Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek1986

cześć, jestem nowy. niektórzy mnie już poznali ale wypada sie przywitac z każdym

Polecane posty

a chyba, że tak :) tylko powiedz ile masz lat :P bo wiesz...warto wiedziec :) mam coś przynieść ? :)

Coś mi klawiatura szwankuje :( napisze jeszcze raz:) A tam zaraz do zdrady :P pokaże Tobie kolekcje moich znaczków pocztowych ;)

a tam...nie taka starsza nawet :) ej...ja tu nie przyszedłem flirtować :P chcesz mnie uwieźć ?? :)

Dobra,żarty sobie robie przecież ;) Uwiodlam mojego ukochanego pare lat temu i tylko jemu jednemu jestem wierna ;)

a ja myslałem zawsze, ze tutaj jakies starsze 50-60-tki siedzą i piszą a tutaj widze same fajne dziewczyny :)

Panie 50-60 lat mają tu swoje topiki. Ja się do nich nie wtrącam :) A zobaczysz, że naprawdę są tu fajne dziewczyny :D

zeli chcesz jako niania sie najac u piotrka? vipera a skad ty taka pewna?znasz ten typ? ;)

żeli > mówisz, że sa fajne ? :) cześć gosianica :) żeli > przecież go nie znasz :):):) nie będe taki i nie będe flirtował :P:P jeszcze wasi faceci sie zmówią i mnie za rogiem dopadną :/