Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 conarbod widze ze w waszym zwiazku nie zawsze bylo kolorowo ale bedzie coraj lepiej, musicie starac sie oboje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 Ferbi x3 nikt ci źle nie zyczy przynajmniej ine tak aby ci zaszkodzic. Zareczyny jesli beda to na wiosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stabilo 0 Napisano Luty 1, 2010 Witaj:)Moje pytanko jest niezbyt skomplikowane:)Czy jest mi pisane życie tutaj w kraju?czy raczej osiedle się za granica...Wyjade np...z miłości;)?Pozdrówki:))Aga 11*12*1984:)Muah:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lacrymoska90 0 Napisano Luty 1, 2010 a czy ja mogę liczyć na jakiekolwiek hmm.. zaręczyny z moim obecnym chłopakiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmlodda 0 Napisano Luty 1, 2010 Ania (24.01.1991) Czy mój chłopak Mariusz (21.10.1986) oświadczy mi się w tym roku ? Czy będziemy ze sobą? Jeśli tak to kiedy będziemy mieli dziecko?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy znajde nareszcie meza Napisano Luty 1, 2010 Mam pytanie kochana: Kiedy znajde partnera, wyjde za maz i czy bede miala dzieci?Prosze to bardzo wazne dla mnie.Dziekuje bardzo. kasia 25.06.1975 Pytam poraz 3, proooosze powiedz mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 z tego co mi sie wydaje to zakochala sie w mezczyznie z innego kraju ale uwzaj na niego.. a jesli chodzi o wyjazd to moze byc super przygoda :) ale nic na stale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarenka28 0 Napisano Luty 1, 2010 razan powiedz mi proszę na temat dziecka.pisałam na wcześniejszych stronach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 mmlodda wiesz cow tym roku chyba jeszcze nie ale juz z toba rozmawial na ten temat pewnie by wyczuc grunt a jezeli ine to niedlugo zapyta coo bys zrobila jakby sie oswiadczyla ale jak mowilam ze jeszcze nie w tym roku a jak cos topod koniec.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 czy znajde nareszcie meza juz ci odp :) znajdziesz w tym roku partnera ale nie wiem czy to bedzie na stale bo w duzej mierze bedzie zalezevc to od was i wydarzen byc morze ze poznasz go przez internet.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 sarenka28 skarbiw wydaje mi sie ze ci odp spr prosze na poprzednich str a jezeli nie to powtorz pyt przepraszam jezlipominelam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmlodda 0 Napisano Luty 1, 2010 dziękuje, tak rozmawiał już i powiedział, że ma już ustalony termin :) Hmmm... Ok ale mam jeszcze jedno pytanie: Czy zalicze pierwszy semestr na studiach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alltheway Napisano Luty 1, 2010 14.11.1972 Czy się pogodzimy? Czy jeszcze kiedyś się spotkamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 zaliczysz ale chyba bedziesz miala jakas poprawke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarenka28 0 Napisano Luty 1, 2010 kiedy urodze dziecko i czy będzie zdrowe iga 24.12.1978 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 alltheway hmm no coz on chyba mysli ze to juz zamkniety temat.. sproboj odezwac sie do niego pierwsza bo z jego strony nie widze jakiegos ruchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 1, 2010 Aleksandra 06.11.1986 Piotr 25.06.1986 zostaniemy w Polsce czy wyjedziemy za granicę? jeśli tak to kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmlodda 0 Napisano Luty 1, 2010 dziękuje bardzo za twoje odpowiedzi :) Poprawki będę miała 3 to już wiem. Życzę miłego wieczoru i pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy znajde nareszcie meza Napisano Luty 1, 2010 Dzekuje bardzo, no mam zamiar szukac przez internet bo nie mam jak poznac.A czy widzisz czy bede miala dzieci??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 to juz bedzie zalezalo tylko od was ale jezeli uda wam sie wyjechac to nie na stale. Mozecie miec tam male problemy z praca, w tym lub nast roku jezeli sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferbi x3 0 Napisano Luty 1, 2010 autorko a moje zdrowie? ostatnio przejmowanie się nauką nie idzie mi na zdrowie :( uczę się na kierunku medycznym. Kiedy w kartach widać poprawę? za rok będę zdawała egzamin. Czy sukcesywnie? wiem, że już zadawałam to pytanie jednak sama chyba wiesz, jak się przejmuję.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 czy znajde nareszcie meza.. narazie nie widze :( ale moze dlatego ze nie masz jeszcze partnera.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alltheway Napisano Luty 1, 2010 Razan_82 ..cóż.masz rację. poza tym,że chodzi akurat o kobietę i nie o związek.ale to już nie ma i tak znaczenia.Dzięki i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 1, 2010 To ja jeszcze raz; Aleksanrda 06.11.1986 Piotr 25.06.1986 Czy weźmiemy kiedyś ślub? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulinka2020 0 Napisano Luty 1, 2010 Witam:) Paulina(21.09.1990) Czy zostanę starą panną? Jeśli nie to kiedy w końcu kogoś poznam z kim byłabym szcześliwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 mucha..o ile nie pojawi sie ktos z przeszlosci i nie namiesza to wszystko wam sie ulozy i slub bardzo mozliwy moze nawet na2lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 1, 2010 dzienks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 1, 2010 ale to będzie ktoś z jego czy mojej przeszłości, bo to istotne:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 paulinka2020 nie zostaniesz stara panna niedlugopoznasz chlopaka ale to bedzie tylko przelotne mysle ze kogos na stale jeszcze w tym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 mucha.. no wlasnie nie wiem... mowie szczerze zeby nie namieszac poprostu widze trojkat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach