Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kod pin zgodny

Warto iść na AVATAR bez 3d?

Polecane posty

Cóż.. ja byłem na 3D. Mnie ten film podobałby się i normalnie, mnie się fabuła bardzo podobała. No nominacje do oscarów powinny być rekomendacją.,

To nie będzie twórcze, ale - mnie się fabuła tego filmu też podobała, ale kilka lat temu, kiedy po raz pierwszy widziałam Pocahontas ;)

Gość cdfvgbthny
dla mnie nie warto isc na 2D fabula jest strasznie prosta, 5min filmu mowi jak calosc bedzie wyygladac, jak sie zachowaja bohaterzy, co sie wydarzy i jak sie skonczy. film jak dla dzieci z lat 70tych, proste przeslanie, dobro-zlo z widocznie zaznaczona granica. proste. jedynie co wciaga w ten film to efekty, jakby sie bylo tam naprawde, liscie, kwiaty, te latajace meduzy-jak na wyciagniecie reki. efekty zachwycaja, oczarowywuja, ale tylko efekty.

i Sigourney Weaver gra w nim. bardzo lubię filmy z nią :)

Myrevin, a oglądałeś Tańczącego z wilkami? Ja nie, ale z tego, co wiem, to też ta sama historia. I w wielu innych ;) Owszem, obrazek nienajgorszy, ale na tak 'przełomowy' film stare, wyświechtane historie to jakby za mało :P

ja też oglądałam avatar w wersji 3d i stwerdzam że tego 3d było bardzo mało.... wg mnie bez róznicy 3d czy bez... A film ogólnie Ok ale nie zrobił na mnie większego wrażenia..

Tańczącego oglądałem. Mnie się Avatar podobał i podobieństw do filmu z Costnerem bym się nie doszukiwał. Na tej zasadzie to wszystko już było. ;) Niemal każde romansidło np można porównać do przeminęło z wiatrem. :P