Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten jej jedyny

Jak nieorganoleptycznie SPRAWDZIĆ CNOTĘ ?

Polecane posty

Gość ten jej jedyny

Moja kobieta, z którą spotykam się już dobre trzy miesiące nie daje mi dostępu do krocza, twierdzi, że jest dziewicą i to dla niej za wczesny termin. Nawet nie powiedziała w jakim terminie w przybliżeniu mogę się spodziewać uzyskania dostępu. Owa kobieta doskonale wie, że nie chcę wchodzić w poważne układy z niecnotliwą, w związku z czym obawiam się czy oby nie udaje dziewictwa dla własnego interesu. Nie chcę marnować czasu na tę inwestycję, jeśli okazałoby się iż jest zwyczajną oszustką i łowczynią jeleni. Czy mogłaby któraś z miłych pań pomóc mi rozwiązać mój problem ? Czy zdradzicie mi jakiś sposób, żeby nieorganoleptycznie zbadać moją miłą partnerkę ? Proszę o poważne komentarze Pozdrawiam !

Gość ten jej jedyny
28 lat

A ona ile ma lat? Wydaje mi sie,ze oszukuje Cie z tym dziewictwem. Nic Ci nie pozostaje, tylko cierpliwe czekanie...;)

Gość ten jej jedyny
a dlaczego sugerujesz, że mnie oszukuje ? ona ma 20 lat napiszcie panie jakieś sprytne metody wybadania nietkniętej szparki

hipokryta. niecnotliwej nie chce. cnotliwa wyrucha, nie wyjdzie im, zostawi i nastepna....

Gość ten jej jedyny
jusiax, myślę o poważnym związku, nie zamierzam jej wymieniać, jeśli wszystko będzie ok, dlatego wolałbym zawczasu znać jej "wnętrze" :), żeby oszczędzić nam obojgu rozczarowań być może ona myśli, że jak po roku związku okaże się, że nie jest dziewicą to będę tak ślepo zakochany, że to zaakceptuję - niestety myli się, wolałbym więc uregulować tę sytuację jak najwcześniej

Gość Trela
Hmm wydaje mi sie,ze nie da sie tak sprawdzic..:) Sprawdzisz dopiero wtedy,gdy bedzie wasz ten pierwszy raz...wtedy dopiero przebijesz błone i będa slądy czy była dziewica czy nie:) Ale dziwie sie,ze kobieta w tym wieku moze byc dziewica,bo mało jest takich na ziemi,w naszych czasach szybko zaczynaja wspolzyc.

Gość niecnotliwa
Idź z nią do ginekologa jak tak bardzo Ci zależy. Innej metody nie ma!

Gość zajrzyj jej w przedziałek
na grzywce, potem dmuchnij w kark i jak sie zmierzwi, znaczy ze jest dziewica. Jak nie, mozesz ja spalic na stosie.

A niby dlaczego ma oszukiwać? :o Jeżeli ma 20 lat i jest dziewicą, to nie znaczy, że po 3 miesiącach ma zamiar się tobie oddać :o Poza tym z tego co napisałeś to jedynie się spotykacie... Ostatnio byłam w podobnej sytuacji co ona, i naprawdę życzę jej żeby już wiała od ciebie zanim jest jeszcze czas.

pod powieka powinna miec krzyzyk ,zobacz jak bedzie spala

Gość ten jej jedyny
stara panna -- co ma znaczyć "jedynie się spotykacie" ? a jak mam to określić, przepraszam ? jesteśmy zaręczeni ? Jestesmy małżenstwem ? Kobita nawet nie udostępniła mi krocza, więc co powinienem napisać, he ? Może że jesteśmy kochankami ? :D Ja myslę o niej poważnie, jesteśmy parą, ale nie zaangażuję się emocjonalnie dopóki nie dostanę wjazdu i nie przebadam interesującego mnie zagadnienia. Zależy mi na cnotliwej kobiecie, a jeśli ona dodatkowo jeszcze oszukiwałaby mnie w tej kwestii, to chyba zrozumiałe, że nie mamy o czym rozmawiać.

Gość niunka1991
nie da sie tak tego sprawdzić dopiero przy stosunku bedziesz wiedział

Gość ten jej jedyny
a powiedzcie mi w takim razie, miłe panie, jak byście zareagowały, gdybym zażądał od was zaświadczenia lekarskiego ? Czułybyście się urażone ? Sam już nie wiem jak powinienem postąpić :O

Gość Trela
Nie rob takich rzeczy! Wkurzy sie.

Gość 564676
jak ty masz 28, to ona jest dla ciebie o wiele za młoda :O

Gość ten jej jedyny
uważam, że jest w sam raz, nie lubię nieświeżych, a takie już niestety są moje rówieśnice, oczywiście w sensie proporcjonalnym a nie bezwzględnym dla 40 -50-letniego mężczyzny z pewnością są rarytasem chociaż znam osobiście dwóch amatorów tego typu kobiet, którzy są w moim wieku, więc - jak zawsze - kwestia upodobań ale pytanie w temacie było zgoła inne ;)

Gość 564676
no ale przecież ty jesteś równie nieświeży ech idę spać, co się dzieje z tymi mężczyznami

Gość ten jej jedyny
mężczyzna w moim wieku to prawie szczeniak ;) wiadomo przecież, że starzejemy się w zupełnie inny sposób, mężczyzna zyskuje z wiekiem a kobieta traci, nie oszukujmy się ;) oj kobietki kobietki

Gość na pytanie w temacie
To, że nie jest chętna udzielenia Ci dostępu do jej krocza jest jak najbardziej przesłanką za tym, a nie przeciw, że naprawdę jest dziewicą. Jeśli chcesz, jak mówisz, sprawdzić to nieorganoleptycznie, proponuję poruszać z nią tematy dotyczące seksu waginalnego nieco mniej banalne niż prezentuje kafe. Jeśli okaże się ignorantką - np. w kwestii po czym rozpoznać orgazm u mężczyzny lub ile trwa średnio jego osiągnięcie itp. - znaczy że jest dziewicą.

Gość co ZA...
instrumentalne traktowanie kobiet, biedna dziewczyna.

na pytanie w temacie ---> wiesz z jednej strony masz rację i wydaje się być logiczne, że jeśli dziewica, to długo będzie zwlekać ze wszystkimi dostępami, ale.... być może ona zwleka nie dlatego, że się wstydzi, ale dlatego, że chce zatuszować swój brak cnoty ? Nie jest bardzo wstydliwa, nieśmiała, ale na jakiekolwiek wtargnięcie w rejony objęte restrykcją reaguje wręcz histerycznie. To dla mnie podejrzane. Jeśli chodzi o rozmowy na tematy, które sugerujesz, myślę, że jest to jakiś sposób i rad w tym stylu właśnie od was oczekiwałem Jeśli udaje dziewicę a ja zapytam wprost, to będzie - idąc za ciosem - udawała, że nie wie ;) Pytam więc : jak zadać pytanie podstępnie, żeby nie zorientowała się a udzieliła oczekiwanej, obnażającej ją, odpowiedzi :)

Gość co za świnia że nie
udostępniła ci krocza, to przepotworne! Jak zniesiesz ta zniewagę , musisz jej chyba pokazać, kto tu rządzi i strzelić jej z piąchy w ten sliczny nosek. A póki co kontynuować rozdziewiczanie jej ukochanego dalmatyńczyka. Nastepny raz bedzie łatwiejszy, jeżeli nie zapomnisz o kagańcu. A poza tym, mój drogi, czyjest ci znane porzekadło, że kobiety starzeja się jak wino, a mężczyźni jak mleko? tak więc śpiesz się bo mało czasu zostało ci do kryzysu wieku średniego... Jak ona ci jeszcze przez parę lat nie udostępni krocza, to juz zostaniesz z tym dalmatyńczykiem i bedziecie żyli długo i szczęśliwie...

oj, chyba pani nade mną sama ma właśnie jakiś kryzysik ;) proszę się nie unosić, wszak nerwów szkoda, a może i urody

Gość musisz mieć kod dostępu
do tego krocza. Nazywa się to atrakcyjność intelektualno-fizyczno-duchowa. Bez kodu ni rusz. Chyba ze to profesjonalistka a ty dysponujesz duża sumą pieniędzy. Jeszcze jest taka opcja, że on ama hiv i z miłosci do ciebie nie chce sie nim dzielić, ale jest to temat drażliwy i dla niej nieprzystojny. Pozostań wiec w sferze teorii i napawaj się prawdziwa duchową miłością, to jest unia dusz, a nie pieprzenie jak u zwykłych obywateli.

Gość czy ona ma brata co tak samo
jest nieprzystepny? bo ja znam takiego, co nie daje dostepu do swojego krocza, mowi ze jest chrzescjaninem i ze dopiero po slubie. On stara du.pa jest, juz slubu nikt z nim nie wezmie, a on taki zawziety ze przed slubem nie i juz. Moze ta twoja tez taka szemrana katoliczka co? ma rozaniec, modli sie co wieczor a rano lata do kosciola na jakas jucznie czy cos? Bo jak tak to oni sa tacy sami. Moze z jednej rodziny, cholera ich wie. W kazdym razie jak sie dowiesz jak do niej dostep zdobyc to napisz, to ja tego swietoszka tez dopadne.

ona nie jest katoliczką, jest niewierząca :) twierdzi, że jej dziewictwo jest kwestią etyki i moralności a nie wiary

Gość ale ona daje ci chociaz przez
spodnie pomasowac?