Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwoicienkowlosaaaaaaa

mam 30 lat cieniutkie wlosy a na dodatek

Polecane posty

A ja farbuję od ok 24 r.ż ,mam 34 włosy nie wypadają i są naprawdę gęste tyle ,że farbuję u profesjonalistów (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie),ale widać nie wszystkim po farbie włosy się osłabiają .Może niektórzy za często farbują

Gość aldolin
betanna a jakich farb używasz ?

L'oreal raz na 2 miesiące,raczej nie mam siwizny więc częściej nie potrzebuję,zwłaszcza że farbuję na kolor zbliżony do naturalnego

betanna ale Ty pewnie masz genetycznie mocne wlosy. ja mam slabe i niestety farby jeszzcze dodatkowo je oslabiaja. mam kumpele ktora ma geste grube wlosy i tez z nimi cuduje (choc nie musi bo nie ma siwych a naturalny kolor ma ladny) rozjasnia potem farbuje na czarno zeby za 2 miesiace ponownie je odbarwic i cigle ma geste i grube

Gość dopor
siwowłosaaaaaa w domu nigdy nie pofarbujesz profesjonalnie ,idź do fryzjera to ci nie będą wypadać .Mnie się wręcz wzmocniły

no raz na 2 miesiace a 2 razy w miesiacu to spora roznica. ja w ciagu roku farbuje 24 razy a ty 6

od czasu do czasu tez krzystalam z uslug fryzjera ale bez rewelacji jakies roznicy nie zauwazylam miedzy domowym farbowaniem a farbowaniem w salonie. poza tym jak ktos farbuje raz na 2 -3 miesiace to moze sobie pozwolic n a salon. mnie na to ie stac zeby 2 razy w miesiacu latac do fryzjera

Gość dopor
a można tak często ,bo na farbach zwykle pisze ,że po upływie ponad 3 tygodni można znowu

wiesz pisac to moze wszystko. wszystko zalezy od tego kto jakie ma mocne wlosy

Gość asterw
a nie możesz rzadziej np. przy baleyage nie byłoby tak szybko widac odrostu i mogłabyś rzadziej farbować

Gość albo np
a czym farbujesz siwo........saaaaaa? bo ponoć palette niszczy włosy okropnie

Gość hkjm
Moze przestan uzywac farby, a zacznij uzywac henny ... I polecam Ci kupic w aptece neril szampon oraz taki jakby lekk do skory glowy, ktorym polweasz sobie skore glowy, wmasowywujesz i nie splukujesz. Na poczatku wlosy zaczynaja wypadac , ale te stare co wypasc i tak maja, potem zaczynaja odrastac nowe w przyspieszonym tempie -serio ! Wlosy staja sie troszke mocniejsze. Kup sobie ejszcze nafte kosmetyczna do wlosow. I jakies tabletki na wlosy . I nie polewaj wlosow octem, ani cytryna bo od tego siwieja jescze bardziej

palette nie farbuje uzylam tylko 2 razy i tez zauwazylam ze wypadaja po niej jak szalone. neril mialam ale po nim to farba zaraz sie zmywala zarowno po szamponie jak i po tym toniku. uzywam garniera loreala czasami wella

Gość Tionee
jestem stylistką, cienkość czy siwienie to "wady' genetyczne,niewiele da sie z tym zrobić. sama mam gęste włosy, ani jednego siwego wloska, farbuję często i codziennie uzywam suszarki, lokówki albo prostownicy. Włosy lśniace, grube od lat.

aha odnosnie henny- farbowalam nia czasami na poczatkusiwizny ale teraz juz na pelna siwizne ona nie dziala tzn nie pokrywa albo jak pokryje to tylko do pierwszego mycia

Gość Tionee
współpracuję z firma Farouk, uwazam,że to jedna z najlepszych profesjonalnych firm.

Gość Tionee
prawda jest taka,ze dostepne w drogeriach farby, kosmetyi do włosów, wella, Loreal, inne , niby lepsze, to pic na wodę.

Gość albo np
Tione jesteś tępa jak mało kto

tionee ma racje wlosy to sprawa genow

Gość kobieto ale marudzisz
ktoś ci dobrze napisał - potup nogami, może to coś zmieni :-p

Gość Tionee
ktoś kto wspomina o Pallette oto dopiero musi być tępy. gratuluję dziecinko.

a co nie moge marudzic. po to jest forum zeby pisac co sie chce i kiedy sie chce. a jak ktos nie chce o nie musi tego czytac ani niczego pisac. to jest FORUM

Gość albo np
a jednak tionee jesteś tempa jak but ,bo ja negatywnie o tej farbie pisałam,ty nie czytasz ze zrozumieniem ......i nie odpisuj mi bo raczej już tu nie zajrzę a widzę że to cię męczy ,więc po co

Gość antywaginka
Tionneeeee wizażystko po zawodówce daj spokój bo jesteś śmieszna

Gość Tionee
największy zabobon to taki że farbowanie niszczy włosy- wcale nieprawda. Włosy niszczy rozjaśnianie, dekoloryzacja i suszarki, lokówki, także takie rzeczy należy robic z głową.

Gość Tionee
albo np a jednak tionee jesteś tempa jak but ,bo ja negatywnie o tej farbie pisałam,ty nie czytasz ze zrozumieniem ......i nie odpisuj mi bo raczej już tu nie zajrzę a widzę że to cię męczy ,więc po co nie czytam co takie kretynki jak ty mają do powiedzenia.

Gość asterw
powiedziała Tionee i znikła

Gość Tionee
spadam stąd bo widze ze tu same rozwścieczone idiotki siedzą, Ale rozumiem was, jak sie ma 23 włosy na krzyż to lepiej z domu nie wychodzić.

ale ja nie pisalam ze niszcy wlosy bo ma lsniace odpowiednio nawiloze. ale niestety zle dziala na cebulki wlosowe bardzo je oslabia