Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziarek_84

zastanawia mnie czemu kobiety są głupsze niż mężczyźni

Polecane posty

Gość siwarka
no tak bo facet cie nosil w brzuchu nie i cie urodzil karmil piersia i wychowal nie ?? haha teraz nie potrzeba faceta zeby byuc w ciazy. coraz bardziej sie przekonuje jaki niski poziom inteligencji sobą prezentujesz. masz kompleksy na swoim punkcie i problem z kobietami nie wiem moze nie umiesz sobie zadnej znalezc dlatego je ponizasz, osmieszasz sie, szkoda ze nie umial bys powiedziec tego co myslisz o kobietach bedac w gronie samych kobiet i jeden ty !!!

Gość o_kurem
kobiety nie są do dooopy tylko ty jestes do duuupy? nie uważasz. ma być supelasno :* :*

"umiałbyś" piszemy razem tępa łycho " kobiety nie są do dooopy tylko ty jestes do duuupy? nie uważasz." To pytanie czy stwierdzenie? co za idiotki, uhh

Gość o_kurem
kulcak odpowiada pyt retoryczne. takie ktore juz stwierdzilo nawet nie trzeba odp. co za tepak z kamechy. ale i tak ma być tu sweet :* :* kobiety są wspaniale i jush :*

Gość o_kurem
kamecha. nie świruj mi jush. ma być tu supelasno :* :* i sweet

Gość Kopernik była kobietą

Gość Teklla
Te co sie z Toba zadaja... ha..ha. Reprezentuja Twoj poziom. Nie pisz o nich zle, bo one sa Twoja wizytowka. "Powiedz mi z kim sie zadajesz, a powiem ci kim jestes".

Gość Kamecha nr 2
Gratuluje Ci Kamecha , ty piszesz i sam sobie odpowiadasz. Braklo ci slow w tej madrej meskiej glowie, to sobie pomagasz podszywajac sie pod innych. Zaspiewalabym Ci piosenke Janusza "Mniej niz zerrrr....o"

Gość o_kurem
kamecha zjedz kulcaka. i pocałuj wszystkie kobiety i mężczyzn. i będzie sweet :* :* i SUPERLASNO

Gość Kachmecha odzucily
wszystkie kobiety , siedzi , i msci sie teraz. To popularna choroba.

Gość o_kurem
on ma zjesc kulcaka i nie marudzić. :* i pocałować! i ma być SUPELASNO :* :* ile razy mam mowic

Gość Kachmecha podwinal ogon
i uciekl.

Gość niebieskikafeteriuszvrty
dssfokorffsaa ale to o nas marzycie, nas pragniecie, do nas szalejecie, dla nas piszecie poezję, nas kochacie, nie możecie żyć nie myśląc o seksie. CZyli kobiety umieją żyć nie myśląć o seksie? o ile wiemy to nie:) kobiety nie wytrzymałyby bez seksu nawet pól roku.Jakaś kobiet już tak tu napisała.

Gość Od krolowej Katarzyny
Wiesz co robila ? Seks, a potem.... gilotyna zeby glupio nie gadal.

Gość nie dziwie ci sie
Kamecha zasnąłem podczas toczenia tej jakże ciekawej dyskusji z gupimi babami :D

oj, no rzeczywiscie kobiety maja mniejsze glowki od mezczyzn, ale juz nie raz udowodnily, ze sa w niektrych dziedzinach lepsze od mezczyzn. faceci znaja sie lepiej na jednym, kobiety na drugim. nie ma co generalizowac. pierdolnieci faceci tez sie zdazaja tak samo jak madre kobiety, lol

w jakich dziedzinach są lepsze? poza branżą towarzyską i usługiwaniem oraz sprzątaniem? :D

Gość ogryz.
Baby som gupie. Ide zrobic kupe. :)

Gość Kurwecha
w zasadzie to jak sięgnąć pamięcią to samce były potrzebne tylko do dawania nasienia i minetowania, ściągania do jaskini potraw i zapierdalania dla wynalaz-czyń i przywódczyń... do szczytniejszych celów są po prostu za głupi.

Gość czy Kamecha nie pisze teraz ja
ko Naczelny Cham Kafe :D

Gość Kurwecha
tak w ogóle to chooj ci do tego czy jestem od ciebie głupsza i czy mi z tego powodu smutno. I tak w życiu ci nie obciągnę a ty nie liźniesz nawet przez sekundę mojej brochy. Osrać Cię padalcze

Gość ogryz.
Zamknij jadaczke pusta kurwo. :classic_cool:🖐️

Gość Kurwecha
Jebnij się w ryj pusty chooju