Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hermenegilda 666

Po ilu dniach sex z facetem, który jest teraz waszym mężem ? I kiedy dziecko ?

Polecane posty

Gość likto34
sex po godzinie znajomsci,moze dwoch..:) dziecko po pietnastu miesiacach znajomosci

Gość marmolade
po jakichs 5 dniach moze jestesmy razem juz 4 lata zamierzamy sie pobrac za 2 lata dzieci jeszcze nie mamy.

Gość marmolade
A do tych kobiet co sie burza, ze jak mozna zaczynac od seksu: Normalnie mozna. Mój brat i bratowa poznali sie w akademiku, ich pierwsze spotkanie to klótna o pilota od telewizora w swietlicy, a zaraz potem seks. Sa ze soba juz chyba z 10 lat, 5 lat po slubie. Ja sie zawsze zarzekalam, ze przynajmniej pare miesiedzy bede brala facetów na przetrzymanie. Z pierwszym chlopakiem nie sypialam wcale mimo, ze bylismy razem 2,5 roku (no dobra, oral zaczelismy uprawiac po jakichs 7-8 miesiacach, ale to sie nie liczy). Po jakichs 2 miesiacach od zerwania z nim poznalam mojego obecnego faceta (a fizycznie bylam jeszcze dziewica). Zaczelo sie od kilku drinków w pubie, na drugi dzien kolacjyjki, potem gry w karty do bialego rana i tak w koncu po kilku dniach wyladowalam z nim w jego mieszkaniu i mimo, ze sama siebie o taka rozwiazlosc :-D bym nie podejrzewala, to poszlam z nim do lozka. Nie planowalam tego, ale jakos wtedy czulam, ze to wlasnie to, ze to ten odpowiedni facet, odpowiednie miejsce i czas. To byla najpiekniejsza noc w moim zyciu.

Gość guomi
marmolade to sie iczy ;)

Gość piszcie piszcie

Gość now u c now u dont
1. po 1,5 m-ca 2. corcia po 8 latach

Gość a u mnie bylo
1. po miesiacu 2. po po roku:)

Gość czekoladowy telegram
Po 6 miesiącach kochaliśmy się pierwszy raz. Po 2 latach bycia ze sobą urodziło nam się dziecko :)