Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten jej jedyny

Jak nieorganoleptycznie SPRAWDZIĆ CNOTĘ ?

Polecane posty

Gość guomi
jestes zdrowo pojebany :O a co najlepsze ona mogła juz przed Toba uprawiac petting albo oral i tez dzieicą nie będzie chocby miała błonę :D a Ty naiwny frajerze myslisz,że jak jest kawałek błony miedzy nogami to na pewno dziewica :P

a gdyby zastosować hipnozę albo gdybyśmy razem zapalili marihuanę, może wtedy powiedziałaby całą prawdę ?

nie wiem czy buzia się rozwiązuje, na niektórych tak działa, mnie się nie rozwiązuje wolałbym zastosować hipnozę

autorze idź do wróżki niech ci karty postawi (a tak poza tym to jesteś nienormalny)

Jestem zaskoczony tą nagonką... Szczerze. Czyżbym trafił na same niecnotliwe panie, na etapie poszukiwania męża ? ;) Naprawdę jest tak skrajnie nienormalny w dzisiejszych czasach fakt pragnienia kobiety cnotliwej i nietkniętej ? Zaopiekowania się nią i jej cnotą ? Pozdrawiam miłe panie, mam nadzieję, że ktoś jeszcze podejdzie profesjonalnie do mojego pytania, pozdrawiam

strzelilam bym Tobie w twarz gdybys mi kazal przyniesc zaswiadczenie od lekarza. skoro wasz zwiazek nie opiera sie na zaufaniu to po co brnac dalej? ze szczerzego serca wspolczuje Twojej kobiecie i radze jej uciekac jak najdalej.

PS. moj chlopak tez chcial jak ty to mowisz... nietknieta. tylko, ze ja mialam wtedy 14 lat, a tak poza tym to ja nie krwawilam przy pierwszym razie, to tez zalezy od kobiety. PS. jestesmy ze soba do teraz, a mam juz 19.

asko, mam powody by tego zaufania do końca nie mieć, zresztą próbowałem kilku metod z przesłuchań i wyszły mało optymistycznie, nie chodzi o to, że nie mam do niej zaufania i o wszystko podejrzewam, po prostu jestem na 70 % przekonany, że ona kłamie. Ale nie chcę konczyć tego związku bez przedstawienia odpowiednich dowodów, to byłoby zgoła bardzo nieuczciwe i hańbiące dla mnie.

Gość guomi
:D:D:D nie wytrzymam :D koles sam sie bzykał wczesniej a lsaka ma byc nietknieta :) to powiem ci tak, nie jestem z tego pokolenia co te siksy teraz tylko wczesniejszego, wtedy sie zaczynalo duzo pozniej, ale i tak moj pierwszy petting mialam bardzo wczesnie, czy Ty napradwe myslisz ze ona czekala na swojego ksiecia z bajki? ;)

"czy Ty napradwe myslisz ze ona czekala na swojego ksiecia z bajki" no gdybym tak myslal, to nie pisałbym, że na 70% uważam, że nie jest cnotliwa, nie byłoby ani problemu, ani tego tematu ;)

Gość guomi
no to skoro sie domyslasz i ci to nie lezy to po co z niz jestes?

Gość łechte rechte
Przyglądam się tej dyskusji i ogarnia mnie niezwykła złość. Jestem dwudziestoletnią dziewicą i nie wyobrażam sobie, żeby mój przyszły kochanek oczekiwał ode mnie jakichkolwiek dowodów cnoty. Nie po to mam swoje zasady, żeby jakiś gnojek beształ je w ten sposób. Czy Ty, człowieku coś do niej czujesz? Bo to wygląda na casting, którego rozstrzygnięcie zależy od Twojego kciuka skierowanego w górę lub w dół. Wygląda na to, że robisz jej łaskę decydując się na związek z nią. To jest po prostu absurdalne! Ukłon w stronę tej Pani: szanujące się kobiety -to one powinny wybierać, przez kogo zostaną wybrane! Czyżby wychodziły Twoje kompleksy??? Gustujesz w młodszych kobietkach, żeby zaspokoić potrzeby PANA I WŁADCY, a tym sposobem po prostu depczesz to, co ta dziewczyna zachowała. Młode dziewczyny tez potrafią się szanować. Mężczyźni błędnie myślą, że trzymamy cnotę dla któregoś z nich. Śmiać mi się chce- tu głównie chodzi o nas, o szacunek do samej siebie, a nie o spełnianie waszych fantazji o dziewicach z krainy czarów.

Gość 50 cent G G G G Giii UNIT
A moze ją upij- pijany podobno prawdę mowi...:)

Gość łechte rechte
Rzeczowe rady w niedorzecznej sprawie :)

Gość guomi
rzeczowo to cie laska brala w dupe wiec cie chooy obchodzi co robila twoja obecna przed toba :D mam nadzieje ze wystarczajaco rzeczowo pisze ;)

łechte rechte sądzisz, że pytania "Ile zjedliście pączków" lub " Co ile myjecie włosy" :D są bardziej istotne niż cnotliwość partnerki z którą chcę spędzić życie ?

Gość guomi
pewno te pytania sa madrzejsze niz twoje :P jakbys z nia faktycznie chcial spedzic zycie to cie nie obchodzilo to co bylo kiedys tam ;)

mylisz się zasadniczo :) nie obnbchodziłaby mnie jej przeszłość gdybym chciał ją przekakalić i pożegnać o poranku, a że chcę z nią spędzić resztę życia, to bardzo interesuje mnie jak zleciały jej poprzednie lata i co sobą prezentuje

Gość dr Mircia Kuggel-Stolz
Polacy d00pczą się jak zwierzęta! ten naród jest już na straty!

Gość guomi
bzdury :o moze i powinienes wiedziec co bylo wczesniej ale nie wymagac od niej czystosci bo sam masz troche za uszami

Gość łechte rechte
Dlaczego od razu nie spytałeś: czy ona na mnie zasługuje? :D

Gość guomi
łechte rechte BRAWO!!! :D 🌼

Autorze,nie dziwię Ci się w zasadzie.:) Jesteś konkretnym facetem wiedzącym czego od życia oczekuje.Z Twojej wypowiedzi wynika,że jesteś inteligentny.Więc "sprawdzić"możesz szybciej niż Ci się wydaje prawdomówność partnerki.Psychologicznie:) Nie dasz rady? Odróżnić prawdę od kłamstwa?:)