Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotka 1990

Nic mnie bardziej odrzucającego niż NISKI facet

Polecane posty

Gość no troszkeee
macie nasrane w Bańce :P

Gość do ale ze mnie sucz
zalosna jestes, piszesz jak stara dresiara

Gość
a czy ja mowię ze ma byc chudy ? ze lubie przytulać sie do żeber heh INTERNISTA ty chyba masz kompleks w tym aspekcie ? ale każdy ma prawo do swojego zdania ja lubię takich mężczyz i tyle co w tym złego ?

Gość
hehehe nie no uwielbiam kiedy jednym tekstem można sprowokowac stado zakompleksionych baranów he ludzie co z wami ? he ja ironizuje a wy się podniecacie:P

Gość fdghjklgf
sama mam 167 cm i odpowiedni wzrost wg mnei dla faceta to 180,ale kobieta majaca 160cm bedzie uwzala za odpowidni wzrost mezczyzny 170 drogie Panie nikt sobie wzrostu nie wybiera;]

Gość
racja nikt sobie wzrostu nie wybiera i każdemu co innego odpowiada a jak człowiek powie ze lubi wysokich a niscy są dla niego aseksualni to jakby cos złego ... mam prawo tak sadzić a tysiąc innych kobiet powie ze ma zupełnie odwrotnie ! zycie :)

Może nie jest to ''najbardziej odrzucające'' ale zgodzę się że jest.Faktycznie są ''niekształtni''.Ale nie uogólniam. Najgorzej wygląda umięśniony/gruby niski facet.

Gość Wroooooooooona.kuk
autorko a ile masz wzrostu? ja mam 178 i nie oceniam ludzi po wyglądzie :) lepiej znam wielu wartościowych facetów którzy są niżsi ode mnie :)

Też lubię wysokich facetów,spotykałam się zarówno z takim co miał 174 cm (sama mam 164)jak i takim o wzroście 180cm i 188cm.Nie ukrywam że najlepiej czułam się z tym wysokim :) Ale podkreślam LUBIĘ wysokich,co nie oznacza że skreśliłabym faceta którego uznałabym za fajnego a który miałby dajmy na to 170cm :)

Gość fdghjklgf
gusta sa różne... chociaz wiekszosc kobiet woli wyzszych mezczyzn ( ja sie do nich zaliczam), natomiast wiekszosc mezczyzn woli niskie kobiety.:)

Gość
rambo mów mi tak jeszcze heh twoja irytacja karmi moje ego P Kochany ... moje nogi ? he tu byś się zdziwił :D Poza tym maoł mnie interesuje kogo to interesuje ... :D

Gość andrzej gołota jest sexi

wygląda na to, że twoje ego to jedyne co masz. A co do twoich nóg to nie chce sie zdziwic bo nie chce Cie znac nawet. Nogami to możesz zainteresowac jakiegoś durnego piździelca a nie mnie także skończ sie lansowac idotko

Mam takie odczucie,że niższe kobiety w większości chciałyby wysokiego faceta(wręcz takie wymagania mają)a nie pomyślą o tym,że taki wysoki facet też chciałby mieć wysoką kobietę i oburzają się,jak faceci otwarcie o tym mówią. Sama zdaję sobie sprawę,że wielu facetów się mną nie zainteresuje,bo uznają mnie za zbyt niską,nie jest to fajne,ale takie jest życie...

ja też nie lubię niskich facetów, nie wyobrażam sobie być z niższym niż 180cm ;p maskaraa... mój chłopak ma 186 i jest cudowny *_*

Gość on_86
chcecie kupe ?

Gość a mój mąż ma 176
i co z tego. jest bardzo atrakcyjny, brunet zadbany, pachnący momdnei ubrany, choc według mnie i to nie jest najważniejsze! przee wszystkim jest naj naj naj! i to pod każdym względem! nie zamieniłabym go na żadnego innego choćby miał 190! czy wy ludzie nie rozumiecie że miłośc nie zna barier! jedni są niscy, drudzy wysocy, jedne dziewczyny puszyste drugie jak anorektyczki, jedne pryszczate drugie z idealna cerą itd. no cóż ale tylko szczęściarze moga zaznać prawdziwej miłości tacy co rozumieją słowo - miłość- większość z was chyba kieruje sie innymi wartościami....

Gość do Bella radzi
a ja jestem wysoki i podobają mi sie wysokie dziewczyny :)

moja bratowa mówi ,ze niscy ludzie sa głupi, bo mają rozum blisko doopy :)

Gość
dlaczego mnie nie dziwi że to rambo napisał o prostych kryteriach ... hymm . tak zastanówmy sie ... hymmm :P ech tęskniłeś ? :D

Gość ...ups
Zakładacie bezsensowne topiki, chyba wam się nudzi. Bozia dała wzrostu tyle ile dała, widać tak musi być i na nic sie tu nie zdadzą wasze nic nie znaczące wywody

Gość kurka woda co jest
to twoja bratowa dopiero musi byc zajerbiście mądra! szacun :)

nie wiem dlaczego Cie to nie dziwi...może dlatego, że jesteś tępa?...taka sugestia

Gość kurka woda co jest
tak? a po czym wnioskujesz po jej wypowiedziach? no to szacun i dla ciebie- pewnie takaś durna jak i ona :( a wy macie wogóle rozum, czy nawet blisko dupy nic nie ma?

Gość pikna nieznajoma
Aim zdaniem nie ma nic gorszego niz brudny facet, facet cham i nerwowy bez przyczyny. Nawet z jednym takim nerwusiastym wariatem pisze na forume, ale nie powiem gdzie:D