Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoooo7

stringi to obrzydlistwo

Polecane posty

Gość zoooo7

noszenie ich na co dzień jest niehigieniczne, a świadomość co dzieje się "tam" z tym paskiem napawa mnie obrzydzeniem. co o tym sądzicie

Co sądzimy.. nie wiem jak inni,ale ja sądzę, że to kwestia gustu i przyzwyczajenia.. Ja tam lubię stringi.. Ale koszmarnie wyglądają takie wielkie spasione dupy w stringach :O więc chyba nie zawsze wygląda to ciekawie.. Poza tym widziałam kiedyś kobietę w białych spodniach i kolorowych majtkach :D wyglądała zabawnie :P

Gość niesmiała itd
ja osobiście wolę być subtelna, ale bynajmniej mnie to nie obrzydza jak ktoś lubi niech nosi

Gość żniwiarz
to sie kurwa myj w rowie to bedzie higienicznie

Gość jedno takie pseudo
to sie k**wa myj w rowie to bedzie higienicznie autorka ma racje - cytujac klasyka - "w rowie" zwykle jest wilgotno i nie jest to kwestia mycia lub nie. wąski pasek przełożony godzinami przez ów "rów" musi być narażony na ocieranie, tę wilgoć i nie ma szans zachować higieny - to prawda to jest obrzydlistwo! - łeee!

Gość Żak Cousteau
chciałem jeszcze dodać, że najwilgotniejszy na Ziemi jest rów mariański.

Gość jestescie jebnięęci
No jak się podmywacie "tam" raz dzienni9e to faktycznie obrzydlistwo :o nawet , jak się figi nosi , to powinno się utrzymywać higienę cały dzień, a nie umyć sie rano i koniec, bo "w rowie i tak jest wilgotno" Fajne stringi na zgrabnej pupie prezentują się napewno lepiej niż bawełniane gacie... Ale co kto lubi, ja noszę stringi często i potrafię utrzymywać higienę .

Gość jedno takie pseudo
oczywiście podmywasz się co godzinę

Gość jestescie jebnięęci
Podmywam sie po każdym skorzystaniu z toalety ! Tak mnie nauczyła mama, ale jak widać każdy ma inne przyzwyczajenia :)

Gość nie zawsze to
czasem ciągłe podmywanie jest niewskazane :P idź do ginekologa to ci powie Niektóre kobiety nie mogą się myć non stop, bo sobie wysuszają te partie ciała i są podatne na podrażnienia etc tak wiec zanim otworzysz swą szanowną paszczę to się zastanów 2x

Gość jedno takie pseudo
ona poddtarcie dupy nazywa podmywaniem - chyba pływa w sedesie

Gość jggjgfjgfjfjffjjgfgj
Jestem za, pod warunkiem, że dziewczyna jest szczupła i ma zgrabną pupę (mówiąc językiem grubasów - kiedy jest wieszakiem :D)

Gość najledfsfdbgb
najlepiej raz na miesiąc się myj,nnapewno bendziesz miała duzo chłopaków:))))

Gość najledfsfdbgb
już dziś mi nie stanie jak to poczytałem,

Gość nie stanie
ci? - a to się dziwię, myślisz, że tak nie jest? - że te kuronecki wystawione spod spodni - "tam" dalej tak samo się mają? udają higienistki, a prawda jest taka, że noszą te majtki od rana do wieczora, jak nosi się normalną bieliznę. Tak, tak, ta sznurówka w tej szparze wiele godzin poddana jest najróżniejszym "procesom" - myślisz, że stringi zakładają tylko na randki, czy letnie spacery pod białe, cienkie spodnie?. Wbrew różnym tu opiniom - bawełniane majteczki inaczej "są" na pupie - przylegają inaczej, mają większą powierzchnię na wkładkę, są bardziej higieniczne. I nie pieprzcie, że tak często się podmywacie, że niby gdzie, w biurach, sklepach, bankach macie takie warunki jak w domu? - są takie, które potrafią wychodząc z toalety łap nie umyć - tak, takie w stringach! Stringi wymyślono po to, żeby normalne figi nie odciskały się pod cienkimi spodniami - wy traktujecie to jak część garderoby, którą wystawiacie na widok publiczny.

Gość bez przesadyyyy
No ja nie wiem, jak inne dziewczyny, ale ja dzień w dzień nie noszę stringow. Do utrzymywania higieny poza domem, w biurze, czy gdziekolwiek mam chusteczki do higieny intymnej. nie wyobrażam sobie umyć się rano, a potem "tam: dopiero wieczorem, takie już mam przyzwyczajenie. i wypowiadam sie w swoim imieniu, nie wiem jak inne dziewczyny...

Gość bez przesadyyyy
a i stringi wystajace chamsko spod spodni też uważam za niesmaczne :/

Gość nie stanie
> bez przesadyyy przestań z tymi chusteczkami, jakby to było nie wiem co, każda dba o higienę adekwatnie do możliwości i sytuacji w sposób oczywisty, ale inaczej jest z tym przy normalnej - nawet skąpej w ogóle, ale normalnej "tam" - bieliźnie.

Gość znalaz sie znawca
...skoro tak to interpretujesz, to Twoja sprawa. Widać nie masz o higienie intymnej żadnego pojęcia, albo bardzo marne. Nie chodzi o moczenie dupy w wodzie... chodzi o utrzymywanie higieny. Jest mnostwo płynow, czy żeli do higieny intymnej, ktore przy okazji dbaja o florę bakteryjną....np. Lacibios femina, Lacidofil i Lactolady . Poza domem chusteczki do higieny intymnej . Ważna jest higiena szczególnie po wypróżnianiu, by nie przenieść na narządy płciowe bakterii żyjących w okolicy odbytu. Wtedy infekcja gotowa.

Gość bez przesadyyy
co sie tak rzucasz ?? Mowie tylko, jak ja dbam o siebie. Żenada... lepiej nie podejmowac dyskusji z takimi frustratkami ! Przecież nikt Ci nie każe stringow nosic, ani sie podmywać. Chcesz to sie podmywaj raz na tydzień, Twoja sprawa.

Gość nie stanie
> znalaz się.. naprawdę są takie rzeczy?... jak, jak to jest z tym wypróżnianiem? napisz dokładniej...

Gość najledfsfdbgb
jak moja bendzie dziś w stringach to powiem jej idz najpierw umyj dupe :)

Gość nie stanie
> bez przesady no co ty nie fukaj się, ja po prostu uważałam, że raz na dwa-trzy dni wystarczy się umyć, ale skoro tak piszesz, może zmienię nawyki... no i te chusteczki, skoro wymyślono takie...wymyślne akcesoria...

wiecie co...trzeba dbać o higiene, ale czasami mi sie wierzyć nie chce, że aż takie czyscioszki z kobietek i wszedzie mają histeczki do higieny intymnej..:) w Kościele jesteście na Mszy i tez sobie podcieracie?? czy jak lezycie latem na plazy?? Ci co tak mówią właśnie z higieną są na bakier..

Gość bez przesadyyy
Noooo jasne w kościele, w tramwaju, na przejściu dla pieszych . :o Ja pisałam tylko o sobie, i po skorzystaniu z toalety, nawet jak nie mam na sobie stringow. no i to byloby na tyle w tym temacie. Ja nie mowilam o moczeniu się co 5 minut. skoro ktos tak to odbiera, to jego sprawa.Żegnam sie, bo widzę że tu same amatorki mycia się raz w tygodniu, w końcu sprawę ząłatwi noszenie "normalnych" majtek :D

Gość nie stanie
oj Blanca ale jesteś - daj im poszaleć, bo mi nie napisze o tych wypróżnieniach i innych sprawach... no właśnie - skoro się proszą - technicznie...robimy kupię..znaczy.. dokonujemy aktu defekacji...jesteśmy w biurowej toalecie, mamy chusteczkę do higieny intymnej i stringi. Taaak, wycieramy 4 litery chusteczka higieniczną, po czym przykrywamy te miejsca tym paskiem. I siedzimy do końca dnia, no w międzyczasie 2 razy siku i to samo. Chcecie powiedzieć, że to ok? tak - z konieczności! - to jest właśnie higiena w wydaniu wielbicielek stringów na co dzień...

Gość znalazl sie znawca
tak, z tymi bakteriami z odbytu to prawda. łatwo w ten sposob złapać infekcję.