Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Zauważyłem że na kafeterii siedzi dużo zadufanych w sobie kobiet

Polecane posty

które nie akceptują swoich wad, słabości, niedoskonałości. Ich faceci nie moga im zwrócić żadnej uwagi bo przecież "Albo mnie kocha i akceptuje taką jaką jestem, albo won! Szukać ideału!" Ale czy to nie o to chodzi w życiu? O dążenie do doskonałości w każdej życiowej płaszczyźnie? Tacy ludzie osiągną w życiu więcej niż minimaliści którym wystarczy że coś mają nie ważne jakiej to jest jakości. Winiłbym za to wszystko kulturę zachodu, kobietom pozwolona na stanowczo za wiele. Równouprawnienie? Proszę bardzo! Za łopatę i na budowę. Że co? Że jesteś słaba fizycznie? To o jakim równouprawnieniu my tu mówimy? Jak Cię nie przepuszczę w drzwiach to jestem cham i prostak bo kobiecie się należy, ale co wam się należy i za co? Do roboty się nie garniecie chyba że jest lekka i przyjemna, biuro to max na co was stać, koniecznie w pokoju z koleżankami plotkarkami bo inaczej nie wytrzymacie psychicznie wklepując 8 godzin dziennie cyferki do excela. Ale przecież co to nie wy, wy macie własne prawa, mozecie przecież decydować o sobie, o tym czy wyskrobiecie własnego dzidziusia, o tym jaką kiecke wybrać, komu dać za przeproszeniem dupy. Tak się zastanawiam po co ja to piszę skoro 98% z was nic z tego nie zrozumie albo zrozumie na opak bo kobieca logika jest odwrotnie proporcjonalna do męskiej. 🖐️

Gość soniabezslonia
a ty jestes jedna wlasnie z nich

Gość Sirhan ty chuu.ju
sam jesteś szmaciarz

Gość stulejarze
w 100 protzentach sie z tobą zgadzam :classic_cool:🖐️

Gość majkele niezywe
achtunk autor postu zostal styrany jak bura suuka na f23 i wpadl na kafe wyladowac swoje frustracje, gdyz ow osobnik prezentujac na fotkach na forume o kuupie swoja szpetna loche w spranych gaciach probowal sie dowartosciowac , ale niestety stulejarze osrali go rzadkim kauem :classic_cool:🖐️

Gość majkele niezywe
widzisz oldman, jedynie co ci w zyciu wyszlo to wlosy na zakolach i poranny stolec 🖐️

Gość majkele niezywe
darmowy seks to ty masz z typowym i chlopakami z ekifu oldcwelu :D:D:D

Gość majkele niezywe
troche szacunku szmato, nie rozmawiasz ze swoim ojcem

Proszę,nie ma jak uogólnianie. Ja stratuje na kierowce autobusu-ale przecież jestem BABA...co z tego ze byłam najlepsza na kursie i najszybciej się nauczyłam? Praca przy biurku?:) dobre :D kurwicy bym dostała:D Odśnieżam podjazd sama,maż jest wystarczająco zmęczony po pracy,ale tak, mam znacznie mniej siły od niego i nie mogę wykonać niektórych prac-ale tylko ze względu na ograniczenia fizyczne. Co do skrobania dzidziusia-tak będę decydować co siedzi w moim ciele, ja robię dużo,zabezpieczam się na kilka sposobów, ale nie będę marnować zdrowia i życia bo jakiemuś baranowi ubzdurało się ze 2dniowy zarodek to dziecko! A komu dać dupy? ze zapytam-co Cie to? Wy faceci możecie ruchać wszystko co popadnie i jesteście macho a kobieta to zaraz kurwa? A faceci o czym gadają? ile kto przerznął w siatkę czy o tłumikach w swoim zajebistym golfiku? Nich dojdzie do ciebie ze kobieta to nie tylko służąca i inkubator, mamy swoja plany i marzenia i chcemy brać z tego życia garściami.

Gość majkele niezywe
ciebie wilki wysraly, ale nie te z lasu, tylko po prostu jestes potomkiem rumunskiej kuurwy i owczarka niemieckiego pospolicie zwanym wilczurem bydgiski idioto :D:D:D

ale bardzo przepraszam- nie wszyscy sa tacy. niektorzy zapierdalaja za granica po 10 godz dziennie na nockach... i nie w biurze na stolku w za dlugich tipsach, tylko podcierajac za przeproszeniem dziadkom tylki i obcinajac ich zolte grube paznokcie. po powrocie do domu nie ma sie sily na nic wiecej jak tylko na odpoczynek i sen... a budzac sie po poludniu znow mysli sie o pracy... przyjaciol na obczyznie nie ma bo polak polakowi wilkiem a o powrocie do kraju nie wspomne: bo znow trzeba jebac aly miesiac na 100 zl z czego wiekszosc idzie na rachunki i oplaty a gdzie wykarmic dzieci i wyslac ich w czystym ubraniu do szkoly... taka szara rzeczywistosc!!! nie jest wcale wszystkim tak lekko jak ty tu sobie piszesz... nie znasz calej rzeczywistosci to po prostu nie oceniaj!!!!!

To nie bzykaj się jak nie potrafisz poradzić sobie z dzieckiem, co za różnica 2 dni czy 2 lata? Zabij go po urodzeniu jak ci się nie spodoba, zrobisz nowego w końcu to twój inkubator :O

Gość
ciebie wilki wysraly, ale nie te z lasu, tylko po prostu jestes potomkiem rumunskiej kuurwy i owczarka niemieckiego pospolicie zwanym wilczurem bydgiski idioto :D:D:D:D:D:D

Gość
Sirhan,zarznales juz koze w tym roku? :classic_cool:

cześć sirhan 🖐️ no tak... Zauważyłam że na kafe siedzi bardzo dużo zadufanych w sobie facetów którzy nie akceptują swoich wad, słabości, niedoskonałości. Nie można im zwrócić uwagi, nawet delikatnie bo co najwyzej można usłyszeć "masz małe tzytzki" itp. Winię za to trzymajacy się jeszcze gdzieniegdzie kult macho. Rownouprawnienie ? no to fartuszek i do garów panowie. Że co że za trudno ? mecz w telewizji ? kogo to obchodzi :P :D co do reszty > przepuszczanie w drzwiach to po prostu kulturalne zachowanie i tyle i masz rację Twoja logika jest rzeczywiście odwrotnie proporcjonalna:classic_cool:

ja akurat nie mam dzieci balwanie!!!!!!!!!! ale mowie tu ogolnie... ile jest takich kobiet.... piszesz takie bzdury a na innym topiku zalozonym przez ciebie sie kompromitujesz!!!!

O cześć Samanto, kopę lat. Stęskniłem się za twoją rudą kitą :) Co do facetów to spokojnie, ten artykuł dotyczył kobiet, następny napiszę o facetach i o tym jakie błędy popełnia kobieta wybierając sobie partnera.

" To nie bzykaj się jak nie potrafisz poradzić sobie z dzieckiem" że co? bzykam się dla przyjemności a nie żeby mieć dziecko! Jak wyniosłeś taki przykład z domu seks=potomstwo to gdzieś ty się wychowywał. A jak nie widzisz różnicy między 2dniową zygotą a dzieckiem 2letnim to wróć do podstawowej wiedzy z biologii. Nie mam zamiaru robić żadnego dzieciaka. A za zabójstwo dziecka grozi dożywocie a za aborcję nic.

I właśnie to jest paradoks, wystarczy że dziecko wyjdzie z łona i nie można mu nic zrobić za to przez całą ciąże mozna napie@dalać kijem bejsbolowym po brzuchu i jest wszystko OK. To jest myslenie współczesnych kobiet - bardzo madre :O

Gość
hehe mnie ten proble nie dotyczy :D bo jak tu akceptowac swoje wady kiedy jest sie chodzacym ideałem :D

Gość typowy król śląska
popieramy grube lochy do pieca, ja mam fantastyczną żonę z którą po raz pierwszy się kochałem / rozdziewiczyłem w szalecie, idealna kobieta nie jak większość z was loszek z wadami :O