Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda zoneczka swojego mezulka

W tym roku wyszlam za maz! - stad ten zmiana stroju...

Polecane posty

Czesc dziewczyny! W tym roku wyszlam za maz i stad moje pytanie. Chodzi mi o to ze juz chyba czas na zmiane stroju, nie bede sie ubierac jak jakas latawica skoro jestem mezatka. Kupilam sobie pare garsonek i spodnic za kolano, buty na minimalnym obcasie. Nie jestem juz podfruwajka ale zona a z czasem i mamusia kochanego bobo. Kolezanka smieje sie ze mnie a ja uwazam ze ona jest niepowazna. Co wy o tym sadzicie?

Gość pfffffffffffffffffffffffffffff
Ja sądzę , że jesteś do tego głupia:P:P Kup "se " jeszcze beret :classic_cool:

To nie jest prowokacja. Po prostu mam jeszcze pare kolezanek niezameznych, ktore ciagle mysla ze sa mlode i ubieraja sie jak nastolatki. Sorry ale po dwudziestce to juz nie jest mlodosc! Helloł- obudzcie sie! Uwazam ze one sa niedojrzale i smieszne. Ja chce ubierac sie zgodnie z wiekiem i stanem cywilnym. No to chyba normalne?:/

Gość ZaCcniJ JeCie tAak PiSsaCC
Pedałko

Gość ZaCcniJ JeCie tAak PiSsaCC
Co z tego , że ubierzesz się inaczej skoro w środku nadal jesteś głupia . :O Różowy lachociąg .

po 20 to już nie młodość !!?? o kurczaaki, a ja kończę w tym roku 20 :( załamałam się :( xD

No nie wiem...Ja tam zawsze będę chodzić w dzinsach, czarnych koszulach. Ważne, aby być sobą, strój ma odzwierciedlać Ciebie, a nie być narzucony z racji wieku.

Helloł !! Ubieraj się jak Ci wygodnie, a nie jak ludzie by chcieli :o Zgrozoo... To moja mama ma 52 lata a nie łazi w garsonkach i berecie xD

Gość maratatara
po 20stce to już tylko garsonki .... zgadzam sie z autorką...jeszcze włosy trzeba obciąć i nie wychodzic z domu bez chutki/ew kapelusza... a nie jak jakieś latawice! garsonka idealny strój do ganiania za bobo...

Masz racje, sam fak, ze wyszlas za maz postarzal Cie do tego stopnia, ze juz od dzis okrec sie w przescieradlo i idz w strone cmentarza :P A tak przy okazji - kolezannki maja racje, padlo ci na mozg 🖐️

sztywniary xD ale to że jak skończę 20 to już nie będę młoda mnie zabolało :( xD

Gość to masz problem
zelfix buauauauauaaa ...dobra jestes :D Jezus Maria jak kobieta moze nosic kiecki za kolano ...no chyba ze graslawa jakas bo tak to nie wiem :D 35 laz skoncze i ani sie nie ubieram jak podlotek ani jak jakas z biura...jak juz czytam "goden ze stanem" czy cos w tym stylu....o jejku chyba posikac sie nie mozesz ze mezatka jestes, a co to wielkiego???????Myslisz ze stroj zrobi z Ciebie powazna i dojrzala kobiete jak we lbie masz pojebane?:-O

Gość to masz problem
zoneczka mezulek bobo buaaaaahaaaaaaa a ile zoneczka lateczek ma?:D

Gość wańńka
masz zupelną racje

jak się robi minkę która płacze bo mi nadal przykro że będę stara xD

Mam 22 lata i jestem juz dojrzala kobieta, wiec prosze mnie nie obrazac! Co w tym dziwnego ze ludzie powinni ubierac sie odpowiednio do swego stanu?:/ Spojrzcie na te 30-stki chociazby, nie mowie ze wszystkie, ale sa takie ktore ubieraja sie obciśle, w spodnice przed kolanko, wlosy dlugie, tapeta:/ Czy to nie jest waszym zdaniem zalosne?

W garsonce będzie niewygodnie latać za bobo...Boże, moja matka i ojciec to starzy hipisi, nie znajdziesz u nich eleganckich ciuchów, ale za to każdy ich ceni. Ty też powinnaś być sobą, nie mówię, że musisz być jakaś super luz blues, ale nie wciskaj się w jakieś garsony.

Gość to masz problem
ej Lady S a wez przestan, 35 lat mam i autorka jak szara myszka by sie przy mnie schowala.Ciekawe jakie kolory garsonek...emm....zgodne ze stanem powinny byc brazowe,granatowe,ciemno zielone albo szare.Tak wypada.:D:D:D

Gość to masz problem
22 lata to prosze juz garsonke do trumny kupic.:D:D:D ale sie smiejeeeeeeee...lzy mi leca :D

Gość wańńka
albo w pepitko a płaszcz - w jodełkę

W trumnie to i tak będę leżeć z moim Morrisonem na piersi.

To nie 'stan' odpowiada za to, jak winna lub nie wygladac kobieta ale LUSTRO, ktore winno odzwierciedlac, w czym komu do twarzy. Jesli zbyt obfita kobieta, zalozy powiedzmy mini spodnice, przy czym jej nogi przypominaja swinskie udka, wiadomo, ze nie powinna takich spodnic zakladac. Jednak niektorym kobietom lustro jest obce. W tym wypadku, to inna bajka. Sa kraje, gdzie kobiety ubieraja sie, jakby nigdy na oczy nie widzialy lustra, a sa takze kobiety, ktore potrafia sie gustownie ubrac niezaleznie od lustra. W Twoim prypadku, to pokrecone ;D 🖐️

Gość to masz problem
no wlasnie oreore sa kobiety wygladaja zajebiscie w garsonce a sa takie co wygladaja jak smieszne ropuchy. Trzeba sie ubierac w to w czym ladni jest a nie godnie do stanu :Dto chore niestety. Ciekawe w co autorka bdzie sie uberac w moim wieku???? w kaftany chyba do ziemi czarne i kaptury jak te z egiptu :D:D:D:D:D dzeiwczyno cale zycie przed soba masz jeszcze ogarnij sie!

Gość to masz problem
22 lata dojrzala kobieta buaaaahaaaaahaaaa dzieciak jestes i opanuj sie bo twoj mezulek zacznie sie rozgladac za laskami, zaden facet nie chce zakurzoneg babsztyla w domu tylko seksowna kobiete.I nie mow ze seksownie tobie w gasonce bo kiecka za kolana i buty na plaskim obcasie to wiesz...najwyzej jak kontroletka z pociagu wygladasz chyba bo w tym nic seksi nie jest.

Akurat za dzidzią ja nie bede latac bo wynajmie opiekunke a jak juz to w sukience nie w dresie:/ W dresie to moge isc na jogging wiec sorry...ale...jestescie wszystkie glupie! poprostu do pewnych spraw nie dojrzalyscie i tyle!

Dokładnie. ;) Ja mam 22 lata, co prawda mężatką nigdy nie będę, ale nie rozumiem tej żonki. Kup sobie jakąś ładną sukienkę.