Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna z lipca

Babydream- obiadki i desery z Rossmanna

Polecane posty

Hej Dziewczyny :) Powiedzcie, czy któraś z Was karmiała swoje dziecko daniami rossmannowskiego Babydream? Kosmetyki, mimo, że tanie, mają świtne. Ale jedzenie, wiadomo, to trochę coś innego. Jestem ciekawa, czy jakościowo i smakowo są zbliżone do gerberów, bobovity itp...

Gość guomi
tak,moje nieraz jadły :)

Gość tak zostaja i to chetnie
rownie dobre :)

Gość ella.k.
też sie kiedyś zastanawiałam, ale doszłam do wniosku, że nie będę ryzykowac...

Gość gvdfggdg
obiady i deserki babydream wypadły w Niemczech jako jedne z najlepszych podczas badań

Mojemu dziecku smakują, i że sie tak wyraże, jest "zdrowy"- w sensie, że żadnych problemów ai zmian nie zauważyłam

Gość co prawda...
Nie wypowiem sie o daniach, ale kosmetyki maja swietne i poczytajcie sklady- nie ma w nich tej calej chemii typu sls w szamponach czy plynach do kapieli :). I tez rewelacyjne pod wzgledem skladu sa chusteczki te biale extrasensitive. Takze moze i obiadkom warto sie przyjrzec, bo nie zawsze to co tansze, jest gorsze.

Właśnie kosmetyki mają świetne, pieluszki też nienajgorsze... i dlatego zastanawiają mnie deserki. Z drugiej strony jeśli ktos robi dobre kosmetyki, nie musi znac się na jedzeniu... cóz, kupie chyba coś na próbę :)

Gość mamaRafałka
z czystym sumieniem moge polecic obiadki, deserki babydream, jak dla mnie o niebo lepsze niż bobovita:) mały wcina aż mu się uszka trzęsą na przemian z domowej produkcji. Polecam również chusteczki pielęgnacyjne dla dzieci, środki czystosci a w szczególnosci płyn do kąpieli babydream(niebieska butelka-500 ml za ok.7zł) Natomiast nie polecam kaszek z tej serii-jak dla mnie zbyt "zawiesiste" i mdłe w smaku.

Gość o kurka wodna
Obiadki z Babydreama są produkowane z warzyw ekologicznych , natomiast gerber i bobovita chyba nie mają napisu bio .

Ja obiadkow nie kupuje (gotuje sama) ale polecam kosmetyki dla dzieci tej firmy. Sa bardzo dobre i tanie. Jeszcze niedawno bulilam na J&J ale teraz kupuje juz tylkobabydream. Polecam.