Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahahahahahaaaaaa

Ale miałem ubaw jak patrzyłem na plebs w autobusach

Polecane posty

Gość ahahahahahahaaaaaa

Hehe jak stali poprzyciskanie do siebie w zimnym starym Ikarusie i jak tarli mankietami szyby żeby cokolwiek zobaczyć :) A ja sobie piłem cole słuchałem radyjka, włączyłem ogrzewanie foteli i patrzyłem na tą wstretną gawiedź

Gość ej powiedz
a co to gawiedz?

Gość lkmjhgfdxkmljhgvhjbigbkjniu
Też mnie to zawsze śmieszy. Zwłaszcza, że stojac w korku autobus wcale szybciej sie nie porusza więc argumenty że komunikacja szybciej jakoś do mnie nie docierają. Jak mam stać w korku to wole we własnym aucie a nie w trzesącym sie zlomie, który nie wiadomo czy ca chwile sie nie zapali jak to ostatnio bywa

Gość do ahahahahahahaaaaaa
eeeeeeee pewnie ci zazdrość że nie jeżdzisz autobusem bo nie masz kasy na bilet , pomykasz po śmietnikach i wypijasz resztki z butelek po koli , a dupę ci grzeją zapalone gazety

A nie pomyśleliście że może niektórzy nie jeżdżą samochodami bo najzwyczajniej w świecie ich nie mają?:P

Gość sdfghjkkjhgfv
A nie pomyślałaś, że teraz można kupic jeżdżace auto za 2000zł. czasy kiedy samochody kosztowały fortune bezpowrotnie minęły

Gość frdsdf
szczerze mowiac ponad polowe autobusow to nie ikarusy , a solarisy i inne . wogole u mnie w miescie malo ikarusow juz jest . Kwestia czasu kiedy wszystkie znikna

Gość taaaa yhmyyy
Zamienił stryjek siekierke . . . Zamiast starych Ikarusów będa płonące solarisy? A poza tym czy to ikarus czy Neoplan w korku stoja tak samo :D

Gość babunia n
ale nadeszly czasy w ktorych utrzymanie samochodu kosztuje prawie tyle ile sam jest wart ( ten za okolo np.1000)

Gość W Deichamnnie
U mnie same solarisy, czytajac to uswiadomilam sobie, ze ikarusow juz w ogole nie ma

Gość a ja się czasami zastanawiam
czy nie zostawic auta w spokoju i nie przesiąść się do autobusu... A Ty kolego pewnie z jeszcze większego plebsu pochodzisz... Tak to już jest, nie pamięta wół...

Tak, a na samo OC trzeba 3000-4000 PLN wydać, więcej, niż auto warte... Ikarusy? Bardzo rzadko spotykane, jak są, to jadę dla sentymentu, przypomnieć sobie dzieciństwo. :D

Gość w niezlej dziurze mieszkasz
ze u Ciebie jeszcze ikarusy jezdza....

Gość bcvknmlllmkiewftgvg32879iunhj
Jasne że samochód stoi w korku. Ale siedzisz sobie wygodnie, ustawiasz sobie temp jaką lubisz, słuchasz muzyki jaka Ci pasuje i nie wkurwia Cie jakis rozwrzeszczany dzieciar albo wycieczka szkolna. No i podjeżdżasz prosto do celu