Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina392

wywiad w pracy magisterskiej-pomocy

Polecane posty

Gość ewelina392

Witam. Mam takie pytanko. Piszę pracę magisterską o pracy zawodowej kobiet .Z moim promotorem mam bardzo utrudniony kontakt, a chciałabym wiedzieć, jak to jest z wywiadem w pracy magisterskiej ( kierunek Pedagogika). Jeśli ankiet mam 50, to ile powinnam mieć przeprowadzonych wywiadów? I czy to prawda, że taki wywiad wymaga autoryzacji? Tzn., że każda osoba musi go podpisać?

Jakiej autoryzacji?? Te wywiady są tylko dla Ciebie, do pracy dołączyć musisz ( w zależności od tego, jaki to był wywiad) dyspozycje, ew. pytania). Ale moim zdaniem niepotrzebne te wywiady, wywiady trudniej opracować. Może po prostu zrobisz więcej ankiet, dodaj kilka pytań otwartych. Moim zdaniem tak będzie o wiele prościej. Ale ty Ty ustalasz ile ankiet masz rozdać i ew. ile wywiadów przeprowadzasz. Rób same ankiety :) później wszystko w SPSS i masz bardzo dużo materiału, tabelki, diagramy....

Gość ewelina392
Dzięki za odpowiedź.Niestety mój promotor stwierdził, że muszą być te wywiad, a w ankietach mam pytania otwarte... Też mi to nie pasuje, ale cóż mogę poradzić?...