Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipcowa weselinka

Fotograf na ślub w 2010 - WYBRAŁYŚCIE JUŻ?

Polecane posty

Gość lipcowa weselinka

Słuchajcie dziewczyny, mam już kolorowy zawrót głowy od tych fotograficznych udziwnień. Szukam fotografa zwykłego, który zrobi mi normalne zdjęcia a nie będzie rozkazywał jak mam stać i gdzie mam patrzeć pfff No i teraz mam pytanie, gdzie takiego znaleźć, ile weźmie za usługę? Jestem z Krakowa.

Gość jajeczkoko
ja miałam u niego www.wilczkiewicz.com, ale z tego co wiem, 2010 już zajęty :(

Gość Natusia_
Proszę zagłosujcie na moją walentynkę: www.ilovemilka.pl/vD8AD7

Gość A jak myślisz.....
...od czego jest allegro? :P http://tnij.org/fqlc - za tysiaka już ci porobią fajne foty, ja płacę 800 złotych i jest git, mam więcej na szpilki :)

Gość Agapi Mazowsze
Ale ubawiłam się tym allegro... Życzę pięknych zdjęć takich jak i ich cena..... Wreszcie po przeczytaniu tego przed moim postem tekstu humorek się mi poprawił.

Gość buahehehehe
A co ty myślisz Agapi Mazowsze, że jak zapłacisz 3 tysiące to zrobią z ciebie Dodę Elektordę? Hahaha podbródek i tak zostanie i gruba dupa też :P więc trać pieniądze przyszłego męża buahehehehe

Gość Bardzo zniesmaczona...
No i pojawiał się kultura osobista w tym temacie. Współczuję tej kobiecie która trafi na takiego debila. Co do cen to prześledziłam allegro i ofertę. To wielka ściema. Zdjęcia tylko w plikach cyfrowych niby obrabianych. Na pytanie o wystawienie rachunku nie dostałam odpowiedzi. Ślub jest raz w życiu i ryzyko może okazać się zbyt wielkie.

Gość co za idiotka
"To wielka ściema. Zdjęcia tylko w plikach cyfrowych niby obrabianych" Po pierwsze: jakie pliki chciałabyś widzieć na stronie jak nie cyfrowe? Po drugie: jakie ty masz pojęcie o obróbce?