Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwoicienkowlosaaaaaaa

mam 30 lat cieniutkie wlosy a na dodatek

Polecane posty

Gość jeśli chodzi o palette
to używam tylko tych farb, rozjaśniaczy itp, dość często od wielu lat. I to najlepsza farba DLA MNIE, najlepiej pokrywa siwiznę - bo też mam dużo siwych i nie zmywa się! Ale przecież nie ma o co się kłócić - każdy lubi co innego!

mnie chodziło o opinie fryzjerek przed świętami biegałam jak kot z pęcherzem, bo zapomniałam się wcześniej umówić i ostatecznie wylądowałam w jakimś marnym zakładziku średnio bystrej kobiety pytam się o farbę co by uniknąć takiej bieganiny na przyszłość i słyszę: oby nie palette a włosy po zabiegach tej fryzjerówki miałam tak przesuszone, że musiałabym 15 opakowań palette sobie wpakować na czuprynę, żeby uzysakć jej profesjonalny efekt:O

mi akurat palette nie sluzy wlosy wychodzily mi garsciami. ale moja kumpela farbuje i nic jej nie jest ma lwia grzywe

tak z mila checia bym sie zamienila. teraz tez mam rudo brazowe tylko ze z siwymi odrostami. niestety zaden braz na siwych nie wychodzi inaczej niz rudo kasztanowy

mam bardzo dziecinna twarz wiec w polaczeniu z ta siwizna wyglada to komicznie

Gość ewewe
siwoicienkowlosaaaaaaa tyle tu 'madrych panienek' 'stylistów' i 'dobrych rad' a wsumie gowno co ci kto oradzil... na 'moje oko' :) nie obraz sie twoje wlosy sa marne i dletego jedyne wyjscie dla ciebie to albo peruka (oczywiscie naturalna) lub sztuczne pasma doczepiane przy skórze glowy, nie wiem dlaczego sama na to nie wpadlas.. skoro masz takie kompleksy, kosztowne to jest ale efekt cudny i polecilambym prawdziwe pasma ktore bedziesz uzywac latami...

Gość Oria
Boże dziewczyny! Kupiłam tydzień temu też Palette i nie dość,że nie pokryły siwych odrostów to jeszcze odbarwiły poprzedni kolor. Strasznie się elektryzują!!! Jestem załamana, a w Rossmanie nie chcą mi przyjąć reklamacji. No i oczywiście zapłaciłam prawie 17 zł.Bo to nowa seria.Nigdy już nie kupię farby tej firmy. I Was też przestrzegam.

ja na razie mam wlosy na glowie wiec nie bede niczego doczepiacc. moim kompleksem jest siwizna

Gość Oria
Wyglądam teraz jak Cruella Demon.

Gość ewewe
a wsumie skoro masz juz ta siwizne to dlaczego nie idziesz do salonu>? dlaczego sama farbujesz wlosy?? w salonie (dobrym) sa profesjonalne farby ktore sa o wiele lepsze od tych z supermarketow... ja nie mieszkam w pl ucze sie w uk na fryzjerke i moge ci polecic pewna farbe bez amoniaku ale jest b. droga i jeszcze na bank nie ma pl ale jak kiedys wyjdzie to zakup, nazywa sie INOA i jest to w 100% naturalny pigment ktorzy mieszasz z taka oeista substancja, no szal, bez amoniaku 100% natury ;) no ale zanim do do pl dojdzie to moze troche minac... :D

no tak ale w polsce tego nie ma. chodzilam swego czasu do fryzjerow ale jakos nie zauwazylam rewelacji

Gość ewewe
tez zalezy do jakiego salonu pojdziesz... mozna trafic na idiotow to ci jeszcze wlosy b. spieprza.. ja mysle ze szukac dobrego fryzjera, nie bedzie to tanie ani latwe i pojsc na konsultacje... a wlosy ci szybko rosna?! a z reszta mysle ze rudy to zly odcien przy siwiznie.. nie polecilabym nigdy osobie z pow. 50% siwizny... najlepiej mysle ze by ci bylo w jakims blodzie o 'zimnym' odvieniu.. no tez zalezy jaki masz odcien skory, zapodaj fotke to postaram ci sie doradzic co do odcieniu... a dzis mam szkole wieczorem to bym mogla nawet swojego nauczyciela popytac...l

nie mam fotki. mam raczej jasna karnacje. i powtrzam wlosow nie mam zniszczonych tylko farba oslabia cebulki wlosowe i sprawia ze wlosy sa coraz ciensze te ktore wyrastaja

Gość ewewe
jasna karnacja to mi za wiele nie mowi...:) szkoda ze nie masz foto... pisalas ze masz rude? jezeli masz rudy odcien zrezygnuj z niego jak najszybciej i wybierz blond! tu znalazlam odbienie blondu, niestety tez ang... http://www.blonde-ambition.co.uk/blondeshades.shtml

Gość ewewe
chodzi o to ze przy rudym, czarnym itp. widac duzy kontrast kolorow... czyli o wiele b. widac siwizne...

Gość fyujf
Z tego co tu czytam autorka co jakiś czas systematycznie zakłada temat o swoim problemie, siwiżnie farbowaniu itd, Rozumiem że wkurza cię taka sytuacja, ale czego oczekujesz?Nikt nic nie wymyśli, musisz się z tym pogodzić i tyle, farbować, maskowac to jak się da i tyle, albo kup perukę i niś albo 3opcja zdecyduj się na całkowitą siwiznę i olej to nic innego nikt niw wymysli cudów nie ma , myślę,że masz jakiegoś fioła na tym punkcie, bo naprawdę systematycznie o tym samym ciągle piszesz Masz słabe siwe włosy, genetycznie, nie zmienisz tego tak to już jest ,niestety...

sluchaj kobieto co cie obchodzi ze tu pisze. widac ze nie masz co robisz skoro wyczytujesz wszystkie watki. mam prawo tu pisac a ty nie musisz tego czytac jesli ci to przeszkadza co pisze