Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten jej jedyny

Jak nieorganoleptycznie SPRAWDZIĆ CNOTĘ ?

Polecane posty

Miss, chyba nie zrozumiałaś tematu ;) Pozwól, że ładnie Ci wyjasnię - nie rwie mnie w rozporku i nie rozpaczam, że nie "dała" jak to ładnie nazywasz po trzech miesiącach, ale ponieważ nie "dała" pytam jakie inne są sposoby sprawdzenia jej cnoty. Czy widzisz, żeby temat brzmiał - jak zaciągnąć kobietę do łóżka ? Dziewczyna 87, ona wie, że uznaję tylko dziewice - właśnie dlatego obawiam się, że może kłamać

Bo jak kobieta szaleje w chacie z wiertarką jak wy siedzicie i oglądacie meczyk to jesteście za równouprawnieniem, a jak macie zrobić pranie to już wolicie tradycyjny model rodziny. Wstyd i hańba autorze

w życiu bym Ci mojego wianka nie dała wolałabym się puścić z byle kim ale nie z człowiekiem takim jak ty autorze

Poproś mamusie żeby Ci sprawdziła partnerkę tak jak to robią w krajach arabskich. A tak całkiem poważnie, to nie idzie tego sprawdzić, najbardziej zauważalne to będzię, gdy będziecie się kochać po raz pierwszy, czy będzie że tak powiem "ogarnięta'' w tych sprawach, czy też nie. Choć i to jest błędne, mój partner nigdy nie pomyślałby że jestem dziewicą kiedy pierwszy raz się kochaliśmy...

Cienka, chyba wyraźnie napisałem kilka postów wcześniej - obowiązkiem mężczyzny jest między innymi utrzymać kobietę na godnym poziomie. Nie mówiąc już o męskich pracach domowych - jak naprawy i bieganie z wiertarką. Jesli Twoi panowie kazali Ci naprawiać kran i "zapominali" otwierać przed Tobą drzwi, nie dziwię się ześ wyrosła na agresywną i sfrustrowaną :D, ale to własnie przez wasze równouprawnienie ;)

Dokładnie Cienka, jak taki tradycjonalista to ciekawe co po ślubie wymyśli, w dzisiejszych czasach to niebezpieczeńtwo taki staromodniak, kobieta zdobędzie dobrze płatną pracę, to Staromodny Pan Domu poczuje iż jego duma jako głowy rodziny zostala doszczędnie urażona.

Gość bardzo mozliwe że jest
dziewicą. dzisiaj panie często wolą analnie lub oralnie.

A poza tym, kobiety zawsze się pieprzyły przed ślubem(zapewne nie z jednym)i zawsze pieprzyć się będą, różnica jest taka, że w czasach obecnych, równouprawnienie zdjęło kłódki z ust... Bo my w gruncie rzeczy mamy takei same potrzeby seksualne jak wy, tylko że nasze od zawsze musiały być stłumiane przez morlaność.

Miss, nie mam nic przeciwko, żeby kobieta pracowała, jednak moja żona będzie mogła pracować dla własnej przyjemności a nie z przymusu, bo potrzebne są dwie pensje. Uważam, że mężczyzna, który nazywa niepracującą kobietę "pasożytem" jest pomyłką (no chyba, że owa "dama" , cały dzień spędza oglądając seriale w papilotach ;) ), tak samo jak niestosowne w przypadku kobiety jest zatajanie przed partnerem przeszłości seksualnej

Gość do Autoraaa
Zamiast szukac sposobow na hi hi leje ze smiechy nieorganoleptyczne sprawdzenie cnoty proponuje ci autorze udac sie do psychiatry lub ewentualnie psychologa bo masz obsesje na temat cnoty i chyba troche kompleksow do ktorych boisz sie przyznac . Chcesz byc I defloratorem tej oto niewiasty 20 letniej . Nie wiem, nie znam jej ale wiem o takich niby dziewicach co maja blone ale mialy juz kontakty seksualne i robily lodzika porzednikowi a on im lizal cipke . Mozna byc dziewica a miec juz jakies doswiadczenia seksulane chociazby petting.

Gość jadjtgp
Wiesz co? Kazdy facet tak naprawde marzy o kobiecie dziewicy. Jak kobiety o księciu z bajki. Ale facet jednocześnie chciałby zawsze miec dziewice i by dla innych tak sie zachowywała ale by w łóżku byla wrecz kurwa. Faceci kochaja prywatne kurwy. Przepraszam panie za dziwne porównanie ale mniej wiecej tacy jesteśmy. Tez zawsze chcialem miec dziewice jak znaczna większość facetów ale mam cudowną kobietę wcale nie dziewice i do tego ma super dziecko. Ma wiele wad i nie jest ideałem bo wiele jej brakuje... Ale mi tez bo widze w przeciwieństwie to Ciebie swoje własne wady i choc mógłbym wymagać dziewicy bo mozna jak bym sie uparł powiedziec ze sam bylem dziewica takiej wymagać to nie zamieniłbym jej na żadną. Zwiazek to nie tylko inwestycja i nie tylko zasady. Zycie dwojga ludzi to ciagle ugody i dogady wanie sie. Jesli z powodu błony potrafisz odrzucić szczęście to nie zaslugujesz na nie. Tyle osób Cie pytało a nie odpowiesz czy jestes sam dziewica? Skoro interesuje Cie tylko odp na pytanie a nie nasze opinie to miałeś odp juz wiele razy tu: tylko ginekolog moze to sprawdzić a i on sto procent ci nie da. Blona moze w inny niz stosunek sposob byc uszkodzona i nie da sie sprawdzić w jaki. Siniak od czego jest tez nie sprawdzisz. Nie jestes staromodny bo w milosci odrzuca sie nawet takie zasady tylko jej nie kochasz i szukasz samicy wg kryteriów. Nie rob jej krzywdy bo kobiety nie szukają idealnego partnera tak naprawde debilu tylko tez uczucia ponad wszystko. Zostaw ja w spokoju bo nawet najgorsza szmata nie zasluguje by z kims tak tępym być.dostałeś tyle razy odpowiedź a nie widzisz jej ciagle szukasz takiej odpowiedzi ktora ci bedzie sie podobać.psychol jestes i tyle.apel do wszystkich. NIE PISAC Z OGRANICZONYMI OSOBAMI http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

No cóż, ja jestem kobietą która żyje na zupełnie innych zasadach niż Ty, więc po prostu się nie dogadamy w tej kwestii :) Przeraziłam się tylko, że takie męskie-dinozaury, jeszcze chodzą po tym świecie... Na przyszłość, nigdy nie poprzedzaj pytania " Czy miałaś kogoś przede mną? " stwierdzeniem że wolisz dziewice...

Wiesz co autorze jest takie powiedzenie porzuć misje sama Cię znajdzie. A tak ode mnie osobiście jak byś i po trzech miesiącach związku powiedział że musisz się ze mną przespać by sprawdzić, czy jestem dziewicą naplułabym ci w twarz. Dlaczego domyśl się

"Na przyszłość, nigdy nie poprzedzaj pytania " Czy miałaś kogoś przede mną? " stwierdzeniem że wolisz dziewice..." uwierz, że więcej nie popełnię tego błędu, chociaż sprawa moich preferencji w tej kwestii wyszła wcześniej ;) , więc rozmowa wyglądała trochę inaczej, chociaż mam nadzieję, że nie będę musiał dalej szukać a moja obecna kobieta okaże się tą właściwą Możecie mnie krytykować, mozliwe, że jestem dinozaurem, ale jednak ta sprawa jest dla mnie szalenie istotna, nie mówiąc już jak bardzo istotne jest jej ewentualne kłamstwo, jesli takie miało miejsce, predzej zaakceptowałbym brak cnoty, niż kłamstwo w kwestii cnoty :)

Jak Cię czytam to mam wrażenie, że to nie jest tak, że "nieorganoleptycznie" chciałbyś potwierdzić cnotliwość, tylko raczej DOWIEŚĆ ROZWIĄZŁOŚCI. Widzisz różnice? A czemu by tak nie uwierzyć drugiemy człowiekowi?

Gość jadjtgp
Nie dinozaur tylko człowiek ktory ma fobie! :-P do psychologa radziłbym a nie na kafe. Tu moze większość dziwnych ludzi ale tak ograniczonego człowieka to widziałem raz w zyciu- w kościele katolickim w mocherku kiedy nawoływała do nienawisci do dziewczyny ktora szatan opętal - czytaj wpadła z nie wiadomo z kim... Oczywiście ona tylko tego nie wiedziala. Odpowiedzi miałeś na swoje pytanie wiec powinieneś sie cieszyć. Nikt nie sprawdzi dziewictwa na sto procent. Odpowiedź dostał?dostał. Radzę zostawić teraz owego pana by przemyślał swoje dziwne podejście i bo nie widze za gram uczucia w tamtym związku a tym bardziej szczerości. Szkoda czasu wiecej tracić skoro wszystko Zostalo powiedziane a odpowiedź dana. Zegnam i mam nadzieje ze wam sie uda choc szkoda mi jakos tej dziewicy bo moze to jednak fajna dziewczyna choc takiego kogos wzięła.. Coz niestety kobiety ślepe sa tak czesto i latami potem sie męczą. http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Nawiązując jeszcze do całej sprawy mam koleżankę której chłopak odwracając całą sytuację zarzucił, że go oszukała. Powiedziała mu wcześniej, że nie jest dziewicą (już nie była dziewicą). On miał żal , że była dziewicą i go oszukała. Fizjonomia czasem płata figla

Gość masssssakra
zastanwiam sie jak chcesz powaznie zwiazac sie z kobieta ktorejnei ufasz, dowodem jest zakladanie takich topikow, rozumiem ze masz jakies wymagania i takim wlasnie jest dziewictwo ale z tego co piszesz liczy sie tylko to... moim zdaniem popelniles blad juz na poczatku dajac jej do zrozumienia ze jest to dla ciebie najwazniejsze i nei liczy sie nic wiecej, wiec moze byc tak ze kobieta cie oklamuje(tego nei wiem nei znam jej) ty jednak powinienes to sam wiedziec skoro planujesz z nia zyc... czytajac twoje wypowiedzi przyszlo mi do glowy jeszcze jedna sytuacja ktora tlumacyzla by jej paniczne reakcje na twoj dotyk, skoro nei powala ci sie w okolicach krocza wogole dotykac i nei widziales go jeszcze, moze byc tak ze dziewczyna ma jakies kompleksy na puncie swojego sromu (jedna warge sromowa wieksza od drugiej, albo wogole duze) moze byc to dlaniej powazny problem... mozesz sie tez rozczarowac jej rozdziewiczaniem, nie kazda kobieta krwawi podczas pierwszego razu, wiem po kolezankach... a tak ogolnie szkoda mi ciebie a twojej kobiety jeszcze bardziej... sama stracilam dziewictwo w wieku 25 lat z partnerem z ktorym jestm do dzis, tylko ze on nigdy nie stawial mi zadnych warunkow... mam nadzieje ze zycie cie jeszcze koknie pozadnei w doo[pe i zostanies zjeleniem jakich malo

Gość masssssakra
zapomnialam pozdrowic autora topiku :P

Gość jadjtgp
Naprawde zaczyna to walić prowokacja skoro gosc dawno odpowiedź dostał a mimo to ciagle pyta i pisze natomiast nie odpowiada na pytanie mu zadane czy sam jest taki "fer" według jego kryteriów czytaj dziewica. Zostawiam juz was ale naprawde uważam szkoda karmić trola :-P http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

nie wierzę że tacy chodzą po świecie :o ja poznałem cudowną dziewczynę, gdy się dowiedziałem że nie jest dziewicą a byłem prawie na 100 pewien że jest to był dla mnie szok , ale co? mialem przestać kochać? dalej ją kocham. przeszłość sie nie liczy. a Twoja jeśli jest dziewicą to szybko Cie zdradzi żeby mieć porównanie , tego Ci zycze

cnotliwa dziewczyna ,to jak wygrac 6 w totolotka

odpowiedziałem na pytanie : nie jestem prawiczkiem - co w przypadku mężczyzny jest tylko zaletą, pisałem na ten temat, są inne wymagania od mężczyzn i od kobiet, poza tym dwie ciamajdy w łóżko to za dużo ;)

sodomia i gomoria :P Jak okaże się kiepska w łóżku to będziesz ją zdradzał w myśl tradycji, że facetowi wolno zdradzać żonę.

poza tym jak ktoś może pisać, że uzyskałem odpowiedz ?? Uzyskałem jedynie tysiące bzdurnych wpisów i wszelkiego rodzaju złotych rad jak dobrze żyć i dobrze kochać, kilka stron krytyki i pouczania, a konkretną odpowiedź na zadanie pytanie zawierał tylko JEDEN post ! Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi typu : jakie podchwytliwe pytania zadać, zak ją wyczuć, wybadać, jakiego typu zachowania zaobserwować ukradkiem.... gdzie niby te odpowiedzi ?? i jeszcze raz ponawiam pytanie dodatkowe : czy proktolog jest w stanie stwierdzić, że odbyt był używany we właściwy sposób ?

A ja mysle,ze ona nie wytrzyma Twojej presji i sama Ci to wyzna. Poki co jestescie 3 miesiace, wiec to chyba za szybko na takie zwierzenia. Czemu jej nie zaufasz?