Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoooo7

stringi to obrzydlistwo

Polecane posty

Nas na ginekologii uczyli, że stringi są dobrymi majtkami na lato, ponieważ zapewniają dobrą wentylację. Za to niepolecane są na zimę. serio

Gość bez przesadyy
po pierwsze zaznaczylam, że stringow dzień w dzień nie noszę :D i nie chodzi o podmywanie się co 5 minut :D w sumie śmieszna ta dyskusja, coś jeszcze masz do powiedzenia na temat obrzydliwości paska w dupie ?? Sama 365 dni w roku nosisz bawełniane reformy ?

Gość bez przesadyy
No ja zimą własnie nie nosze zbyt często ;D w zabudowanych majtkach cieplej :D

Właśnie dlatego :D Według mnie stringi są ładne :) I wygodne. Nie odznaczają się w wąskich spodniach.

Gość bez do nie stanie
wkładki to pewnie dla ciebie też czarna magia, i dziwny gadżet :D

Gość nie stanie
już ktoś tu nazwał figi bawełnianymi "reformami"... pomiędzy stringami, a "reformami" jest wiele odmian i form damskich fig - do wyboru - do koloru.

Gość nie stanie
przepraszam..co to są te.."wkładki" ?

Gość stringi czy nie
Po zrobieniu kupy (w domu) podmywam się. :-) W momencie gdy jestem poza domem używam chusteczek do higieny intymnej. Te chusteczki staram się mieć zawsze w torebce. Dodam jeszcze,że używam ich od 1998 roku,kiedy to "odkryłam" je w aptece.

Gość bez do nie stanie
ładne figi tez czesto sa obcisle i sie wcinaja "tam"

Gość nie stanie
a przed 1998 rokiem czego używałaś?

Gość nie stanie
...no - do toalety w biurze - z torebką, w banku - z torebką....a jak cię złapie w tzw międzyczasie, jak jesteś bez torebki - to co?

Gość jednak obcisłe
czy nie, wciskają się czy nie - to nie to samo co jeżdżący po owym "rowie" wąski pasek - nawet jeśli użyje się wkładki, to ona też cały czas "tam" "pracuje" inaczej niż na normalnych majteczkach...

Jeśli ktoś czuje ten paseczek to znaczy, że sobie kupił za małe majtki. Ja nic nie czuję.

Gość bez przesadyyy
chusteczki można wyciągnąć , idąc do toalety, to raczej nic wstydliwego, tym bardziej, że maja ładne opakowania .

Gość stringi czy nie
Wcześniej zwykłe chusteczki wilgotne :-) Z czasem zaczęli prod. specjalne do higieny intymnej. ;-)

Gość nie stanie
no, a jak "złapie" człowieka i nie ma pod ręką owej chusteczki higienicznej do miejsc intymnych używanych od 1998 roku?

Gość nie stanie
jak to? takie do odświeżania? - takie, co dawali np w samolotach? - przecież to chyba cipę by wyżarło?

Gość bez przesadyyyy
jak nie masz to podcierasz sie, mozesz użyć zwyklej chusteczki czy zwilżyć papier toaletowy, albo po prostu sie pdoetrzeć. nie wiem, do czego zmierzasz ??? jak raz sie chusteczki nie uzyje, to nic sie nie stanie. A co jeśli ciebie w stringach, pięknie lężacych na pupie "zlapie" a w poblizu nawet papieru toaletowego :D

stringi są obrzydliwe i niehigieniczne i nawet jak sie bedziecie podmywaly co godzine to tego nie zmienicie. jak mozna nosic sznurek w dupie...ja pierdole...;/

Gość bez przesadyyyy
zwykla chsuteczkę higieniczną wystarczy zwilżyć ciepłą wodą :D haha dobre te pytania zadajesz :D

Gość bez przesadyyyy
nikt nie każe Ci nosić ;) Na wieczór z facetem , albo do łóżka też pewnie zakładasz gacie z nogawami, bo przecież stringi to takie obrzydlistwo :)

Gość bez przesadyyyy
sorry tam mialo byc figACH ANIE STRINHACH

Gość nie stanie
> z punktu widzenia faceta ok, ja chciałam po prostu nazwać po imieniu pewne rzeczy, z których wiele osób nie zdaje sobie sprawy.. nawet jeśli je zdejmujesz "jak przyjdzie co do czego" - to wyobraź sobie, co nosi między nogami taka laska, z którą umawiasz się wprost po pracy, a ma na sobie stringi - bo przecież umówiła się z tobą i chce wiesz...wyglądać jak się należy...no, a pracuje np w centrum handlowym, biurze....

Gość Z punktu widzenia faceta
Stringi na zgrabnej pupie są sexy. Od casu do czasu na mojej kobiecie mmm Jakos sie nie przygladam owemu paseczkowie haha Te przeeciwko stringom to grube maciory, ktore nie moga sobie pozwolic na "pasek w dupie bo by go juz nie odnazly haha

Na wieczór z facetem obowiązkowo figi. Bez przesadyyyy żyje jeszcze w epoce kamienia łupanego bądź średniowiecza, gdyż uważa, że figi, które obecnie można kupić w sklepach sięgają do kolan.

Gość Z punktu widzenia faceta
wiesz, podejrzewam ze wilgoć wnika w tkanine jak juz... i nie jestem amatorem analu wiec tamte tereny mniej mnie interesuja, a po zdjeciu same stringi juz w ogole. mnie to nie przeszkadza. a kobieta zawsze sie moze odwświezyz przed spotkaniem. ale macie problemy... figi jak nosisz caly dzien to tez pierwszej sweizosci nie sa.

Gość bez przesadyyyy
nieprawda, ale dlaczego mam pod materialem moja pupe ukrywac ;) Na wieczor z facetem mam komplety bielizny, jak juz ;) Same majtki to nic ;)

Gość z punktu widzenia faceta
Figi na igraszki lozkowe, ciekawe :)

Gość bez przesadyyy
Nie chcę sie klocic, ale uważam po prostu że stringi od czasu do czasu to nic złego... nie trzeba ich nosić dzień w dzień przecież.