Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel 29 z wlasnym mieszkaniem

Poznalem super dziewczyne ale ma 28 lat i mieszka z rodzicami

Polecane posty

Gość ja tez mam mieszkanie oryginal
mam subaru impreze

Jestem rzeczoną prawniczką, mam mieszkanie i powiem Ci, że moje myślenie mimo wszystko jest dalece różne od Twojego.. Partnera swojego wybierałam kierując się całkiem innymi kryteriami czego nie żałuję, zwłaszcza czytając wypowiedzi skoncentrowanych na mamonie niewiernych dupków bez moralnych wartości. sorry

mam w dupie moralnosc, tak jak wy ma cie w dupie kim facet jest i dla was glownie pieniadze sie licza. dla mnie natomiast zaradnosc kobiety i to zeby nie byla golodupcem. wyksztalcenie i dobra, ciekawa praca tez wazna

Gość dfgsdfgs
a ja mam klockie lego

do ladyeeees ale napisalas to takim tonem, jakby taki mial byc ostatecznoscia, ewentualnym mniejszym zle i kims ledwo mieszczacym sie w normie do strawienia Niestety rozczaruję Cię. Myślę zupełnie innymi kryteriami niż autor i Jego kolega "po fachu" a to co Ty sobie dopowiedziałeś do mojej odpowiedzi to już jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa...

Gość zwyczajnaniezwyczajna
ja tez mam mieszkanie oryginal a hahaahahahaha... wiesz co wiedziałam ze napiszesz ze masz subaru...wiedziałam... Dobry jesteś...

"mam w dupie moralnosc" - dziękuję, nie mam pytań Wysoki Sądzie.. na marginesie, mój facet jest gołodupcem.

Gość hani343
a ja mam kolorowe kredki z pewexu

mam w dupie moralnosc, tak jak wy ma cie w dupie kim facet jest i dla was glownie pieniadze sie licza. dla mnie natomiast zaradnosc kobiety i to zeby nie byla golodupcem. wyksztalcenie i dobra, ciekawa praca tez wazna a ja widze w twoich wypowiedziach że ktoś Cię bardzo skrzywdził w życiu...masz w sobie tyle agresjii do kobiet, że aż mi Ciebie szkoda. Czyżby któraś poleciala tylko i włącznie na Twoją kasę a później kopnęla cię w dupę, dlatego tak bardzo teraz jestes nieszczęsliwy? Bije to od Ciebie na kilometr... Ten żal i reszta złych emocji...

no to jeszcze jedno pytanie... Ile zarabiasz...???

bo mnie nie kreca bmw i inne szpanerskie wozki dla nowobogackich, tylko samochody ktore sa robione po to by jezdzily. kocham japonskie wozki, to sa auta dla prawdziwych mezczyzn

jezu pytania ile zarabiasz i jakie masz auto i przekrzykiwanie się w tym kto ma lepsze też jest dla mnie dnem.

o zarobkach tu dyskutowac nie zamierzam. za to ty napisz jaka masz furmanke i dlaczego masz spracowane rece, skoro jest businesswoman. szczerze mowiac ja bym nigdy biznesu nie zalozyl, jesli bym mial w nim tyrac fizycznie. dla mnie szkoda zachodu. jak miec biznes, to po to by byc panem dyrektorem czy prezesem

Gość hahaha no nie moge...
wiesz co głupi jesteś jak but... ja zarabiam kilkakrotnie wiecej niż ta dziewczyna i nie odkladam 500zl na lokate no bo i po co? w jakim świecie Ty żyjesz? procent z lokaty jest tak smieszny ze az sie płakać chce.. i znowu wyszło Twoje ograniczanie bo nawet dziecko wie, ze pieniadze sie inwestuje tak by przynosiły zyski a nie były zamrożone....pieniądz,który tylko sobie leży i na siebie nie pracuje lepiej wydać niż pozwolić mu leżec...był taki moment w całkiem niedalekiej historii naszego kraju,który sie nazywał dewaluacja.....i Ci którzy tak sobie ciułali na tych lokatach G* z tego mieli (czego przykladem byli moi rodzice odkladajacy na ksiazeczke mieszkaniową całą pensje mojej mamy z bardzo dlugiego okresu czasu- teraz jest to 1200zł).... Dla Ciebie pewnie nie wyobrazalne jest to ze dla niektorych pieniadze mają tylko taką wartosc ile moga sprawic szczescia komus bliskiemu ale dla mnie tym wlasnie są pieniadze srodkiem do dawania szczescia bliskim....i dlatego wole pomóc finansowo rodzicom tak zeby czuli sie bezpiecznie i zeby im niczego nie brakowało niż ciułać na mieszkanie...wole pojechac z ukochaną osobą na wakacje marzen...wole spełniac marzenia bliskich mi osob niz ciułać jak taki ciułacz....bo ja na stare lata bede miec i to cholerne mieszkanie (w ktorym sie chyba gonic bede) i wspomnienia.... i za kilkadziesiat lat bede sobie siedziec w tym moim mieszkaniu przy herbatce z meżem i wspominac wakacje na majorce, wyjazd do japonii, nasze całodzienne wypady do kina, bede miec w pamieci radosc mojej mamy kiedy dostała cos o czym dlugo marzyla i na co dlugo musialaby oszczedzac.... i bede szczesliwa.... a Ty co? bedziesz siedział sam jak palec w swojej klitce (bo moze uda Ci sie kupic kawalerke ewentualnie jakies male 2 pokojowe mieszkanko w ktorym ja bym psa za kare nie zamknela) i bedziesz zalowal ze cale zycie ciulales ta kase na mieszkanie bo mieszkania do grobu nie zabierzesz.... wiesz jaka jest miedzy nami roznica? Ja zyje i ciesze sie zyciem a Ty wegetujesz, ciułasz i kombinujesz i przez najblizsze 40 lat bedziesz jeszcze tak robił.

Gość hani343
jak mozna kogos oceniac po poziomie zamoznosci masakra

hani343 jak mozna kogos oceniac po poziomie zamoznosci jak widac można i dla niektórych to jest chleb powszedni ...

a jaka różnica bmw czy subaru??? Skoro chcesz tylko jeździć to kup sobie clio. Subaru kupił do jeżdzenia...fajnie. Przepraszam a na jakiej drodze w polsce wykorzystujesz moc tego samochodu??? Dla mnie mądrzejszym jest ten co kupuje sobie bmw bo jest to samochód z klasą, niż ten co kupuje subaru na nasze drogi...tylko szpan...

Gość hani343
a ciekawe jak ta osoba popadnie w dlugi ,straci kase mieszkanie i co wtedy ?

Poza tym, ja całkowicie sobie zdaję sprawę, że są PANIE które lecą tylko i włącznie na kasę, pieprząc się w zamian ile popadnie, ale gdybyś MÓGŁ nie wrzucac wszystkich do jednego worka, bo gwarantuję Ci że nie każda jak ty to nazywasz "próżna" dziewczyna leci tylko na kasę... nie moja wina że obracasz się w środowisku takim a nie innym!! Dla mnie jesteś ZEREM!

spokojnie możesz pisać o zarobkach...tutaj jesteś anonimowy... Wymyśliłeś sobie to wszystko i kretyna z siebie robisz... chciałabym widzieć to subaru... Mam własny biznes i w nim pracuje a nie rozkazuje!!!! Dlatego mam zniszczone ręce. Nikt mi nic pod nos nie podstawia...do wszystkiego dochodze swoją pracą...

jestem gadzeciarzem. lubie solidne wozki, drogi sprzet grajacy, dobry szwajcarski zegarek, kurtke z jagniecej skory. min. dlatego potrzebna mi kobieta z dobra pensja, zeby razem zarobic na zycie i zebym kosztem jej utrzymywania nie musial rezygnowac ze swoich potrzeb typu audiofilskie kable do sprzetu grajacego

dla mnie szkoda zachodu na biznes, w ktorym mialbym sam tyrac jak wol pociagowy

dlatego potrzebna mi kobieta z dobra pensja potrzebna do czego? Już jedną taką miałeś "ekonomistkę" i co? dobrze ze cie kobieta kopnęla w dupe. i kochanka najwidoczniej też skoro jesteś już sam:) ty...nieszczęsliwy człowieczku:D

no i ja jestem po zawodówce i mam dosyć pieniedzy.... Chciałabym widzieć ten szwajcarski zegarek. Pisz ile zarabiasz...

zwyczajnaniezwyczajna-> i tak będziecie się przekrzykiwac kto ile zarabia?kto ma lepsze auto czy zegarek? :o powodzenia...

to ja zone zostawilem dla kochanki, a kochanka okazala sie dziwka na "emeryturze", ktora ledwo co skonczyla kurwic sie za pieniadze, wiec jak moglem z nia byc? pomyslcie troche

dobry jesteś... Najpierw piszesz ze ludzie wydają na siebie po 2 tys miesiecznie i ich nie rozumiesz, a teraz piszesz ze jesteś gadzeciażem... to nie chce wiedzieć ile Ty wydajesz na siebie... poza tym to facet mający tyle pieniedzy to powinien mieć swój dom!!!!! I to nie jeden!!!!! A nie mieszkanko!!!! W takim razie to Ty jesteś gołodubcem. Za ile kupiłeś ten szwajcarski zegarek???