Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

paulina 05.10.1986 Jak poradze sobie na nowym stanoswisku pracy? prosze bardzo o wrozbe;) dziekuje.

Gość gość
Dziękuje :D co do zamieszania masz racje hehe ja na kafe siedze a on tv oglada obrazony hehe :D ale zes trafila :D

Jeżeli pod koniec tego woku zajdziesz w ciążę to będzie to dziewczynka, do liczby dfzieci to jeszcze nic mi nie wychodzi//

KrwistoCzerwonaSzminka20 nie jest dla ciebie przeznaczony i nawet jak bedziecie ze soba to nie na długo..:(

a moge sie jeszcze zapytac czy powinnam zostac za granica czy moze wrocic do PL, gdzie jest moje miejsce ?? ciekawa jestem co wyjdzie

EvaVentt za dużo się wydarzyło, musisz poukładać sobie wydarzenia z przeszłości i myślę ze bedziesz szcześliwsza z kims innym..

Gość Egowa
ja tez mam prośbę czy pan Tomek 19.07.1992 kocha mnie moja data urodzenia to 04.03.1992 i jak to dalej sie potoczy między nami, bo nie wiem czy odpuścić czy co

lacrymoska90 czekają was cieżkie chwile.. z tego co widze moze zwiazek nie przetrwac ale trzymam kciuki

Razan82 :( tak bardzo kocham go, nie wyobrażam sobie bez niego życia :((chcę być z nim, bo jest dla mnie wszystkim :(( co ja mogę zrobić żeby nie stracić tego związku? :((

Evavent hmm myślę że też nie.. tego który jest ci przeznaczony poznasz pod koniec lutego..

Gość koalla
Witaj czy w przyszlosci bede miala dobra prace czy jest szansa na kariere oraz kiedy pojawi sie ktos wlasciwy w moim zyciu Dorota 8.VIII.87

Wrozko dlaczego mnie ominelas??:( Paulina 05.10.1986 Czy poradze sobie na nowym stanowisku ?

yyy nie no trzeci to juz za duzo ;) to moze ten Sebastian 30.01.1974, czwartego poznawac juz niechce naraz ;)

czy ON Robert ur.27.10.1982 mnie zdradził czy mnie zdradzi??

Gość Aneta2515
data 10.06.2004 pytanie:Czy mój synek zacznie kiedyś chodzić i czy usłysze od niego słowa mamo??

Jestem załamana.. ciągle siedzę i płaczę, bo zależy mi na nim.. nie mam już siły do niczego :(( tak mocno go pragnę, teraz mamy kiepski okres w naszym związku, ale gorsze chwile przetrwaliśmy i wzmacniało to nas :(( ja wszystko tylko psuję, czuję się zdesperowana... ;((

Ja tez poproszę :) karolina 06.09.1986 Andrzej 30.12.1986 czy między nami coś będzie?Cos dłuzszego,czy zapowiada się szczęsliwy związek?

mam tu karte rozpadu ale moze ona takze oznaczac ciezkie chwile i jakas wieksza klotnie. wiec moze to drugie jezeli we dwoje bedziecie wytrwali to moze wam sie udac..

Witaj czy w przyszlosci bede miala dobra prace czy jest szansa na kariere oraz kiedy pojawi sie ktos wlasciwy w moim zyciu Dorota 8.VIII.87

Gość gość
Razan82 poniekad interesuje sie ezoteryka itd jednakze nie wroze jeszcze jak bedziesz miec ochote to napisz do mnie na gg ktoregos dnia pozdrawiam to pogadamy

a ja Patrycja ur. 13.07.1989

Grill poradzisz sobie i to bardzo dobrze, widzę że praca ci się podoba.. Wszystko się poukłada po twojej myśli, bedzie dobrzę.. staraj sie nie podpaść szefowi

Gość Egowa
bardzo proszę o pomoc. to bardzo ważne moje imie agata

Gość Karina Karina
Proszę mi również powróżyć. To dla mnie ważne:) Czekaliśmy na siebie kilka ładnych lat, związek po przejściach :( Czy wyjdę za mąż za Marcina? Czy oświadczy mi się w tym roku? Kasia 04.06.88 Marcin 31.08.99

Razan proszę odp mi jeszcze na pytanko odnośnie zaręczyn bądź też ślubu widać coś? choćby na najbliższe lata? napisałam to na stronce wcześniej:) dziękuję z góry 🌻