Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvkdgngjkxf

Jak zniwelowac zmarszczki?

Polecane posty

Gość nvkdgngjkxf

czym zmniejszyc zmarszczki na czole. dodam, ze jestem osoba mloda i to chyba sa zmarszczki mimiczne

Gość galg

ja polecam zainteresować się kolagenem doppelherz, świetnie działa przy zmarszczkach mimicznych czy u mnie niestety zmarszczkach palacza 😕 

Gość Paulina

Ja zmarszczki na czole usuwałam za pomocą lasera frakcyjnego. Zabieg nic nie boli, a bardzo ładnie mi wygładził zmarszczki, skóra stała sie odmłodzona. Mogę polecic miejsce gdzie robiłam zabieg J&J Art Derma Clinic Rzeszów

Gość Beata

Miałam widoczne zmarszczki na czole i dzięki zabiegowi karboksyterapii bardzo je spłyciłam. Zabieg dał bardzo dobry rezultat. Mogę polecić miejsce gdzie wykonywałam zabieg Ego Med Spa w Krakowie  https://ego-medspa.pl/

Gość Olsa

ja miałam zmarszczki wokół nosa....i bardzo mi to przeszkadzało. Dlatego wybrałam się do lekarza i on mi polecił Resylane Refyne - delikatny wypełniacz który daje naturalny efekt wypełnienia. No i długotrwały! Faktycznie - jest super i bardzo mi się podoba! polecam

taaaak, jest to dobry zabieg, ja wlasnie też robiłam Restylane ale Skinbooster - zmarszczki zniwelowane i wygładzone. Bardzo fajny efekt!