Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m211

już w środe poznam płeć dziecka 20tc NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ

Polecane posty

Co macie mamusie chłopczyka czy dziewczynke? Ja w środe poznam płeć juz nie moge sie doczekac...Chciałabym dziewczynke ale najważniejsze zeby zdrowe było chłopczyki też są bardzo kochane...

hm... a jestes pewna że maluch pokaże to co cię najbardziej interesuje ? moj nie był chętny :D dopiero w 37 tc pokazłą swoja męskość

heh no właśnie ... oby maleństwo nie było wstydliwei i żeczywiście pokazało co ma między nóżkami;) trzymam kciuki

dokładnie nie nastawiaj się tak bardzo na to ze zobaczysz płeć. wazniejsze żeby zdrowy dzidziuś był. moj uwielbiał się "chwalić" i już w 12 tyg pokazał co mu tam między nóżkami wisi :P i potem na każdym usg dokładnie pokazywał :P :P :P ale dzieci są różne :D

ja tez tak czekałam w 20 tygodniu, a ten sie zasłonił:) dopiero w 24 tygodniu sie pokazał...

moj notorycznie się chował :D nawet jadąc do gina na usg przez dwa dni nic nie mówiłam by nie słyszał :D a i tak sie chował :D:D dopiero w 37 tc na calym ekranie pokazął co tam ciekawego ma

Gość sdfrtgyh
Moje pierwsze dziecko ukrywało się do 38 tyg ! Dopiero na 3 tyg przed porodem dowiedziałam sie ze bedzie synek. Całą wyprawkę miałam w uniwersalnych kolorach. W sumie nie zależało mi tak bardzo na poznaniu płci bo było mi wszystko jedno czy to synek czy córka ;) W drugiej ciaży chciałam od razu poznac płec ! No i niestety za każdym razem na usg dziecko było tak odwrócone ze nie można było okreslić co sie w brzuszku chowa ;) Bardzo chciałam mieć córeczke i po każdym usg byłam rozczarowana ze nic nie wiem ;) Wyprawka znowu w uniwersalnych kolorach :D Płec dziecka poznałam dopiero na porodówce jak mi lekarz usg zrobił na krótko przed porodem :D Powiedział, ze nie daje sobie głowy uciać ale raczej DZIEWCZYNKA :D:D No i dobrze określił :D Mamy parkę !

Mój się chwaliła na każdym usg, ale rzeczywiście są dzieci, które dosyć skutecznie się ukrywają. Za to twarzy nie chciał pokazać :D

a ja sie dowiedziałam dopiero jak urodziłam że dziewczynka :) ale jakies przeczucie na dziewczynke miałam .... :) wyprawka wiadomo uniwersalna ale kilka łaszkow typowo dziewczecych było :)

moje dzieci nie były na szczęście wstydliwe. mam dwóch synów a niedawno w 21 tygodniu dowiedziałam się że będę miała córeczkę:)

nie bądź taka pewna ja do dziś nie wiem , a to już 37 tc