Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faceci oj faceci

Z iloma facetami spałyście? Wasi faceci wiedzą o wszystkich?

Polecane posty

no cóż, widziały gały, co brały, ja go do siebie nie przywiązałam, mógł odejść w każdej chwili. Z prawiczkami, które myślą, że dziewica, która ma za sobą robótki ręczne, anal i oral, będzie tylko miala tylko ich na koncie i jeszcze będzie im wierna, nie dyskutuję. :p

Gość dlatego ciesze sie ze jestem
gejem i faceci geje zawsze gola nogi, a nie to co kobiety ktore sa oblesne. raz mialem kobiete i wspominam ja tak: nogi golila tylko do kolan, lydki co tydzien, pachy co kilka dni, cipe czasem, odbytu nigdy, rak nigdy i wloskow z brzucha pod pepkiem takich malych nie depilowala

Gość isladnia moja milosc
skad wiesz, ze jak bedziesz mial dziewice , to przedtem nie byla jechana w kakao ?? jesli sama ci nie powie, to gowno bedziesz wiedzial.... Mogla sie puszczac jak szmata w kakao a taki prawik naiwniak bedzie myslal, ze czysta dziewica mu sie trafila buahhaa żal mi was

to chyba wszystkie tak robią, jak opisales !

Gość do panterka w kropkę
nikt nie pisal, ze taka co miala anal oral i robotki reczne to dziewica. poza tym z pierwszym chlopakiem na pewno przed pojsciem do lozka mialas wiele rozbieranych randek z recznymi robotkami, bo tak dziewczyny zawsze maja :O niektore mialy kilku chlopakow, nazywaja sie z dziewicami, a kazdemu walily lapskiem :O

zolza jakich malo i chodzisz z wlosami na brzuchu np. w lato w krotkiej bluzce? :O dlatego lepiej byc gejem, faceci geje sa ladniejsi i bardziej zadbani od kobiet :)

no wlasnie, a wam prawikom nie przeszkadza, ze taka walila i obciagala, wazne by miala blone ?

Gość laj laj lajjajjaa
Jakimi wlosami ? ja wlosow na brzuchu nie mam , jak juz to takie jasniutkie i w ogole niewidoczne, wiec nie bede golic zeby mi odrosly mocniejsze :o

zolza jakich malo i chodzisz z wlosami na brzuchu np. w lato w krotkiej bluzce? dlatego lepiej byc gejem, faceci geje sa ladniejsi i bardziej zadbani od kobiet mało tego, jeszcze nimi świecę, bo są blond i na opalonej skórze się mienią słonecznym blaskiem jak neonowy sierściuch

mi przeszkadza, ze dziewczyna komus cycki i cipe pokazywala i walila reka

Gość do zołzy
i pewnie masz prochnice

ja swoj brzuch gole, ale jestem facetem. powiem wam, ze duzo kobiet ma na brzuchu widoczne wlosy i ich nie depiluje, a w lato odslania

Gość misia_ciupsisia
Rozkraczone rozjechane babiszcza to samo co faceci ktorzy zaliczjaą wszystkie po kolei i wes tu takiemu zaufaj na całe życie...w dodatku przenosza wirusa hpv...

ale mogłas go nie prowokowac :O

Gość o hpv czy hiv
nie słyszałem y ktos miał kiedykolwiek jakąs chorobę weneryczna

Gość lajlajallllaaajjjjj
moich naprawde nie widac.... Ale powiem wam, ze mialam kolezanke ktora miala na brzuchu jak facet wlosy takie ciemne, i w ogole co bylo szokiem dla mnie miala na cyckach ! trudno uwierzyc ale naprawde tak bylo, kiedys latemw sukience dostrzeglam to bo tak to sie raczej zakrywala

Gość misia_ciupsisia
Hpv durniu jest przenoszony przez kutasy facetów tylko ze oni nie chorują na raka tylko kobiety ....

misia_ciupsisia .. i prawidłowo :)

Gość o hpv czy hiv
sama jestes durniem!! nick jak u niewinej nastolenitjeni j dziewuszki a teksty jak z rynsztoka, won kocmołuchu!! won!!! i pomyślec jakie debile tu wchodza, strata czasu to forum :( sa inne z poziomem, nie dla debilnych kafeterian prawiczkówi i puszczadeł bueheheh :P

Gość misia_ciupsisia
Bede bardziej wyrozumialsza i nie bede nikogo wyganiać z miejsca w ktroym mogą sie wypowiadac wszyscy;) Przykro mi ze niektorzy ludzie tacy jak ty odbieraja porazke tak boleśnie zeby od razu oburzac sie pełna parą. Chciałam tyklko wyjasnić Ci czym jest wirus hpv;)

Gość doktor żiwagol
laj laj lajjajjaa Jakimi wlosami ? ja wlosow na brzuchu nie mam , jak juz to takie jasniutkie i w ogole niewidoczne, wiec nie bede golic zeby mi odrosly mocniejsze kurwa rzygac sie chce :O ja wole miec swoja nie-dziewice po jednym,z ktorym nie wyszlo niz kurwy oralne-dziewico -podobne,wiem ze moja tego nie robila i jak sie caluje to ja,nie kurwa 50 sperm dziewic oralnych

Gość lajlajallllaaajjjjj
zdrowy jestes ??? czy ja cos o oralu pisalas, tępy buraku ?

Gość doktor żiwagol
zdrowy jestes ??? czy ja cos o oralu pisalas, tępy buraku ? pomysl kurwa zanim napisze, pierwsze rzygac bylo do twoich wlosow,idz spusc wode w kiblu bo twoj kloc jeszcze smierdzi

Gość doktor żiwagol
napiszesz*