Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek1986

cześć, jestem nowy. niektórzy mnie już poznali ale wypada sie przywitac z każdym

Polecane posty

znaczy sie pracowac to ja moge o której chce bo mam firme z ojcem...a wolałem zrobić to dzisiaj co miałem na jutro :)

Vipera Berus a moj dokładnie to mówi tak-i co ,znowu siedzsz przed tym zasranym pudłem:PA ja siadam tu jak dzieci spia,jak mam chwile dla siebie...

vipera z ust mi to wyjelas.mialam wlsanie powiedziec ze potrek do mojej stopki sie zastosowal ;) lady no tak jak dzieci spia to mamy harcuja na kafe :D

Ja zazwyczaj tez siadam jak juz wszystko inne mam zrobione a ze dzis miałam wolne to sobie pozwoliłam dłuzej A le co , posprzatałam uprałam i ugotowałam a jutro znowu do pracy Wiec o co chodzi :)

Piotrek a czym dokładnie sie zajmujesz w pracy ? Bo ja tez chciałabym tak pojsc kiedy mi sie zechce :)

mój ojciec ma siec sklepów a ja jestem odpowiedzialny za dostarczanie towarów, rozpisanie co i gdzie ile brakuje

zeli tu leja sie pokazal lady co chopa nie ma ze przy pudle siedzisz :D

gosianicahej ;) chłop w pracy,wróci o 21 tak więc mam trochę czasu :P U lekarza dzis bylam z moja dwuletnia coreczka bo ja wysypalo i okazalo sie ze to ospa :P