Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jestem jyz

kurcze dziwuchy wypiłam w ciazy piwo karmi

Polecane posty

Gość zalamana jestem jyz

myslalam ze jest bezalkoholowe a taką mialam ochote ze wypiłam całe. czy cos sie stanie mojemu dziecku? dodam ze na poczatku ciazy wypiłam lampke wina teraz mam takie wyrzuty sumienia:(

Gość Mama Synta
nic się nie stanie. Stać by się mogło jakbyś chodziła pijana jak bela przez pare dni

Dziewczyno nie przesadzaj... Moja znajoma przez pół ciąży piła karmi prawie codziennie, bo takie miała ciągnoty do piwa i urodziła bardzo zdrowego i szybko rozwijającego się synka. Więc nie zamartwiaj się ,bo nie ma czym...

Gość fcndjksa
ale przestan ja tez od czasu do czasu sobie wypije karmi i jakos jest ok.

Gość zalamana jestem jyz
tak się boje ze zaszkodziłam dzidzi. jestem w 14 tyg ciazy

Gość wiecej zaszkodzisz
tym stresem jak dalej bedziesz tak schizowac niz lampką szampana czy butelką piwa!!!

Nie przesadzajmy - prawdopodobnie fermentujące jabłka w brzuchu wytworzą więcej alkoholu niż ma karmi, albo taki pawełek z adwokatem... przecież on zawiera 5% spityrus i nikt się jakoś tak nie martwi...a według testów po spożyciu jednego batona alkomat wskazuje 0,38 promila alkoholu w wydychanym powietrzu ;) Trzeba wyluzować bo stres bardziej szkodzi niż karmelkowe piwko!

Gość n oz tymi batonikami
i czekoladkami z zawartoscią alkoholu trzeba uwazac bo kiedys czytalam o facecie, ktorego zatrzamala policja bo alkomat wykazal obecnosc alkoholu w wydychanym powietrzu - jak sie pozneij okazalo facet zjadł wczesneij dwa batoniki typu "pawelek":D

Gość nic ci się nie stanie
ja całą ciążą pierwszą i drugą piłam karmi - teraz ostatnio malinowe, pare razy wypiłąm też małą szklankę zwykłego piwa i wino pół na pół z wodą - lampka do obiadu dzieciaki zdrowe....starszy syn jest najlepszy w klasie... ...nie stresuj się - stres też podobno szkodzi w ciązy :P

Gość ja jak spytałam
lekarza o karmi czy mozna to sie zaczoł smiac ze wiecej alkocholu bede miec jak zjem jabłka ..... od czasu do czasu mozna nie przesadzaj

Gość ja piłam
ja piłam w ciąży karmi i bezalkoholowego lecha i cole bo miałam wielką ochotę co prawda ograniczałam i urodziłam synka zdrowego 4 kg na początku 38 tyg, a w pierwszej ciąży nic nie zdrowego nie piłam, jadłam większość owoców mało słodyczy i córka urodziła się 2900 w 40 tc ciekawe czy synek taki duży od karmi

Gość widocznie piwo nie takie złe
przynajmniej dziecko w brzuchu rośnie jak na drożdżach...piwnych:D

Karmi ma tyle alkoholu akurat co nic, ja piłam w ciąży Lecha free- też ma tam chyba 0,05% ale tyle to ma Pawełek czy cukierek np.trufla. a np. kobietom karmiacym piersią zaleca sie picie Karmi na pobudzenie laktacji- mój gin mi kazał pić 3 karmi dziennie bo nie miałam mleka. nie pomogło ale przynajmniej wynika z tego ze dziecku z żaden sposób to nie szkodzi.

Gość Bo na laktację to trzeba
pić prawdizwe piwo a nie Karmi czy jakies tam inne napoje:P

Bo na laktację to trzeba- jasne, a najlepiej pić wódkę albo czysty ruski spirytus- mleko podobno leci jak wodospad. :P

Gość wódki nie lubię ale
piwo czy dobre wino tak:classic_cool: