Borsuk_morski 0 Napisano Luty 12, 2010 No tak, a jak teraz wkleje, to wyjdzie na to, ze jestem ulegly i spelniam kazda Twoja zachcianke :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Luty 12, 2010 ..niech glos zabierze, ten kto tak pomysli..;] ekhm-bica mam coraz sliniejszego :P ..nie martw sie:) kawalek uda pomoze?:P ( bo cyca juz nie daje ..):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Luty 13, 2010 Eh, chcesz sie mnie pozbyc: - "bica mam coraz silniejszego" - "cyca juz nie daje" :( Chociaz ... moze to uda jest wabikiem, poprosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Luty 13, 2010 udo* Jestem niepoprawny przy Tobie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Luty 13, 2010 to i tak nic, przy tym jaka ja jestem :( teraz mozesz zaproponowac cos..? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Luty 13, 2010 Hmm ... zwazywszy na to, ze spalem 4h to chetnie bym sie przespal. A Ty dogodzilas sobie w lozku? - spaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Luty 13, 2010 czemu Ty tak marnie spisz? :( mam nadzieje ze to jednak te gazety, a nie np. trening albo komp :) tez mialam wlasnie pisac, ze juz czas zebys do wyrka poszedl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Luty 13, 2010 ..tak w trosce o Ciebie;) uprzedzam analize:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Luty 13, 2010 Sugerujesz, ze lepiej isc do lozka niz Tobie towarzyszyc? oO P.S. w tygodniu wstaje o 5:54 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Luty 13, 2010 lepiej sie poczujesz jak napisze ,ze ja tez pojde?:) no wyjatkowa ta godzina:D i zastanawiam sie na ktora czynnosc dajesz sobie te 4 min?:P i nie tlumacz sie tutaj z godziny wstawania, a pojscia spac- nie dbasz o siebie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Luty 13, 2010 taaa 4- afkors ze 6 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Luty 13, 2010 Pewnie, ze lepiej :) Nie, no przeciez nie napisze jakie zajecie mi zajmuje te 6 minut ;) Kolorowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajoma4303 0 Napisano Luty 13, 2010 Lasencie a ja chciałabym zgubić 8 kilo po ciąży polećcie jakąś dietę skuteczną plis:)!!! I koniecznie musicie założyć jakiś topic bo widzę że w tych sprawach doskonałe jesteście:):):) Pozdrawiam Was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Luty 13, 2010 Powrocimy do tematu:P ...( mowie o tym dlaczego tak pozno zasypiasz) :) No to milych snow i jutro nie wstawaj wczesniej niz na obiad:):D PS. napisze nieznajomej, ze nie jestes lasencja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Luty 13, 2010 nieznajomo- poczytaj sobie topic- mam wielki problem;) tam sa moje i dziewczyn , wypociny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajoma4303 0 Napisano Luty 13, 2010 A skąd wiesz:):):) A tak na poważnie możesz mi jakąś dietę polecić za niecałe dwa miechy idę na wesele i planuję schudnąć tylko jakoś sama diety nie umie sobie dobrać:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajoma4303 0 Napisano Luty 13, 2010 Ok dziękuje:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Luty 13, 2010 "napisze nieznajomej, ze nie jestes lasencja" - chyba male nieporozumienie, w sensie, ze nieznajoma wziela to do siebie ;) A to mialo byc, ze ja nie jestem lasencja :( Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajoma4303 0 Napisano Luty 13, 2010 A to zwracam honor:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Luty 13, 2010 nieznajoma ... ale jak chcesz To mozemy "ocenic" Twoja lasencyjnosc :) Na Nasz mozesz liczyc - w sensie, ze zapewniamy tylko pozytywne oceny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Luty 13, 2010 Nas* Nie, no lece ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Luty 13, 2010 nieznajoma- oczywiscie ze nie podwazylam tutaj Twojej prezencji:) ale B. pieknie to wyjasnil a i przy okazji dodal cos typowego dla siebie :D Borsuku-sprawdz faceta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Luty 13, 2010 A w jaki sposob mam sprawdzic, czy to facet, czy nie? ;) Wlasnie wyslalem powiadomienie do administracji kafeterii o naruszaniu przez Ciebie dobrych praktyk forumowych, w sensie nie dostosowania zachowania do nazwy nicku!!! - dokladnie to chodzi o fotki i ilosc ubran na nich widocznych :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Luty 13, 2010 oja :( i zablokuja mnie..i znajda po IP ...i bezczelnie rozbiora:( moje poczucie troski o przyjaciela to pikus w porownaniu z Twoim :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agguńka84 0 Napisano Luty 14, 2010 Hej:) Zdałam:) Pizza też była, a jak:) Dziś obfite śniadanko (razowiec z serem białym i konfiturą/miodem i kakao), potem II śn. (pół banana i jabłko z jogurtem greckim, ciasteczko, pół kromki razowca, kawa). Zaraz obiad - kurczak pieczony z ryżem i sałatą:D. Potem idę na łyżwy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Luty 14, 2010 gratulejszyn :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mufinka*** Napisano Luty 14, 2010 Widze te topic cieszy sie wielkim powiedzeniem Szkoda jedna, ze zupelnie nie na temat :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Luty 15, 2010 mufinko- na temat to on jest- "do NakedTruth i Neit...":P dolacz do mnie i dzewczyn w topicu- "mam wielki problem', jesli masz ochote;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naked a możesz Napisano Luty 15, 2010 podać linka do tego topiku "mam wielki problem"? Nie mogę odszukać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Luty 15, 2010 nie chce mi sie wkleic- niby ze spam ... ale podam CI namiary- na poprzedniej stronie w okolicach 9.30 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach