionerow. was glownie obchodzi u faceta: zarobki, konto, prawo jazdy, samochod, mieszkanie - czemu my ma byc gorsi? nie myslcie sobie, ze nam starczy, jak bedziecie lezec i pachniec

Gość zwyczajnaniezwyczajna
"nigdy bym sie nie zwiazal z tepaczka po zawodowce"....co za pajac!!!! Ja jestem po zawodówce i sie tego nie wstydze...mało tego uważam sie za mądrzejszą niż jakiś tam student!!!! Teraz studia to nie problem. Jak słyszę kto teraz studiuje to smiać mi sie chce... Tempaki z mojej klasy które ledwo na miernych jechały...oto wielcy studenci tego wieku!!! Teraz po zawodówce masz wiele wiecej niż po studiach. Ja prowadzę własną działalność, mam super samochód, mieszkam z rodzicami bo tak chce i podróżuję sobie w miejsca o których zawsze marzyłam... Ot taki tempak po zawodówce... I zapewniam cie ze chciałbyś sie ze mna związać w życiu bym cie nie chciała pajacu...zas...ny studenciku!!! Ciekawa jestem czym ty sie zajmujesz???

Gość lkhldkas
kobiety tez pracuja po studiach fizycznie :P a zenada jest to co tu teraz wypisujesz