Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek31zoliboż

w akcie desperacji pisze na tym forum

Polecane posty

Gość trzeba odśnieżać bo zasypie
ja idę pieszo bo mam blisko do pracy

czasami bywam na Twojej wsi Gosiu Ziemia Lubuska to moje rodzinne strony

Gość żoliborz nie żoliboż
och cudnie, od razu mi lepiej... ps. nie chciałam Ci czarnego PRu zrobić...do przodu Casanovo!

co za różnica... wszyscy mieszkamy w globalnej wiosce :classic_cool:

odśnieżać- od razu cię polubiłam ziomalko :) Ja nie piratuję. Jeżdżę dopiero od maja tamtego roku, nie jeździłam 10 lat. Ta zima jest dla mnie najlepszą szkołą jazdy. Przeżyłam już zadymkę śnieżną, ślizgawicę, opady śniegu jak na Kamczatce i lód na szybach. jak przyjdzie wiosna to chyba oszaleję z radości. Chociaż moje miasto odśnieżone. Byłam dzisiaj u moich rodziców- 50 km od Gorzowa, a tam czas się zatrzymał, pługów tam nie widzieli. to dopiero była jazda.

O tej wiosce to ja tak życzliwie napisałam. Lubię tu mieszkać. Wrocław czy Warszawa mnie przerażają. Ja nawet Szczecin uważam za jakiś kosmos.

Ja mam dopiero rok prawko, i też mam niezłe ćwiczenia w tych warukach pogodowych...

Chciałam jeszcze dodać, że autobus na najdłuższej gorzowskiej linii autobusowej miejskiej jedzie z pętli na pętle 30 minut. To tak dla zobrazowania wielkości miasta.

ja do rodziców też jeżdźę za Gorzów ok. 25 km, do miasta nad Obrą :)

Ja nie znoszę autobusów, we wszystkich śmierdzi... A często jeżdżę autem do Poznania i do Warszawy do rodziców.

Maćku podaj grabę... ja prawko mam 3 lata i też jeżdźę tylko w niedzielę i to najlepiej przy sprzyjających warunkach pogodowych :)

Ja z tym autem chyba chciałam sobie udowodnić po rozwodzie, że taka będę Gosia samosia. Ale teraz żałuję, że wcześniej dałam sobie wmówić, że nie będę umiała jeździć. Super sprawa, przynajmniej dla mnie. jakas taka niezależna się czuję. Jeździłam tyle lat komunikacją miejską, że szok. I nawet nie chodzi o to, że śmierdzi, tylko jak miałam coś załatwić w innej części miasta, to na sam dojazd i powrót traciłam godzinę, bo przeważnie musiałam jechać z przesiadkami.

ja lubie depnąc w trasie :classic_cool: ale jak jade do rodzicow ale to rzadko..na swieta pewnie pojade :classic_cool: wasz rekord predkosci??? ja najszybciej 205 km/h :p

Gosiu ja obiecuję sobie, że na wiosnę będę dużo jeździła nowym autkiem :)

oj, to ja nie mam co pisać bo jeżdżę wolniutko, max 140 :)

Maciek- bój się Boga! Ja 140 i tylko dlatego, że mam automatyczną skrzynię biegów z przyciskiem s (do jazdy tzw. sportowej) i chciałam zobaczyć jak to działa. Dosłownie 2 minuty, bo się wystraszyłam. Ale 205 chyba moja astra by tego nie przeżyła, leciwa już jest ;)

Ja się nie zatrzymuję, jak jadę sama, to wole sobie pośpiewac w spokoju w aucie :D

Kochani! Super się gada. Ale jak każdy szanujący się kopciuszek zmykam przed 24. Do jutra. Kolorowych snów. I nie obgadywać mnie proszę... 🖐️