Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani ogrowa

pan prawiczek a pani doswiadczona

Polecane posty

Gość pani ogrowa
ale dlaczego mam pozwalać na zdradę jeśli ja jestem wierna? Związek ze zdradą to nie związek tylko jakieś kłamstwo

Gość Znajcie swoje miejsce
Dla prawiczka fakt, że kobieta uprawiała wcześniej seks to cios

pani ogrowa => koleś to samo myśli o Twojej miłości do niego, jak znam prawiczków...

Gość to nie jest wazne akurat
a wazne dla facetow , ktorzy nie maja poczucia wlasnej wartosci. Jesli ją maja, to im obojetne, bo po prostu wybieraja sobie kobiete, jaka im pasuje. Kaliban - my juz wnuki mamy, wiec prawie na lozu smieci:) i jakos gra.

Gość do to nie jest wazne akurat
to jak masz wnuki to w twoich czasach niedziewica miala szanse u prawiczka?

to nie jest wazne akurat => 100 lat i wysokiej emerytury. Ale jednak jeszcze nie na łożu śmierci... ;)

Gość ohhh ahhh
Powiedzcie mi normalny facet czułby się urażony tym , że kobieta , ktora pokochał, uprawiala seks z facetem, z ktorym tworzyla zwiazek i darzyla uczuciem kiedys ? Nie sądzę... Dla mnie wszyscy prawiczkowie powinni zmienić nicka na paranoicy... A co jeśli taki prawiczek straci cnote ze swoja wymarzona dziewica, a nastepnie sie z nia rozstanie i znajdzie inną ? A ona akurat będzie dziewica i skresli go, dlatego ze mial wczesniej jakies doswiadxzenia ? Ludzie, każdy był kiedys dziewica / prawiczkiem ! a skad masz pewnosc, ze ta dziewica na ktora tyle czekasz, bedzie ta jedyna na cale zycie ??

do to nie jest wazne akurat => się byłbyś zdziwił, wPRL też były akademik, a że nie bylo Pctów to i nie było nocą co robić :P ohhh ahhh => jesteś facetem? :> Normalny oznacza co? Taką normę, jaką sobie wyobrażasz? Dobry bożę, chomiki są bez sensu (zero kłów pazurów czy pancerza) a nadal istnieją w przyrodzie. ;)

Gość pani ogrowa
Hmm.. rozumiem, ale ja nie jestem pierwsza lepszą 'puszczalską'. Byłam z eksem długo, a seks oralny nie był od razu. Rozumiem Wasze podejście ze prawiczek nie chcę tej ktora robila loda komuś.. ale hm..jeśi kocha? Ja pierwszy raz to zrobiłam z byłym a on już mial inne partnerki, i co? miałam go odrzucić bo kiedys poszedł do łóżka z kobietą, którą kochał, do której czuł pociąg? myslałam, ze to ten jedyny... życie pokazało, że nie. Ale czy to oznacza, że już nie mogę z nikim być?

Gość ohhhh ahhhh
Normalny to taki, który ma zdrowe podejście do związku, z kobietą, ktora kocha. Człowiek, ktory ma obsesję na punkcie tego, żeby mieć dziewicę i skreśla każdą , ktora uprawiala wcześniej seks ( z miłośc dodajmy, bo to chyba normalne, ze jest sie z kims w zwiazku to sie sex uprawia nie? ) jest dla mnie chory. nieważne, że byłaby dla niego dobra, że jest wartościowa i dużo sobą reprezentuję, to jest nieważne bo była kiedyś z innym i seks uprawiala. No ciekawe podejście tu niektorzy prezentują. Tylko, że życie sie roznie uklada i powtorze, prawiczek kiedys przestanie byc prawiczkiem... rozstanie sie ze swoją dziewica, i co potem ? tez już będzie towarem przechodzonym... Każdy kiedyś był dziewica lub prawiczkiem... a mieć pretensję do partnerki , że akurat nie ze mną cnotę stracila , to dla mnie dziwne conajmniej. I piszę o normalnych ludziach, ktorzy do lozka ida bo cos do aktualnego partnera czuja, a nie o takich, co daja dupy pod dyskoteka. Można czekać na wymarzoną dziewicę... na tę jedyną/ jedynego... tylko, że tak naprawdę to nigdy do końca nie wiadomo, czy z ta osobą będziemy już na całe życie.

Gość do ohhh ahhh
kazdemu normalnemu prawiczkowi przeszlosc kobiety przeszkadza

Gość pani ogrowa
nawet jesli ją kocha? to odrzuci ze względu na jej przeszłośc?

Gość ohhhh ahhhh
Każdy ma jakąś przeszłośc. Ja nie widzę nic złego w tym, że idzie się do łóżka z osobą, z ktora sie aktualnie jest. Nie mowie o puszczalskich z dyskotek, tylko o normalnych kobietach, ktore ida do lozka z milosci. Życie wiadomo, roznie sie uklada.... ludzie sie rozstaja. I co, skreslac kobiete z takich powodow ? Szukać obsesyjnie dziewicy, niewazne jaka by ona byla, wazne by byla dziewica. Nie chcę sie klocic tutaj znikim, ale ja po prostu tego nie rozumiem,

Gość pani ogrowa
Poniekąd rozumiem osoby, ktore bronią prawiczków i mowią ze taka kobieta 'nieczysta' to zło. Ja tez chciałam pójść do łóżka z facetem dla którego będę pierwsza, a ona dla mnie. Ale kochalam, więc przeszłość nie byla dla mnie taka wazna.. może i prawiczkowie to zrozumieją

Gość pani ogrowa
ohhhh ahhhh - dziękuję za wsparcie, Twoje słowa mi pomagają:)

Gość ohhhh ahhhh
Walcz o swoją miłośc :) Naprawdę jeśli się kochacie, to nie jest to przeszkodą. Tym bardziej, że czułaś coś do byłego faceta, nie musisz mieć żadnych wyrzutow sumienia. Twoj facet, jeżeli Mu zależy na Tobie, to to zrozumie.... Nie wszyscy faceci są tacy sami, nie wszyscy sa tacy jak prawiczkowie z kafe

Gość do ohhh ahhh
a jak kobieta uprawiala seks bez milosci?

Gość pani ogrowa
tez mam nadzieje ze zrozumie(oooby), na razie nie myślę o pójściu z nim do łóżka, bo jest na to zbyt wcześnie. Ja nie jestem osobą która po tyg czy miesiącu leci do łóżka. Po prostu boję się, że jego może to jakoś zniechęcać, bo pamiętam jak bylo ze mną i eksem, też wolałabym żebym była pierwsza... eh:( ale przecież jak się kocha, to chyba to nie powinno sprawić dużego problemu

Gość ohhh ahhh
To zależy. Jak traktowała seks jak sport, to mogę zrozumieć takiego prawiczka, że takiej kobiety nie będzie chciał. no w sumie tu juz jestem w stanie zrozumieć prawiczkow... Ale myślę, że kobiety rzadko chodzą do lozka bez milosci. Jednak ja mowilam o przypadkach, gdy sex jest z milosci. Inna sprawa jest, ze faceci na taki seks bez milosci "dla sportu" maja niejako przyzwolenie,nikt sie nad tym nie rozwodzi ze facet przelecial tabun panienek, a kobieta, ktora robi tak samo jest mieszana zawsze z blotem.

Miesza, nie miesza. Po prostu nikt takiej nie chce na stałe :P

Gość pani ogrowa
jakiej? tej co już ma za soba pierwszy raz? czy tej 'puszczalskiej'?

Gość ohhh ahhh
Pani ogrowa, jak Wam na sobie zależy to napewno wyjaśnicie to między sobą. Zresztą seksu jako tako nie uprawialas ? więc pod tym względem będzie dla Ciebie pierwszym... Jakby nie patrzeć, tak będzie. :) Nie przejmuj się tym, co mowia ludzie , nawet tutaj, ważne jest jak jest między Wami. A to, ze byłaś w innym związku i miałaś jakieś doświadczenia seksualne, nie jest niczym złym. Tym bardziej, że nie jestes jakąś puszczalską... myślę, że Twoj facet będzie na tyle mądry, żeby to pojąć.

Gość ohhh ahhh
No tu się zgodzę. Ale zdawalo mi sie, Kaliban, że mowilismy w ogole o kobietach nie - dziewicach, a duza częśc wsrod nich jest taka, ktora uprawiala wczesniej seks z milosci . Więc wychodzi na to, że taka , ktora poszla do lozka z milosci jest przez prawiczkow traktowana na rowni ze szmatka z pobliskiej dyskoteki :o też fajnie....

Gość pani ogrowa
ohh ahhh - dziękuję Ci:) ja już po tych wypowiedziach wcześniejszych innych osób poczułam się jak szmata ;/ Dziękuję za slowa pociechy

Gość ohhh ahhh
Sama nie chcialabym na stale faceta, ktory ruchal wszystko, co popadnie. Ale za to, że byl z inną kiedys i mial doswiadczenia seksualne, nie skreslilabym faceta, bo uwazam, ze to normalne.

Gość pani ogrowa
Ale czy on to zrozumie jesli nie był w związku? ... :(

Gość ohhh ahhh
Pani ogrowa, bo tutaj to wypowiedzi z jednej skrajności w drugą, jakby nie bylo nic pośrodku . Ja nie wierzę, żeby Twoj facet mial Cie odtrącic z takiego powodu, jeżeli zależy Mu na Tobie i będziecie dla siebie dobrymi partnerami. Ważne jest to, co jest między Wami, nieważne co inni o tym mowia. Życzę Ci szczęścia !;)

Gość ohhh ahhh
Może nie był w związku, ale chyba ma pojęcie , jak związek wygląda .... Z Tobą też za jakiś czas nie zamierza chyba tylko w warcaby grać :) Nie przejmuj się tak... ja myślę, że zrozumie.