Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotka 1990

Nic mnie bardziej odrzucającego niż NISKI facet

Polecane posty

Gość
TAK JESTEM TĘPA I DLATEGO TAK ŚWIETNIE SIĘ Z TOBĄ RAMBUSIU MÓJ DOGADUJĘ I TAK CIE POLUBILAM WRĘCZ JESTEM ZAFASCYNOWANA JAK WIADOMO SWOJ DO SWEGO ... TYLE NAS ŁĄCZY NIE SĄDZIŁAM ZE TO MNIE TUTAJ SPOTKA :)

hahahaha 🖐️ ps jest takie powiedzenie, a ja je tylko przytoczyłam, bo jest temat

Gość kurka woda co jest
bo wiecie dla mnei odrzucający to może byc facet od którego np. śmierdzi na kilometr, ten który nie dba o higienę ( a takich nie brakuje), bez kompletnego poczucia humoru itd. a ze bedzi emiał poniezej 180 cm to juz lepsze niż w/w przypadłości!

Ja mam 181cm...niby powinienem byc zadowolony, że zmieściłem sie w dolnych granicach wyznaczonych przez szanowne jury...ale jakoś odrzuca mnie, że jakieś wywłoki postanowiły sprawic komuś przykrośc zakładając taki temat...pytam sie po co? Doczekam sie wyjaśnienia?

Gość
jej ludzie to oczywiste ze jest szereg cech stokroć ważniejszych niż wzrost ale tu jest taki temat więc jedynie do tego sie trzeba było ustosunkować ... a tu zaraz komenty ze to ogranczenia ze głupota heh nikt nie wybiera ze względu na wzrost czy tylko na wzrost !

ona miała na mysli sasiada, bo faktycznie kurdupel wrzaskliwy i kazdemu z sasiadów za skórę zalazł :)

Gość
rambo sorry ale pisesz ze nie podoba Ci sie że WYWŁOKI obrażają ? sam w tym momencie obrażasz ... i nikt nie ujmuje niskim tylko mówi co jemu samemu sie podoba a duzo kobiet jak widzisz napisało ze lubią niskich allbo ze nie ma wzrost znaczenia więc kto kogo tu obraża ???

Oj dajcie już spokój, jedna skupia się na literaturze, inna na tym, żeby się nie wyjebać na obcasach 12to centymetrowych. :)

Gość
hehehe własnie nie patrze na nic poza tym aby sie nie wyjeb*** w szpilah które jak mi radzono wyzej powinnam wsadzić sobie w d** bo to chyba zbronia lubić szpilki heh ach i blachrstwo :D

Gość lololollol
ja mam 187 cm i na obecna chwile niektórzy gimnazjalisci mnie przerastają

A dla mnie wysocy fac eci są niemęscy. Uwielbiam facetów którzy mają do 170 cm Dla mnie są właśnie seksowni

Gość fghjhgtsrewerd
ale z tymi kompleksami to prawda spotykałam się kiedyś z takim, który miał około 175 cm, może trochę mniej i naprawdę gadał o tym wzroście i o tym, że i tak na niego lecą :O no beznadziejny był :) pozdrawiam Jurka mój obecny chłopak ma 186 cm, ja mam 170 i uważam, że to idealne połączenie :)

Eeeee.... w dupę nie wkładaj, ale nie mów, że łatwo Ci się chodzi w takich warunkach jak ostatnio mamy. :)

pozdrawiam Jurka mój obecny chłopak ma 186 cm, ja mam 170 i uważam, że to idealne połączenie Tylko Ci się wydaje. :) Dla mnie laska 170 cm na 12to centymetrowych obcasach, uginająca się w kolanach, bo tak jest przeważnie, jest aseksualna. Fuj. Ale jestem kobietą, to tylko moje zdanie. :)

Gość
jej masz racje bo już chciałam wkładać.. wiesz tylu mądrych ludzi dobrze radzi ... człowiek głupi młody mysle sobie spróbuj a nóz miał racje ale teraz skoro tak radzisz to zrezygnuje ztego niecnego planu :P achi wygodnie :D naprawde :D

Gość fghjhgtsrewerd
czytałam kiedyś wyniki badań przeprowadzonych na europejskich mężczyznach i okazuje się, że za idealny kobiecy wzrost podali 170 cm (169 coś tam, coś tam - średnia) więc jak widzisz jestem idealna :P Poza tym co "tak mi się wydaje"? Ja nie chodzę na 12-cm obcasach, a już na pewno nie jestem aseksualna. Proszę nie mierzyć innych swoją miarą.

Gość alezem numer
kurwa 170 i do tego fajne kozaki na obacasach- pewnei się garbisz jak małpa! seksowne kobiety to te ok 160 - jestes za wielką maciorą -mówię jako facet- sory!

Gość alezem numer
ale zawsze możesz sie sama dowartościować- ja bym w życiu nie chciał takiej małpy 170 cm- z doświad wiem że sa jak babochłopy a ja lubei nizsze to tego fajne szpileczki :)

Gość facet 2 i pól metra
zgadzam się z poprzednikiem. 170 cm dla kobiety to za dużo, lubie takie drobniutkie a te powyżej 165 to albo się garbią albo są jak kobyły.

szpileczki mają te zalete, że jak sie nimi wdepnie w gówno to jest mała powierzchnia styku. W związku z powyższym oczyszczenie ich nie przysparza większych problemów.

Już nie przeginajcie. :) Mam 166 cm, jak jestem na płaskim, czuję się dobrze. Niewiele kobiet jest wyższych. Założę obcasy, już się wtedy wyróżniam. :) Może teraz młodzież jest wyższa, ale wysokie laski nie są fajne.

Mam dwumetrowego brata...jak sra to nogi nie mieszczą mu sie w łazience...dlatego sra przy otwartych drzwiach od łazienki...fajny widok:P

Gość fghjhgtsrewerd
jak powiedziałam WIĘKSZOŚĆ mężczyzn chce kobietę o wzroście 170 cm to, że wy niscy i cherlawi preferujecie 160-tki w "kozaczkach" to już wasz problem zostawcie życie elity w spokoju :)

to niech najpierw elita zostawi niskich i cherlawych w spokoju i nie zakłada takich chujowych tematów...🖐️

Gość
a ja przeczytałam wyzej ze z moimi 164 jestem kurdupel heh to jak to własciwie jest ?

Gość fghjhgtsrewerd
elity są także opiniotwórcze muszą poruszać ważne społecznie tematy, jak np. eliminacja niskich i wynaturzonych osobników :)

Gość
ech rambo dowcip Ci się wyostrza ... coraz bardziej Cie lubię :P

wiem, że mnie lubisz bo sie znamy:)...ja też Cie lubie ale pod wpływem doświadczeń nabrałem ostatnio awersji do kobiet