Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszka nieokruszka

Dzinsy z Big Star...godne polecenia ???

Polecane posty

Gość puszka nieokruszka

???

Gość puszka nieokruszka
czy sa dobrej jakosci i nie rozwleka mi sie po praniu albo nie zejdzie kolor???

Gość x x x
mam złe wspomnienia z big starem, ale to było x lat wstecz, teraz po tej traumie nie noszę 🖐️ dlatego dżinsy to ja tyko z wranglera kupuję.

Gość kiok
ja kupuje od lat dzinsy big stara i sa swietnej jakosci, super znosza pranie. Tata kupil dzinsy z H&M i po 2 praniach wygladaja jak jakies znoszone szmaty.

Gość a czy z big stara
sa takie wieksze rozmiary jak 30 albo 31 ???

Miałam jeden model z BS, które po 3 m-cach pękły mi na kolanie, ale zaniosłam do sklepu, bo gwarancja zdaje się, że na rok jest, a babka znalazła jeszcze jakieś przetarcia materiału i oddali mi kasę. Pozostałe modele mają się dobrze, wygodne, nie przecierają się, nie rozciągają i trzymają kolor.

Gość dla mnie bigstar jest
przykrótkawy mam 170cm wzrostu. rozmiar 27, mierzyłam te dłuższe w nogawce i są za krótkie

Gość a ja mam jedne
z big stara takie jasne rozmiar 30 długosc 32 ale jakies dziwne sa...tu nogawki super ale na brzuchu na dole sie dziwnie układają...no nie sa tam obcisłe :(

Gość dla mnie bigstar jest
zresztą kupuję i wranglery i zwykłe niemarkowe spodnie za parę dych - różnicy w zasadzie nie widzę jeśli chodzi o trwalość nie wiem co trzeba robić żeby zniszczyć dżinsy... i jak wy to robicie. W życiu nie zniszczyłam żadnych dżinsów - nawet nei było przetarć, ani rozciągnięć pewnie mogłabym takie dznsy cale zycie nosic jakby mi sie z czasem nie nudziły - wtedy kupuje nowe

Gość a ja mam jedne
to samo na tyłku jakos sie marszcza a w pasie dobre bo przymierzalam 29 i nie wchodzilam w nie.....nie wiem co to

Gość a ja mam jedne
tylko te niemarkowe nie maja roznych długosci a jak kupuje to zawsze sa za długie i tzreba skracac a wtedy nie wygladaja juz ładnie

Gość te niemarkowe
tez sa ok

Gość big stary ujda w tłumie
miałem chyab ze 2 pary pare lat temu...no wiesz levi's czy diesel to to nie jest ale nie sa materiałowo gorsze od wranglerów. nie sa zbyt drogie wiec mozesz zaryzykowac osobiscie nie przepadam za bigstarami bo nieciekawe maja linie ale stosunke/jakosc cena wypada dobrze pozatym to firma z polskim kapitałem chyba takze warto wspirac nasz przemysł. na pewno material lepszy niz sieciówki typy h&m czy reserved .