Gość czy znajde nareszcie meza Napisano Luty 1, 2010 dziekuje bardzo, nooooooo wydaje mi sie ze nikogo juz nie znajde, stara panne bede i bezdzietna, :-(:-(:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja slicznie poprosze Napisano Luty 1, 2010 Dobry wieczor mam nadzieje ze mi rowniez cos powiesz :) czy wyjde za niego i czy bedzie ojcem moich dzieci :D Ewa 1986.11.05 Grzes 1984.03.10 :) dziekuje :) ps powiedz co widzisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alltheway Napisano Luty 1, 2010 Nie wiem,czy mogę poprosić raz jeszcze... Czy dostała mój list i jak zareagowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 czy znajde nareszcie meza ja trzymam kciuki i zycze powodzenia w poszukiwaniach INSHALLAA!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja slicznie poprosze Napisano Luty 1, 2010 oj ja chyba nie odstane:( pani ma duzo pracy odp innym :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 To ja slicznie poprosze Ewa kochanie widze ze jestescie szczesliwa para i czy byly jakies zareczyny? bo jesli nie to mozliwe ze w najblizszym czasie beda.. albo moze jakjas rozmowa a tym? a dzieci jak najbardziej tylko trzeba rozpoczac starankka;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 Ewa ale chyba ostatnio cos sie stalo ze troszenke sie od siebie oddaliliscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 1, 2010 no to ci nie dam jeszcze spokoju, a czy widzisz w jaki sposób możnaby zapobiec temu trójkącikowi?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 alltheway a jesli chodzi o list to wolalaby sie spotkac iwyjasnic.. chodzi o spotkanie z zaskoczenia nie wiem jak to wyjasnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja slicznie poprosze Napisano Luty 1, 2010 :D:D :) no miedzy nami pioruny byly:P zareczyn nie bylo , ale rozmowy sa, i plany :) dzieki za odp dobrego zycze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=HmNRm2uTt9U&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 mucha_nie_siada skarbie nie kombinuj jezeli chcesz byc z nim to daj sobie spokoj z poprzednimi znajomosciami ktore mogly by zaszkodzic waszemu zwiazkami.. ja nie widze zadnej zdrady z jego stronny ale jakas zawsze moze sie przyczepic po prostu badz czujna!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 1, 2010 Będę będę dziękuję:) Piękna piosenka, kocham arabską muzykę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze powiedz Napisano Luty 1, 2010 coś o mnie i o osobie ur.09.12.1979 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferbi x3 0 Napisano Luty 1, 2010 Razan jeszcze te ostatnie moje 2 pytanka z poprzednie stronki i już uciekam :) życzę ci dobrej nocy i sukcesów we wróżeniu :) dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 prosze powiedz.. podaj swoja date ur i imiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja slicznie poprosze Napisano Luty 1, 2010 osmiele zapytac sie jeszcze cos :( niestety rok 2009 dla mnie i domu byl okrutny w sprawie pieniedzy :(:( czy ten rok bedzie lepszy ? czy wkoncu wyjde na prosta jak u mnie w domu ? rozwiaza sie pieniezne problemy ?:( bardzo przepraszam za kolejne pytanie ale wazne to Ewa 5 11 1986 :) dziekuje , lecz jesli nie otrzymam odp to rowniez dziekuje za odp 1 pytania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 Ferbi x3 skarbie to przekopiuj je tutaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 1, 2010 ostatnie prosze! przypominam Aleksandra 06.11.1986 czy kiedyś urodzę dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 1, 2010 Hej Ewa urodziłaś się dzień przede mną skorpionku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janusz 05 01 1960 Napisano Luty 1, 2010 kiedy zakonczy sie sprawa sadowa , i kiedy otrzymam pieniadze? (szef mnie oszukal) i czy znajde dobra prace? . dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 rok 2009 nie tylko dla ciebie nie byl dobry bo byl to rok rozstan itp a co do spraw finansowych to moze niedlugo dostaniesz jakas propozycje z ktorej radze skorzystac :) bedzie dobrze.. inshala.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze powiedz Napisano Luty 1, 2010 i wojtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja slicznie poprosze Napisano Luty 1, 2010 a no fakt :D:D skorpionku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 Janusz 05 01 1960 sprawa niestety jeszcze potrwa.. ale sa szanse ze odzyskasz pieniadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 1, 2010 nie martw się miałyśmy kiepski rok bo u mnie też slabo z pieniedzmi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja slicznie poprosze Napisano Luty 1, 2010 Razan82 rok 2009 nie tylko dla ciebie nie byl dobry bo byl to rok rozstan itp a co do spraw finansowych to moze niedlugo dostaniesz jakas propozycje z ktorej radze skorzystac bedzie dobrze.. inshala.. to bylo do mnie ? jesli tak dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 mucha_nie_siada robilas badania hormonalne? bo bo chyba masz cos nie tak.. nie masz przypadkiem problemow z miesiaczkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 tak tak do ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach