Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

sarenka28- dużo was łączy ale widzę że sporo was dzieli..Myślę że zamiast się kłócić czasem wystarczyła by rozmowa.. A co do małżeństwa to bardzo prawdopodobne ale jeszcze nie w tym roku.. daj mu troche czasu. a z wiernością to tak ale hmmm czy on zakończył sprawy związane z poprzednimi partnerkami?

Gość gość
Edyta 23 11 1988 Kiedy zajdę w ciąże i jaka będzie płeć dziecka ?

nie znam dokladnej daty jego urodzenia, ale mam inne pytanie. Czy poradze sobie na nowym stanowisku pracy? prosze bardzo o odpowiedz ;)

Dorszuuu na początku będzie ci cięzko i będziesz miała małe problemy ale nie martw się jeżeli się nie poddasz to jak najbardziej wszystko bedzie ok!

Quicksand ten jedyny i przeznaczony ci pojawi się w tym roku.. możliwe że poznasz go przez przypadek.. a jednak.. :)

Podobno za wróżbę się nie dziekuje więc nie dziękuję,od jutra zaczynam nowy etap w życiu i bardzo się denerwuję czy podołam obowiązkom i nie zamotam się....

a ja slyszalam ze za wrozbe zawsze trzeba podziekowac, nawet jak sie nie spodoba:P

Mania2311 będzie to dziewczynka ale w najblizszym czasie ciąży nie widzę..chociaz.. a robiłaś badania hormonalne?

Razan, z jedną byłą partnerką utrzymuje kontakty tylko zawodowe, ona już jest mężatką. Martwię się o inną byłą, bo nie wiem czy coś z nią nie kombinuje. Najważniejsza jest dla mnie to czy będzie wiernym mężem, bo boję się brać ślub.

Quicksand jeśli by miało ci się ułoćyc to z tym starszym od ciebie z ciemnymi włosami ale nie wiem czy juz go poznalas..

jak widzi się moja przyszłość odnośnie szkoły i pracy? czy będę pracowała w zawodzie którym się uczę? Bożena 12.03.1989 to dla mnie bardzo ważne bo czasem to już nie wiem co myśleć :(

Razan powiedz mi jeszcze kiedy urodzę dziecko ? I czy będzie zdrowe ?

Gość gość
Nie robilam .. staram sie od grudnia Jesli mozesz powiedz mi jeszcze jak widza karty moj zwiazek ? albo cokolwiek zblizajacego sie w moim zyciu

sarenka28 no właśnie widzę jakąs kobiete ktora jeszcze nie raz bedzie szukac z nim kontaktu.. powinno byc ok ale lepiej dmuchać na zimne pamietaj ze moze wykorzystac jakas sytuacje jak bedziecie mieli cihce dni..

Ferbi x3 narazie nie widzę zadnej pracy i trudno mi powiedziec czy bedzie to praca w zawodzie a w szkole bedzie ok choc widze male problemy ale wyjdziesz z nich i bedzie ok :) nie zastanawiakj sie jezeli masz jakies plany to smiało to moze byc twoje 5 min

Mania2311 to racze zrobić badanie na prolaktyne.. w twoim związku widzę małe zamieszanie ale nie martw się bedzie wszystko ok. Twój partner jest bardzo wartościowym i silnym człowiekiem. Co do dziecka to myślę że w tym roku możę się udać ale koniecznie skonsultuj się z lekarzem

Gość EvaVentt
Kiedy on wroci i bedziemy razem 02.08.1972 Krzys, ja Ewa 13.06.1981?

małe problemy powiadasz ?:( no tak masz rację są :(:( czyli ogólnie wyjdę na prostą ze szkołą i ukończę ją? czy mogę uzyskać odp jeszcze na pytanie odnośnie zaręczyn ewentualnie ślubu? czy coś na najbliższe lata się szykuje?

EvaVentt Kiedy on wroci i bedziemy razem 02.08.1972 Krzys, ja Ewa 13.06.1981?

poproszę :) czy odnowię z nim znajomość? Kaśka 06.03.1980, Marcin 09.01.1986