Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 30

Nie wiem co robic ta sytuacja zueplnie zbiła mnie z tropu

Polecane posty

Gość facet 30

Witam Mam pewien dylemat sam nie wiem co robic,poznalem jakis czas temu dziewczyne ma 22 lata zadna z niej rewelacja z urody czy charakteru ale spotkalismy sie raz drugi i zaprosila mnie do siebie poszedłem i .............zobaczyłem jej matke i mnie zamurowało wysoka bardzo ładna kobieta ma 39 lat piękne włosy czarne oczy coś niesamowitego mozecie sie domyśleć ze o tej 22latce od razu zapomniałem bywam juz dośc czesto u nich w domu niby ze interesuje sie córką ale robie to wszystko aby pogadać z jej mamą,czuje ze sie zakochałem z jej matce co za sytuacje wogle sie nie spodziewałem takiego obrotu sytuacji ona jest wolna bo po rozwodzie nie widziałem zeby tam był jakis facet u niej wiec chyba nie ma nikogo wiec co tutaj robic najgorsze jest to ze ta córka zakochała sie we mnie ale ja jej nie chce tylko jej matka mi sie podoba i nie sadzcie ze chodzi o seks ale w całosci swietna rozmowa wesoła madra zyciowo i pełna radości zycia ta młoda przy niej niknie nie ma nawet co porównywać i co tutaj robic?Co za sytuacja

Gość atrakcyjny waldemar
Nad czym sie tu zastanawiać. Puknij mame i córke.