Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izida

Czy ja moge sie podbac ? jestem ladna choc troszke ? zobacz galerie

Polecane posty

Gość izida
no to nie ja , gdybym tak nie napisala to bys tu nie zajrzala , stad ten tytul tematu Ona jest piekna :( wystapila w teledysku mezo-po robocie wyglada tam bosko, najladniej z wszyskich kroliczkow polskiego pleyboya, jest nieziemska

Gość Tajemnicza Dama
Od niej też jestem ładniejsza :D To robi się już nudne :( Są lepsi i gorsi... nic nie poradzisz...

Gość izida
no ona miala takie szczescie, z ejest pol polka i pol arabka :( a z takiej mieszanki, ladne dzieci wychodza :( szkoda, z emnie to nie spotkalo ja nie lykam cepie ! ona ma chyba wszystko ladne :('''''' masakra a ma 20 lat co ja bym oddala zeby tak wygladac, nabawiam sie kompleksow patrzac na nia, serio ladniejszej to ja chyba nie widzalam

Gość winnieczkunia
Oj tam zaraz taka ładna... no ładna owszem ale dlatego ze jest egzotyczna, ciemna skóra, włosy.. kazdemy sie podoba co innego Pojedzcie do Wloch lub Portugalii, Polki (szczegolnie blondynki) sa tam idealem piekna...

Gość izida
wpiszcie sobie jej imie i nazwisko w google to bedziecie meic wiecej zdjec , echhh pograzam sie i nienawidze , gdybym mogla choc troszke jej dorownac, w tedy bym nie musiala sie martwic tym, z ekeidys moj chlopak mnie zdradzi

Gość Tajemnicza Dama
Piersi mam większe :D I jędrniejsze :D

Gość izida
19 , wiem, z ejestem glupia, ale mam kompleks, zawsze chialam miec taki typ urody , arabki sa bardzo ladne i hinduski, szkoda, ze to marzenie sie nigdy nie spelni

Gość izida
19 , wiem, z ejestem glupia, ale mam kompleks, zawsze chialam miec taki typ urody , arabki sa bardzo ladne i hinduski, szkoda, ze to marzenie sie nigdy nie spelni

Gość hejkaszmejka
ale w czym problem? no ok... nigdy polko-arabka nie bedziesz... ale w czym problem zapisac sie na silownie czy areobik?

Gość hejkaszmejka
no nie spelni, wiec nie trac zycia na uzalanie sie nad soba... i biadolenie co by bylo gdyby. jest jak jest i koniec. jestes piekna polka i tyle :) mnie osobiscie sie bardziej podobaja biale kobiety niz ciemne czy mieszane/ uszy do gory

Gość izida
tak bo w tych krajach sa praktycznie same brunetki i szatynki, dlatego blondynki tam sa okazem piekna, ale to nie znaczy, ze tak jest. Polki wcale nie sa najladniejsze, ktos keidys tak pwoiedzal i wszyscy powtarzaja , a to nie ejst prawda

Gość hejkaszmejka
a to czy facet zdradzi to zalezy wylacznie od jego dojrzalosci i tego jaki jest.... jak bedzie glupim chujem to i nawet najpiekniejsza kobiete na swiecie zdradzi po to zeby poprostu w czyms innym zamoczyc/

Gość ladysss88
izida--> jak facet bedzie ciebie chcial zdradzic to nie wazne czy bedziesz super piekna czy przecietna, jak bedzie mial ochote to cie zdradzi i nawet nie bedziesz wiedziala kiedy i z kim. Uroda tutaj nie ma nic do znaczenia. Oczywiscie na poczatku znajomosci jest bardzo wazna- bo fcate jest wzrokowcem, ale pozniej liczy sie to jaka jestes w srodku, faceta trzeba zainteresowac --> uroda nikogo nie przytrzymasz. Wedlug mnie powinnas akceptowac siebie taka jaka jestes, powinnas kochac sama siebie i myslec ze jestes najfajniejsza laska. musisz pamietac o tym ze nasze nastawienie do siebie samych decyduje w duzym stopniu jak postrzegaja nas inni. jezeli bedziesz zakompleksiona, wstydliwa to automatycznie bedziesz wysylala komunikat ze nie masz nic do zaoferowania, ze jestes do niczego. Powiem ci tak zacznij wierzyc w siebie i zamiast ogladac zdjecia modelek to spojrz w swoje lustro i pomysl o sobie.

Gość Tajemnicza Dama
Masz za to szansę prześcignąć ją jeśli chodzi o inteligencję :D Bo takie jak ona posiadają nie za wiele oleju w głowie :O Choć nie wszystkie , bo ja jestem przykładem, że można być i piękną, i mądrą :D ale już Cię nie dołuję... nie wygląd jest najważniejszy :) P.S. Jeśli chcesz mieć wiernego Faceta, to nie masz szans :(

izida- Polki są ładne, tylko najczęściej ten banał powtarzają kobiety, które w takim wypadku Polkami być nie powinny, może się podbudowują lub jedynym argumentem ich piękna jest narodowość, fakt faktem, urodę Polek tylko ośmieszają

Gość izida
poziomka 33 ok, dodalam to od siebie :) nie chodzi juz o samo cialo, ale twarz,oczy, usta nos, cera, wlosy, kolor skory. Ona nie musi sie stroic by pieknie wygladac, bo zawsze bedzie dobrze sie prezentowac

Powiem ci tak zacznij wierzyc w siebie i zamiast ogladac zdjecia modelek to spojrz w swoje lustro i pomysl o sobie. czasami oglądanie takich zdjęć może być mobilizujące :) z tego oglądania zrób użytek, Autorko

Gość hejkaszmejka
ladysss88 ma racje. ludzie nas odbieraja tak jak sami o sobie myslimy. a i o cere tez mozna zadbac... w ostatecznosci o wyksztalcenie i dobrze platna prace... i dr krolik wsio zalatwi :D