Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasieńka ka

jaki wózek miękkie czy twarde podwozie ??

Polecane posty

witam! mam pytanie jestem na etapie zakupu wózka gondola+spacerowka w jednym bardzo podoba mi sie wozek firmy JEDO z pompowanymi kołami na paskach tak że bardzo fajnie ten wózek buja sie do przodu jak i na boki ale nie wiem czy będzie on dobry gdy dzidzia będzie już większa i będzie jeździc w spacerowce czy nie będzie jej to przeszkadzać?? jakie wy polecacie wozki własnie takie miękkie czy lepiej na twardym podwoziu (zaznaczam że będe jeździc raczej po nierownościach) a i czy polecacie wozki tej firmy??

Gość wg mnie juhouiwcd
na miękkich resorach, w spacerówce dziecko też czasem trzeba uśpić. Zwłaszcza że do spacerówki przeważnie przechodzi się ok 5-6 m-ca

świetne są! ja mam jedo na pąpowanych kołach ale niestety na wahaczach, czego strasznie żałuję. te na paskach są lepsze!

Hej. Kupowałam wózek 1,5 roku temu. Zastanawiałam się pomiędzy Jedo Bartatina na paskach a Roan Marita. Wybor padł na Maritę. Stanowczo odradzam Ci kupno wózka na paskach. Jak dziecko podrośnie to taki "fruwający" wózek będzie utrudnieniem...Czasem może to byc nawet niebezpieczne. Ja na początku schizowałam, że na wybojach i nierównościach dziecko będzie w wózku podskakiwać i że takie fajne zawieszenie zamortyzuje wstrząsy i żałowałam, że nie ma Roana na paskach ale teraz naprawdę się cieszę z podjętej decyzji. Duże pompowane koła i zawieszenie Marity są skuteczne. Jest ok. Pozdro