Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotka 1990

Nic mnie bardziej odrzucającego niż NISKI facet

Polecane posty

masz tam w linku link, a jeszcze ktoś wygrzebie jak dobijała dziewczynę, która poroniła kilka razy....radziła jak popełnic samobójstwo...oj wejdz tam i czytaj

Gość
tez sie nie udzielam ... ale skąd wiadomo ile w tym provo ile prawdy bez sensu po co onito nakręcają ?

ja też nie, a zresztą to juz było bodajże w piątek....

hej koleżanko...wydaje mi sie, że Ciebie też tam widziałem gdzieś wśród rozbestwionego tłumu:D

no nie...troche mogła sie powstrzymać, a nie dobijac kogoś ,kto jest i tak w depresji :/

Gość
ale wiecie co ? każdy kto zakłada topic chyba zdaje sobie sprawe ze tyle ile osób potraktuje to powaznie tyle sie bedzie nabijac nawet jesli dotyczy powaznych spraw :( tak dałam jeden koment i zmyłam sie ... własnie dlatego ze nie chce brac w tym udziału !

Nie no spoko...ja sie powoli żegnam 🖐️ Jeszcze pytanko: Czy podając adres mailowy liczysz sie z tym, że ktoś do Ciebie napisze? Np. ja? :classic_cool:

Gość
hehe nie wogóle sie z tym nie licze :P heh poza tym Ty mnie nie lubisz i słusznie :P dobrej nocy potworze :P

właśnie dlatego chce napisac bo tu nie mozna bluzgac...co innego poczta. Tam sobie dopiero poużywam...:P. Ale to może jutro dopiero:classic_cool:...🖐️ klarissa!!

Gość
tak też sądziłam :p heh o nic dobrego Cie przecież nie podejrzewam :P

Ja lubię TYLKO niskich facetów. Wysocy są albo zakompleksieni, albo niezdarni. W ogóle to wszędzie gdzie nie idę, tam rządzą niscy, a wysocy wykonują ich polecenia. Może po prostu tak trafiam...;) W każdym razie niscy są dla mnie seksowniejsi niż wysocy, jacyś tacy bardziej ciekawi...i władczy... Ale jak się zakocham, to wzrost pewnie nie będzie miał znaczenia, przecierpię i 185, chociaż wolałabym zdecydowanie faceta tak do 170 cm...

Gość Bazieneczka
heh w życiu nie chciałabym mieć faceta poniżej 170 cm :O Fajnie jak jest różnica wzrostu ok. 15 cm wg mnie jest idealnie.

Gość frodo11111
ja mam 179 cm. wzrostu i nie mam niepotrzebnych kompleksów. Z mojego punktu widzenia nie jest jeszcze taki zły.