Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaise

Moja narzeczona znalazła sobie kolegę p. PROBLEMA

Polecane posty

Gość blaise
pewnie będę musiał się zastanowić na tym "krótkim cięciem"

Gość Nina81__
blaise -masz gdzie isc? mozesz sie wypriwadzic do rodziców albo do kolegi? masz kase, mozesz cos wynająć na jakis czas. Nie załuj wrzuconych pieniędzy w remont- to tylko pieniądze. Pomysl nad swoją przyszłoscią i tym co mozesz w zyciu osiągnąć. Odetnij od siebie pijawke, zobaczysz jak szybko zapomni o swoim przyjacielu (kórego pewnie mamusia utrzymuje i tatuś) jak zostanie bez karty do bankomatu. Bądź sprytny i nie daj sie wychu.ujać

im szybciej tym lepiej... marnujesz swój czas,a nikt ci go nie zwróci spróbuj to rozwiązać w przeciwnym wypadku za parę lat będziesz plul sobie w brodę,że zmarnowałeś życie nie 7 lat:O

blaise nie jesteś idiotą tylko facetem któremu cholernie zależy :D Znam ten ból bo sam swojej zonie ulegam jak by to powiedzieć owinęła mnie wokół palca i co ciekawe dobrze mi z tym. Ale są granice i ta granice twoja dziewczyna przekroczyła więc musisz się obudzić walnąć ręką w stół i sprawę rozwiązać. Ja osobiście nie radze ci nic kończyć ale uważaj nie wpuść się teraz w ślub albo dziecko bo staniesz pod ścianą. A tak masz wyjście a na marsza nie uciekaj tylko rób swoje w razie rozstania bo są jeszcze kobiety które mają zasady i rozum tylko się ukrywają przed motłochem. 12345654321 Wiesz z tym doświadczeniem to lipa jestem z kobietą z doświadczeniem ja też miałem rózne związki kwadratowe i podłużne i tak naprawdę to to doświadczenie w małżeństwie (długi związek) się kompletnie nie przydaje. To jest taki frazes dla usankcjonowania zmieniania partnerów. Jak by było co sankcjonować. Doświadczenie nie powoduje większej uczciwości a ta panienka jest po prostu nieuczciwa.

Blaise - nie przejmuj się idiotką. jeśli będziesz musiał to zakończyć to to zrób. Ale uciekanie później jak mówisz do wojska i na misję to bez sensu. Chcesz poświęcić życie dla idiotki z która ma Cię w doopie? NIE WARTO! chłopie, masz niemal tyle lat co ja. ja jakiś czas temu przebrnąłem przez taką samą historię. Cieszę się niezmiernie z tego jak się to potoczyło. Teraz jestem sam, mam czas na realizowanie swoich pasji, rozwijanie się, mam kilka przyjaciółek z którymi się spotykam. Nawet nie umiem sobie wyobrazić, że miałbym żyć ze swoją ex :D czasami mi się śni, budzę się z takich koszmarów w środku nocy zlany potem, zdezorientowany i przerażony :D NIGDY WIĘCEJ IDIOTEK W MOIM ŻYCIU. Jak mam chociażby najmniejsze podejrzenie, że kobieta jest idiotką - okłamuję ją mówiąc jej "do widzenia".

Gość Nina81__
niom jak znam zycie wiekszosc twoich przyjaciółek schrupac by ciebie chciała na sniadanko :P

ale nadmienić chciałem że nie bawię się w takie przyjaźnie jak opisana przez autora tematu. trzeba mieć jakieś swoje zasady. No i nie ma też sensu spotykać się z kobietami które nie są nic warte. Kobieta która szuka sobie odskoczni od partnera wzbudza u mnie niesmak.

Gość a ja myślę że Pan problem
powinien się dowiedzieć o istnieniu autora. Dlaczego On, niewinny jakby nie bylo też ma być robiony w chu,ja ?? Lasce należy się porządna nauczka. Autorze, prawdopodbnie jak z nią zostaniesz, to twoja zona bedzie kurwiszcze , ktore sie puści jak nie z problemem to przy innej najbliższej okazji, bo "mąz dużo pracuje". Jak ma teraz takie zadatki, to tego z niej nie wyplecisz. Nawet tymi rożami i kinem. Olej laskę, a Pana problema powiadom, jak tu ktoś pisał jakimś miłym smskiem , że może sobie kurwiszcze wziąc do domu . A potem olej głupią laskę i zacznij żyć swoim życiem, rozejrzyj się, życie jest piękne. Gdzieś po świecie chodzi wartościowa kobieta, która na Ciebie czeka, a Ty tracisz czas z z kretynką, ktora woli smsować z koleżkami pod kołdrą. !!

stultissimus czyli wspólne miłe spędzanie czasu;) przez dwie( lub więcej:P) wolne osoby bez angażu:P

qoorva qoorvą będzie już zawsze... nie wierzcie w opowieści o Marii Magdalenie. qoorva niegdy się nie nawróci na właściwą drogę, bo qoorestwo będzie w niej siedziało już zawsze ;) Może sobie nawet życie z kimś ułoży, qoorestwo przyczai się, poczeka z 5, 10 może 15 lat i bęć! znowu wylezie. zniszczy rodzinę, skrzywdzi dzieci, potem pewnie męża oczerni, że nie starał się, nie miał dla qoorestwa czasu, pił/bił/przeklinał i kradł

niebanalna: dwie nie więcej. jestem konserwatywny w tych sprawach. ;) albo po prostu nie nadarzyła się jeszcze taka okazja aby skonfrontować się ze swoimi poglądami o dwóch nie więcej ;)

ehehe ok dwie;) tak pytam z ciekawości,bo wiele osób wypowiada sie o tym jak o kurestwie większym niż takie jak np tutaj się zaczyna:classic_cool:

Gość ale jajaaaa
Ale co racja to racja faceci raki tacy są - nie ząłatwią żadnej sprawy jak prawdziwi faceci. ja też mam raka i można go robić jak sie ma ochotę :D

Gość witam w klubie
panno nikt skoro się akceptujesz to po kiego grzyba wmawiasz sobie że lepiej być chudą jak anorektyczka? jeżeli chcesz schudnąć to we~ź się za jakieś ćwiczenia ile masz lat? jeśli jesteś jeszcze w okresie dojrzewania to wiedz o tym że rośniesz i głod~ówkami zahamujesz wzrost ; heh coś na ten temat wiem. optymalna waga dla ciebie to 52-55 kg. wiesz nie każdemu pasuje chudość wczoraj na basenie widziałam kobietę kt~óra nogi miała tak chude jak ja tyle że miała jakieś 25 cm więcej

Gość do suckzi nie szczekaj
co do ch. ?

Gość lilllyy
przeczytalam to i rece zalamuje :O jestem kobieta u mojego chlopka znalazlam smsy od jakiejs panny nie byly one "kolezenskie" zrobilam o to awanture, powiedzialam albo ona albo ja i do niej zadzwonilam z jego numeryu przy nim i powiedzialam grzecznie ze nie rzycze sobie jej tel i smsow bo on ma mnie. moj facet zapewnia mnie ze nic miedzy nimi nie zaszlo ze mnie kocha i ze wie ze nie powiinien z nia pisac. ale gdyby mi powiedzial ze nie moge zadzwonic czy cos w tym stylu to uslyszalby " czesc i pa" chlopie zal mi ciebie jeszcze roze jej kupujesz za co??? ona cie powinna przeprosic, nie wyobrazam sobie zeby facet pisal bedac ze mna smsy do innej!! to jest zdrada emocjonala bo czas ktory powinnien byc dla ciebe ona poswieca jemu. i kurwa nie uwierze w takie przyjaznie :O obudz sie!!!

Gość lilllyy
przepraszam za bledy mam dysortografie :)

Gość do suckzi nie szczekaj
stultissimus niebanalna: dwie nie więcej. jestem konserwatywny w tych sprawach. albo po prostu nie nadarzyła się jeszcze taka okazja aby skonfrontować się ze swoimi poglądami o dwóch nie więcej 11:20 [zgłoś do usunięcia] niebanalna ehehe ok dwie tak pytam z ciekawości,bo wiele osób wypowiada sie o tym jak o kurestwie większym niż takie jak np tutaj się zaczyna jeśli ktoś ma cię gdzieś,kopnij go w d**ę i patrz jak leci jeśli ktoś ci zarzuca apatie i ignorancje,odpowiedz: "może...nie wiem...gówno mnie to obchodzi!..." 11:27 [zgłoś do usunięcia] ale jajaaaa Ale co racja to racja faceci raki tacy są - nie ząłatwią żadnej sprawy jak prawdziwi faceci. ja też mam raka i można go robić jak sie ma ochotę 11:28 [zgłoś do usunięcia] stultissimus w sensie że o moim domniemanym postępowaniu jako o qoorestvie? nie rozumiem, dlaczego? :| 11:38 [zgłoś do usunięcia] witam w klubie panno nikt skoro się akceptujesz to po kiego grzyba wmawiasz sobie że lepiej być chudą jak anorektyczka? jeżeli chcesz schudnąć to we~ź się za jakieś ćwiczenia ile masz lat? jeśli jesteś jeszcze w okresie dojrzewania to wiedz o tym że rośniesz i głod~ówkami zahamujesz wzrost ; heh coś na ten temat wiem. optymalna waga dla ciebie to 52-55 kg. wiesz nie każdemu pasuje chudość wczoraj na basenie widziałam kobietę kt~óra nogi miała tak chude jak ja tyle że miała jakieś 25 cm więcej

stultissimus w sensie że o moim domniemanym postępowaniu jako o qoorestvie? nie rozumiem, dlaczego? :| bo dla niektórych 3ba być w stałym związku,a wszystko inne to kur***wo.już nie raz się z tą opinia spotkałam

Gość lilllyy
prezpraszam za błendy mom wodokłofie

Gość witam w klubie
pomyliłam topiki :D

witam w klubie panno nikt skoro się akceptujesz to po kiego grzyba wmawiasz sobie że lepiej być chudą jak anorektyczka? jeżeli chcesz schudnąć to we~ź się za jakieś ćwiczenia ile masz lat? jeśli jesteś jeszcze w okresie dojrzewania to wiedz o tym że rośniesz i głod~ówkami zahamujesz wzrost ; heh coś na ten temat wiem. optymalna waga dla ciebie to 52-55 kg. wiesz nie każdemu pasuje chudość wczoraj na basenie widziałam kobietę kt~óra nogi miała tak chude jak ja tyle że miała jakieś 25 cm więcej ????????

Gość witam w klubie
przepraszam stolecstimmus , ale mom wodokłofie :(

Gość witam w klubie
kurwa ale z was są znudzone łachmyty jeszcze jakiś podszyw nie no co za zoo

niebanalna: dzięki zakończeniu stałego związku dostałem mocnego kopala w doopala, czyli motywację do dalszego rozwoju. teraz mam czas, środki i energię na robienie tego na co mam ochotę i tego o czym marzyłem. Żadna debilka nie podcina mi skrzydeł swoim marudzeniem ani skargami. Jak komuś się nie podobam, droga wolna byle dalej ode mnie. to chyba bardziej uczciwe i szczere niż jakieś fałszywe umizgiwanie, gra pozorów a potem zastanawianie się co dalej robić po zdradzie, wybaczać czy szukać gdzieś pocieszenia a może szukać winy w sobie i się zadręczać głupimi myślami. Stałe związki są OK, pod warunkiem, że trafi na siebie dwoje dorosłych emocjonalnie osób, które chcą tego samego.