Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mufinka***

Do NakedTruth i Neit-dziewczyny pomóżcie!!!

Polecane posty

Fuck, ledwo wróciłam się na forum pojawiłam i już wszystko na mnie :P Chleb chrupki... bleeee... :D NakedTruth mój mąż z mojego zamiłowania do jeździectwa też jest bardzo zadowolony :P Co do dążeń, to właściwie ciężko dokładnie sprecyzować, powiedzmy że takie coś: http://www.kulturystyka.org.pl/uploads/photos/88.jpg na początek by mnie satysfakcjonowało. (z tym że ja mam większe cycki :P) Ale jak pisałam startowałam z ekstremalnej wagi więc sporo pracy mnie czekało i jeszcze czeka :) A potem się zastanowię, nie chcę przypominać faceta no i mój mąż będzie pewnie miał sporo do powiedzenia :) Z odżywek tylko białko i w celu uzupełnienia niedoborów z diety. U mnie potreningowy posiłek to najczęściej właśnie odżywka białkowa+banan zmiksowane z wodą lub mlekiem. To w 90% przypadków. Po za tym czasem jadam w tym miejscu ryż lub makaron z kurczakiem, albo tuńczykiem (bardzo rzadko bo nie lubię :P), a już całkiem awaryjnie jakiegoś batonika białkowego chociaż jeszcze nie trafiłam na takie co by mi na prawdę smakowały. Posiłek przed treningiem to u mnie obiad więc pełne szaleństwo z cyklu mięcho+ryż/makaron/kasza (raz na 100 lat ziemniaki)+warzywa+tłuszcz :) prosze odpowiedzcie mi---> to się cokolwiek wkopałaś kochana, ale nie panikuj :) 1. Zachowaj zasadę w każdym posiłku coś białkowego i dużo warzyw, 2. podziel to koniecznie na 5-6 posiłków (znakomicie rozkręca to metabolizm-WARTO!!!), 3. wylicz sobie zapotrzebowanie kcal, obetnij 10-20%, 4. dodaj koniecznie zdrowe tłuszcze 5. wprowadź nieco węglowodanów z kasz, ryżu brązowego, płatków owsianych albo nawet makaronu pełnoziarnistego ( tylko nie na ostatni posiłek, tam białko+tłuszcz+warzywa) 6. nie panikuj jak by na początek waga szła w górę, bo ten rodzaj diet na której jesteś "odwadnia" więc to woda Ci wróci. Po kilku dniach powinno się ustabilizować i będzie spadał poziom sadełka. Uff... Znowu się napisałam i Borsuk będzie marudził :P

Czy zaskocze Cie tym, ze Cie nie zaskocze? Jesli nie ... to moze zaskocze Cie tym, ze wiem ... o czym teraz myslisz?

Neit ... qrcze ... ta Pani ze zdjecia ... hmm ... jak by to ujac, zeby nikogo nie urazic ... ;) - chyba to dobrze ujalem?

Mnie się podoba :P Po za tym radzę wziąć pod uwagę że do zdjęć te panie są na ogół odwodnione itp żeby mocniejszą rzeźbę mieć :P No i ja blada jestem wiec będzie mniej widać :D Eh, ostrzegałam że mam zapędy kulturystyczne, chociaż to fitneska :)

Borsuku-zrobiles krok wprzod i dwa w tyl:(....wieeeelka szkoda-chyba ze sie wstydzisz?;) Neit- dzieki za odpowiedzi :P ja mam troszke 'mniejszy' cel:P ...no i ogolnie to nie pozostaje mi nic innego jak dodac ze podziwiam;):P

Naked ... a to nie myslalas o kanapce z maslem czekoladowym? :P "Zaskocz mnie" ... "chyba, ze sie wstydzisz?" ... choinka ... to co ja mam takiego zrobic? oO Neit ... ah, ok, to musisz strarac sie byc nawodniona ;)

fakt myslalam o jedzonku albo to bardziej o nerkowcach niz czekoladzie:P 'choinka':D swoja droga-mowisz po ichniemu?:)

hehehehehe az sie poplulam :P tak, wiem, bardzo nieapetycznie sie teraz zachowalam i jesli jesc to smacznego:D:P przeciez wiesz o co pytam;]

O, czyli jednak potrafie czytac w Twoich myslach? :P No wlasnie nie wiem, czy Ty wiesz, ze ja nie wiem, ze Ty wiesz ;)

Borsuku, ja się dowiedziałam od osób które to zdjęcie widziały że ta pani jest.... gruba :D I powinna schudnąć parę kilo :D No dobra nie przeszkadzam Wam, idę poujeżdżać... eee... to znaczy poprzytulać męża :P

Borsuku, kwestia Twoich umiejetnosci czytelniczych i moich mysli byla rozpatrywana na samiutenkim poczatku naszej znajomosci i myslalam ze juz nie masz watpliwosci zadnych?;) wiedz, ze ja wiem ..wiem ze Ty wiesz ze i ja wiem ze oboje wiemy ...jupi aje :D

NakedTruth, to lepsze niż telenowela, bo leci na żywo:D A ja lecę na silownię, (czyli do piwnicy) - bo coraz ciężej d... ruszyć:) A serek wiejski już się chłodzi w lodówce:D

hehehehehehe:D Neit podobniez umiejetnosci jezdzieckich sie nie traci no i gdybys myslala o wznowieniu tego ciekawego sportu..(tego galopu, cwalu)...to nie mozesz stracic nabytych zachowan,ruchow.... no to rozumiem ze jestes przed treningiem dopiero.... :D:D:D do milego Kochana:D

Agus masz silownie w piwnicy... kurcze, ja nie pamietalam ze mam piwnice chlip chlip ;(

ah i Neit nie zapomnij o bialku:D banan tez moze CI sie przydac co by glikogen uzupelnic ;) :D:D:D:D:D:D

Agg ... czyli najzwyczajniej w swiecie ... spadasz (w dol). ;) Ciezkiego zycze. Naked ... no tak ... ta Twoja pamiec. :x

Gość ciekawe jak się zakończy
ten wasz flirt:))

ciekawe ... pewnie Naked, po podziale majatku, dostanie Mercedesa, BMW, Jeepa, posiadlosc w Szwajcarii, mieszkanie w Warszawie i Zakopanem ... a ja zostane z Polonezem i kawalerka w Radomiu :( (nie obrazajac Radomia). Just kidding ... Naked ... to my filtrujemy?

Borsuku, jak mialam troche sliny..tak szybko i skutecznie sie jej znowu pozbylam:D:D Ekhm, jakie 'kidding'-Polonez zostaje u mnie..;] No a co z Borsukiem Juniorem? ;] Borsuku! mamy fanow! :D (machamy raczkami na pozdrowienie niczym Evita Peron na balkonie:P:P) Teraz na trzy, prosze o wpisanie sie wszystkich czytelnikow:D trzy... dwa... jeden... .....dobra 'just kidding' :P (

dokonczenie( za duzo osob czyta:P) Teraz na trzy, prosze o wpisanie sie wszystkich czytelnikow trzy... dwa... jeden... .....dobra 'just kidding' (to nie jest ten ichni;]) A tak na marginesie- czemu ma sie Nam od razu nie udac? Moze obedzie sie bez podzialu:P No i Junior bedzie mial rodzine pelna:D:D:D

Hmmm ... a ilu juniorow? Ja nie przystaje na wiecej niz 3, bo wowczas trzeba jezdzic autem typu VAN, a tak ... to mozna jakas limuzyna. Chyba, ze planujesz zakup minibusa, tudziez autobusu? Naked ... ale podzial korzystny dla Ciebie, nie chcialabys tego podzialu?

Gość ciekawe jak się zakończy
ja wam kibicuję. Naked jest bardzo miła, Borsuk trochę mniej ale za to bardzoooo lubi Naked:))

kurcze trzech to i tak az nadto...Junior i Juniorka z czteroletnia przewaga Juniora -ten zestaw jest idealny:D zawzywszy Borsuku na to, ze to Ty pracowalbys na ten Nasz dobrobyt, nie moglabym postapic inaczej niz brac Poloneza:P czerwone swiatlo-analiza:D .... albo swiadomie dokonujemy wyborow i z pelna odpowiedzialnoscia i dojrzaloscia w cos wchodzimy albo sie zegnamy na rownych i sprawiedliwych zasadach i w momencie kiedy jeszcze sie przyjaznimy pieknie Borsuku-uzewnetrzniasz mnie...nie wiem czy to dobrze czy zle....jeszcze sie usmiecham;]

Rozbawila? Jutro wybieram sie do psychologa i stawiam go przed trudnym wyborem: "Albo zrobi Pan (nie, nie bedziemy kolejnej Pani tutaj wplatywac), ze bede bardzo mily, tak jak Naked ... albo ... " No wlasnie, co mam powiedziec, zeby go zmusic do uczynienia mnie bardzo mila osoba?