przerwa miedzy posladkami 90 0 Napisano Luty 6, 2010 Ja ja lubie jesc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oble ble bleble Napisano Luty 6, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepsza rybka Napisano Luty 6, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ElEkTrrrrOwStRZasy Napisano Luty 6, 2010 Bardzo "zdrowa" ryba ;) z gatunku ryb przemysłowych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CZESI0 0 Napisano Luty 6, 2010 Yyyyyyyyyyy smakowa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5 na 10 0 Napisano Luty 6, 2010 ponoć w ściekach hodowana, czy coś takiego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wolvfram Napisano Luty 6, 2010 mam uraz na szambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość destinys Napisano Luty 6, 2010 tania jest bo jest hodowana w sciekach w Wietnamie i w Chinach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no chyba przesadzasz mamo asi Napisano Luty 6, 2010 panga - ani smaczna ani zdrowa... [pamiętajcie, że np. tuńczyk nie jest zdrowszy od pangi - pływa w takich samych śmieciach...] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maslana 0 Napisano Luty 6, 2010 Ja wole maslana ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lewizna Napisano Luty 6, 2010 za komuny było hasło : jedzcie dorsze "g-no" gorsze.... i panga i maślana to syf zjedz lepiej śledzia, makrelę a choćby chudego dorsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KONIEC SESJI Napisano Luty 6, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proszącaaaa Napisano Luty 6, 2010 uwielbiam pange:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ututututu Napisano Luty 6, 2010 dobra,ale niezdrowa,chyba najgorsza z ryb. i tucząca :O kiedyś się nią rozkoszowałam,od jakiegoś czasu do ust nie wezme tego dziadostwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zołza jakich mało 0 Napisano Luty 6, 2010 lubię i będę jeść dorsza też lubię za to makreli nie cierpię mintaj jeszcze może być i tak wszystko lepsze od karpia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjjj 0 Napisano Luty 6, 2010 kiedyś kupowałam pange ale teraz wole tilapie,dla mnie jest dużo lepsza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwcia-29 Napisano Luty 6, 2010 panga dziadoctwo nigdy do ust nie wezme juz jesli to wole pstrąga to ryba czystych wód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facetbookkk Napisano Luty 6, 2010 ostatnio zasmakowała mi ryba morska o nazwie Nototenia żyjąca w wodach wokółantarktycznych, poławiana dla smacznego mięsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna marzeń 0 Napisano Luty 6, 2010 jeśli chodzi o smak to lubię, ale wiem w jakich warunkach jest hodowana wiec nie spożywam juz jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach