Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mówią na mnie MR.

Geneza i cel przebywania mężczyzn na kafe.

Polecane posty

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
mówią na mnie MR To ty nie posiadasz daru myślenia i nie wiesz czemu tutaj przebywsz Może mamy się jeszcze za ciebie w toalecie odlać?

Gość tak hhhaa
nieznana orange bo to jedyna forma bliższego kontaktu z kobietą na jaką mogą sobie pozwolić ze swą aparycją

Gość Mówią na mnie MR.
Nie, z tym akurat nie mam problemu. Czego sie tak unosisz? Chciałem sie upewnic co tutaj robie. Zakazane to nie jest.

"wyprzedaże ? Lipa teraz była " Koleżanki, które jeżdżą po centrach handlowych twierdzą to samo (znaczy, ze u nas lipa) Ja na szczęście jestem zawsze maksymalnie zaopatrzona z nawiązką w pewnym zakupowym raju gdzieś w innych rejonach świata, więc mnie te kwestie są obojętne. :-)

Gość Mówią na mnie MR.
A ja uważam ze najważniejsza jest rozmowa i jakakolwiek książka/forum/wypowiedzi kobiet itp itd nie zastąpią rozmowy z osobą którą sie kocha. Prosciej i pewniej.

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
czasami odpowiedzi są tak głupie że aż śmieszne to lepsze od telwizji.

Gość nieznana orange
zresztą... nie wiem jak tutejsi faceci wyglądają (z nielicznymi wyjątkami, w tym 2 na plus) ;) ale wiem jak wyglądają moi koledzy (z reala) umawiający się na necie :D :D :D

Ja na szczęście jestem zawsze maksymalnie zaopatrzona z nawiązką w pewnym zakupowym raju gdzieś w innych rejonach świata, Made in China ? :P

Gość cel jest prosty
mądry czy niemądry -nie zmienia to faktu ze wiekszosc dup tutaj jest glupia:D

Gość nieznana orange
no skoro rozmawiasz z dupami... :D następnym razem pogadaj z kobietami - ręczę, że zmienisz zdanie :p

Gość Mówią na mnie MR.
Apropo wyprzedaży: Cos kosztuje 99zł - normalnie. Wyprzedaż 40% Czyli kosztuje 140zł minus załozony z góry 40% rabat = 84zł Klient widzi tylko rabat. Sklep oczywiscie nie sprzedaje poniżej zakupu, tylko na minimalnej marży. Dla nas to tylko 15zł, ale i tak widzimy w oczach 40% i myslimy ze to kosztuje prawie o połowe mniej. Jawne oszustwo i szukanie naiwnych, którzy wydadzą nawet ostatni gorsz na rzeczy której nie potrzebują, tylko po to, bo jest TANSZA O 40% buahaha, to takie naiwne...

Gość cel jest prosty
z kobietami rozmawiam na co dzień :) daleko im do 'glupich dup' :D których tu nie brakuje :D

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
Mówią na mnie MR. kafe przecież nie jest dla ciebie, bo w ten sposób sam siebie krytyujesz,tak jak sam napisałes w twmacie sam wtedy jesteś mamisynkiem i życiowym nie udacznikiem. A ci co chcą tujaj podywać dziewuszki to gratuluje im głupoty.Nigdy nie widomo kto napisał dany wpis.Wiadomo jednak że jest kobieta,mężczyzna,albo mała dziewczyna albo chlopak,w najgorszym przypadku obojniak(hermafrodyta)gaj lub lezbijka.

Gość cel jest prosty ty durniu star

Czyli kosztuje 140zł minus załozony z góry 40% rabat = 84zł" ale tak jest ze wszystkim Ameryki nie odkryłeś ...

Gość do cel prosty
To wymień te głupie dupy na kafeterii

Gość nieznana orange
w najgorszym przypadku twój stary :p

W jaki sposób mężczyźni dowiadują się o kafeterii?

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
Regres to kobieta? myslałem że jesteś mężczyną.

Gość nieznana orange
po głębszym zastanowieniu przychodzą mi na myśl co najmniej 3 głupie dupy z kafe ale nie wymienię po nickach, bo nie wypada :) w każdym bądź razie większość dziewczyn pisze normalnie (tzn. nie o jedzeniu kupy na przykład)

Gość fghfghfgd
trzeba ustawiac kobity do pionu czasem

A ci co chcą tujaj podywać dziewuszki to gratuluje im głupoty" ale paradoksalnie patrząc na taka sprawe full jest tematów o tym jak to na czacie , gg czy innych Naszych Klasach panny poznały fajnych facetów , którzy po 2 dniowej wymianie zdań zaczeli je olewać ... pozniej nastepuje żal , i szlochanie i ogólne stwierdzenie że facet to świnia :P

ciepło, ale do moich rąk trafia jeszcze o wiele dalej na wschód, mijasz Pacyfik i trochę lądu." Made in Kuba ? :P

W jaki sposób mężczyźni dowiadują się o kafeterii?" to proste :) Jak kobiety wpisują w google jakiś problem ( np o tym co zrobić jak mnie rzuciła panna ? :P) po czym odnośniki kierują wprost na kafeterie bo akurat tutaj jest najwiecej tematów(w necie) odnosnie życia uczuciowego

Gość
odbiegacie od tematu i stajecie sie monotematyczni :/

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
Regres A przed chwilą wyśmiewałaś się z prawiczków nie psiadających prawa jazdy.I jeśli tyko posiadaliby umiejętność promu kosmicznego to każda kobieta by do niego wzdychała,A teraz to użala się nad biednymi dziewczynkami rzuconych przez tych poznanych w necie prawiczków. żal poprostu co za cyberprzestrzeń