Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotka 1990

Nic mnie bardziej odrzucającego niż NISKI facet

Polecane posty

Gość njun nj
e tammmmmm.mam meza 170 i co? i jajco.co ma piernik do wiatraka? kocha sie za wzrost?plytkie>:O

Gość aniaaaaaaaa22
a jak mu stanie to ma 18, 5 cm więc to nie malo . moj były mimo ,że byl wyższy miał z 15. ale nawet jest powiedzenie chłop jak db jaja jak żołędzie ..

Gość aniaaaaaaaa22
klarissa ,ale mnie często podrywają tacy wysocy albo wyzsi .. to chyba tak na zasadzie kontrastu bo oni lubią male kobietki ;) ale ja tam nie muszę sie dowartościowywać wielkim facetem ważne że mój mi odpowiada

czemu kobiety tak podkreślają poczucie bezpieczeństwa przy wysokich...to też raczej nie jest reguła. A pozatym, że co? Ktoś je ciągle napastuje czy jak? Pierdole za boodyguarda robic. Pewnie by chciały żeby jeszcze paru pysk oklepał w obronie ich "czci". Jak sie samce o suczke biją to znaczy, że atrakcyjna i warta ryzyka? Taki chuj jak batorego komin. Same sie trzaskajcie!!!

Gość
haha nie mam pytań do Ciebie a nie aby zaraz się bił o mnie ale abym wtulając sie w jego ramiona czuła sie taka malutka i bezbronna wystarczy to poczucie nic nie trzeba udowadniać ...

gorzej jak sie delikwentowi przyśni urząd skarbowy i Cie przytuli troszke mocniej w sennym zwidzie...:P

Gość
oj ludzie nie przytulają sie jedynie w czasie lub przed snem hehe przypomnisz mi o co chodziło z ową listą????

To było dawno i pod innym nickiem. Akurat sie rozstawałaś z facetem a że byłem wtedy w lepszym humorze to zapytałem czy wciągniesz mnie na liste, bo wspominałaś że masz już ze 4 kandydatów...remember?!

Gość
tak pamiętam hehe to byłeś Ty ? jej naprawde musiałeś mieć wyjątkowo dobry dzień skoro byłeś miły :P

No to był błąd, którego już więcej nie popełnie względem pewnego rodzaju kobiet..:P

właśnie...mnie nie imponuje jak sie faceci biją...raz mi sie to przytrafiło i uciekłam od obu, a tak w ogóle to kazdy z nas ma swój jakis tam ideał, a jak dopadnie kogos amor to nie patrzy czy on/ ona niski/a, czy wysoki/a i na ogół zakochujemy sie w przeciwienstwach swoich ideałów ...

mówie...tylko zastanawiam sie dlaczego nie woln mi uzywac "u" :D

Gość
co znaczy " pewnego rodzaju kobiet " ? zdradz mi jaki niesie to ładunek emocjonalny heh ojjj widze że ktos Cie ...

jak nie wolno?...używaj ile chcesz! To nie szkoła. :classic_cool: Pewnego rodzaju, czyli krótko mówiąc kobiet, które nie chcą byc kochane, tylko podziwiane. Manipulantek które wiedzą ,że są atrakcyjne i bezwzględnie to wykorzystują. W dodatku myślą, że to wystarczy żeby zasłużyc na szacunek...coś jakoś tak:)

Gość
a jeśli kobieta chce miłości i swego rodzaju podziwu to zle ? nie musi zaraz być manip. a to że jest swiadoma swojej atrakcyjności to plus ... nie lubicie szarych myszy nie lubicie tych swiadomych swej wartości więc ?? jaka jest odpowiednia ?

Ja sie nie będe za wszystkich wypowiadał tym bardziej, że nie jestem reprezentatywny dla mojego...gatunku(?)...Ja tam lubvie szare myszki jak to okresliłaś, szczególnie, że po bliższym poznaniu okazują sie nie byc wcale takie szare. Natomiast gwiazdy obnoszące sie ze swoim wyglądem to przeważnie puste lachony, którym wydaje sie, że świat powstał ku ich uciesze.

zresztą sama stwierdzasz, że o wartości kobiety świadczy jedynie jej atrakcyjnośc. Ja sie już nie dam na to nabrac...

Gość
nie bierz wszystkiego tak dosłownie ... masz racje jest duzo kobiet do tego stopnia ograniczonych jednak nawet z moim podejsciem można być dla tego jednego wbranego wyjątkową i mówie tu o tym ze wtedy ten ktoś staje sie wyjątkowy i nie traktuje go jak kogos gorszego a nawet leszego niz ja sama i gotowa jestem na wile dla niego ... nikt nie jest do końca zły jak i dobry kazdy ma wiele twarzy ...

Niestety faceci sami są sobie winni adorując takie kobiety, nawet jak wiedzą że nie mają u nich szans. Ja ze swojej strony nigdy już nie skomplementuje wyglądu żadnej kobiety bo to ma zły wpływ na was...no może z wyjątkiem matki czy babci...:P

Gość
ale co będziesz z kimś w związku i nie usłyszy nigdy od Ciebie komplementu bo jej sodówa uderzy do głowy ? to tez nie jest dobre ... trzeba osiągnąć złoty środek :) Może wybiersz złe kobiety ? :P

Rambo...dlaczego oceniasz wszystkie damy z góry :o To ,ze kiedys sie zawiodłeś na swojej dziewczynie, nie znaczy, ze wszystkie są jednakowe...bardzo sie mylisz pakując wszystkie do jednego worka...a dziewczyny lubia słuchać miłe i czułe słowa ;)

jestem nieźle popieprzony także wszystko kończy sie zanim sie na dobre zacznie. Przeważnie po paru moich wyskokach zacne dziewoje zaczynają sie zastanawiac czy nie jestem opętany przez szatana...poza tym to wstyd pokazywac sie z takim czubkiem jak ja...hehe...:Pmam to gdzieś...

Nie twierdze, że wszystkie są jednakowe. Twierdze, że na niektóre sprawy wszystkie patrzycie jednakowo...zresztą tak samo jak faceci. Takie uwarunkowanie ze względu na płec

Gość
heh a ja uwielbiam takich czubków przynajmniej nie jest nudno zawsze jakiś hardcore :P a jakie to są wyskoki ???