Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marysia_mm

Spis powszechny Maj, Lenek, Nadii

Polecane posty

te imiona ciągle się przewalają na kafe... no to policzmy... Lenkę znam - 1 Maję - 1 (oprócz pszczółki) Nadia - ponoć męża kolega będzie tak nazywał córkę

Przestańcie się tak nakręcać.. Mam małą Lenkę która ze serialami nie ma nic wspólnego i tyle :P Niech nawet imię Lena nosi każde dziecko a i tak moje jest dla mnie wyjątkowe :P

Gość ja znam takie dziewczynki
Zuzanka - 5 szt Nala - 1 szt Nel - 1 szt wszystkie urodzone w 2009 r

Gość po amerykansku a nie po rusku
o widzę, że od ruskich u nas powiało

u mnie ksiądz zapytał dlaczego tak do rusku ;) A na chrzcie kiedy trzeba było powiedziec imię dziecka, ksiądz dwa razy zapytał - Jak? I uśmiechnął się :P

marysia_mm- a po co ci ten caly wpis? CHcesz komus udowodnic, ze nie dalas dziecku popularnego imienia? Nadalas! Imie to jest coraz bardziej popularne. Moda dopiero sie zaczyna i bedzie coraz gorzej. Ja nie znam duzo malych dzieci, a mimo to sa wsrod nich 2 Leny. Lena jest obecnie na miejscu 11 najpopularniejszych imiona z 2009. Wg mnie to dosc wysoka lokata.

Lena, Maja to najpopularniejsze imiona, ale czy to wazne? najwazniejsze ze nam mamom to imie sie podoba:)

Gość mama Lenuśki ...
dorzucam mają lenkę - wrzesień 2008 ze mna na sali była mała Nadia ...

kazdy daje jak mu sie podoba. w rodzinie mam 3 Julki , znam jeszcze 2 dziewczynki . Julia jest chyba najbardziej popularne i co z tego ? Mi sie podoba , chociaz Pola podoba mi sie bardziej :) Poza tym w moim otoczeniu jest ( do 3 lat ) : Lena - 1 Nadia - 0 Amelka - 2 Maja , Laura, Nikola, Zuza, Martyna , Oliwia , Marcelina, Marysia , Olga , Klaudia , Natalia - 1

Gość nie znam zadnej lenki ani nadi
ale mam w rodzinie 4 małe Maje. Same pszczółki :)

Gość mamamajki
ja tez mam majke. ale w moim otoczeniu nie ma zadnej innej. nie znam tez zadnej nadii i lenki. za to pelno julek, zosiek i nikolek.

Gość Natusia_
Proszę zagłosujcie na moją walentynkę: www.ilovemilka.pl/vD8AD7

nie znam żadnej Nadii poza moją córą. osobiście nie znam też żadnej Lenki, jedna u nas na topiku jest :)

Gość drftgyu
Jak sie odmienia imie MAJA ?? Nie ma Maji czy nie ma Mai ?

Gość ewewe
Jedna Nadia i jedna Maja

Gość gruba wiola
wsród dzieci znajomych jest 1 Nadia, Maje są 3, Leny 2

A ja nie rozumiem co ten spis ma na celu... może i ostatnio te imiona stały się dość popularne ale wciąż nie na tyle żeby dzieci o tych imionach było dużo.Nadal najwięcej jest Anek,Kasiek itp więc o co to halo.Swoją drogą imię Nadia mi się podoba i może tak nazwę swoją córkę jeśli będzie druga dziewczynka. Jasne że pewne gdzieś się to imię powtórzy,może będzie nawet druga Nadia w szkole ale powiedzcie mi ile Ań i Kasiek miałyście w szkole? A nawet w klasie? Ja w podstawówce miałam 3 Kaśki i 2 Anie,w szkole średniej 2 Kasie i 3 Anie.Wątpię żeby w którejś klasie znalazły się 3 Maje albo Nadie czy Lenki.Jednak te imiona wciąż są rzadsze.

Gość gruba wiola
a z tego towarzystwa jedna Lena i jedna Maja to siostry, więc rodzice wyjątkowo podatni na modę :P

Gość ozeszty
znam : 4 Leny 12 Zuz (!!!!) powaga nadie 1 za to julek chyba ze 100, natalek 200, emilek amelek, wiktori i weronik 1000

Gość gruba wiola
A moja córka to Wanda i ja osobiscie żadnej innej nie znam :P