Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten jej jedyny

Jak nieorganoleptycznie SPRAWDZIĆ CNOTĘ ?

Polecane posty

poproś ją o fotke z dziecinstwa - jesli miała jaśniejsze oczy niż teraz to jest nie dziewicą a jeśli takie same lub ciemniejsze to dziewica to samo z włosami, chyba że ma farbowane oraz kolor skóry - poproś o fotki z wakacji - niedziewice szybciej łapią brąz poprzez hormon który powoduje także uwolnienie melatoniny....i jeszcze kilka podobnych.

Jo Gould, jeśli będziesz mieć coś mądrego do powiedzenia to chętnie posłucham, na razie żegnam :) Jola z Opola, dlaczego mnie obrażasz ?

Masakra jakaś. Do Autora jeśli ty już masz wątpliwości, ze ona nie jest dziewicą to jak potem budować związek skoro nie ma w nim zaufania. Ja nie widzę niczego nadzwyczajnego w tym,że dziewczyna mając 20 jest jeszcze dziewicą. jest to całkiem spore zjawisko tylko w tym wieku dziewczyny często się do tego nie przyznają dużo facetów nawet nie wie, że dziewczyna była dziewicą.

Nie mówcie mi o krwi i dowodach bo często kwi jak na lekarstwo lub wcale.

To nie dobrze że dziewcze nie chce się przekonać co jej chłopak trzyma w spodniach, módl się zeby była dziewica kolego, inaczej jeśli zobaczy Twoje jakże skromne wyposażenie spierdoli gdzie pieprz rośnie. Chyba, dobrze rozumiem, dlatego właśnie wolisz aby była dziewicą, prawda?

Cienka, mam swoje powody, żeby wątpić w jej niewinność ;) A że nie chcę zostać jeleniem toteż wolałbym jakoś sprawdzić jej prawdomówność, żeby nam obojgu zaoszczędzić czasu i rozczarowań. Po prostu. I jeszcze jedno pytanie: czy ginekolog potrafi rozróżnić błonę uszkodzoną poprzez np. używanie tamponów a przerwaną przy użyciu prącia ? Czy proktolog lub inny lekarz jest w stanie stwierdzić czy odbyt był używany we właściwy sposób ?

Gość Jo GouId
ty masz problem i na takie debilne tematy ja daje debilne komentarze ;) możesz żegnać pójde jak zechce. a Twoja dziewczyna zwyczajnie Ciew nie chce, jakbyś był seksowny nie mogłaby sie powstrzymac po miesiacu gora 2 !!! dziewictwo to żadne wytłumaczenie, nie kręcisz jej i tyle!! POGÓDŹ sie z tym i TO JA ŻEGNAM BO TO FORUM DLA KOBIET a nie impotentów :/

Mam swoje powody mam propozycje zmień dziewczynę jak masz powody do wątpliwości bo to źle wróży jak nie teraz to na przyszłość.

Dla mnie śmieszne jest przede wszystkim to, że głównym dylematem 28 letniego faceta ( który rzecz jasna powinien być już mężczyzną dojrzałym ) jest kwestia dziewictwa jego partnerki. Albo kolego masz mega kompleksy i przeraża cię skala porównawcza którą ktoś przed tobą mógł już wyorbić, albo jesteś emigrantem Emiratów Arabskich...

tak misss perfectito on jest opcją trzecią ;) normalny facet ma kolegów, normalne problemy i prace a on? siedzi tu i biadoli. w ogóle zalatuje prowokacją...nudziarz :o

Kolego co mamy Ci napisać, musiałbyś ja wysłać do gina po zaświadczenie. le jeśli wcześniej była u ginekologa to podczas badania jeśli miała delikatną błonę już je straciła więc wyniki są mało miarodajne.

Miss Perfectito, rozumiem że ty nie masz żadnych wymagań co do swoich partnerów ? I bierzesz jak leci ? Otóż nie zdziwiłbym się, że zarówno Twój atak na mnie jak i Twój wysublimowany nick mogą świadczyć o kompleksach nie moich, ale Twoich właśnie ;)

Autor ma jakiś straszny problem ze sobą na miejscu tej dziewczyn (bez względu czy jest dziewica czy nie) nie chciała bym być z takim psycholem

Poki co nie pozostaje Ci nic innego niz zaufac swojej partnerce i uwierzyc w jej slowa. Gdy dojdzie do blikosci- wowczas okaze sie, czy faktycznie jest dziewica.Ma 20 lat, wiec jest na tyle mloda, ze moze byc dziewica. Powiedziales jej,ze tylko takie uznajesz?

Nie mam kompleksów, a jedyno co mnie że tak powiem 'uraziło' to to, że na swoim koncie póki co mam jednego mężczyzne, i gdy sobie pomyśle, że mógłby mi się trafić w przyszłości ktoś taki jak ty, kto uważałby mnie za gorszą, tylko dlatego bo kiedyś kochałam się z mężczyzną który wówczas był dla mnie prawie że wszystkim, to po prostu mam ochotę ci przypierdolić. Nie mam wymagań, ani sztywnych zasad i reguł którym mój partner musi mi sprostać - albo mi się podoba, albo nie.

Gość proposal
Chłopie mam wrażenie że jestes bardzo niedojrzały nie każda kobieta idzie do łózka po 3 miesiacach zwiazku z facetem. I w ogóle co to ma do rzeczy, że nie jest dziewicą ty też napewno nie jesteś prawiczkiem. wkurza mnie to, że facet może mieć już przygody z innymi kobietami ale kobieta musi być dziewicą! żal.

Gość jadjtgp
A ty prawiczek ze wymagasz tylko i wyłącznie dziewicy? Moze sam sie z kur.... Bawiłeś a od kogos wymagasz. To po chuj ty z nia jestes. Po twoim słowie idzie odczuć ze ty tylko o inwestycji myślisz, czy ty wogole ja kochasz? Ja bym bardziej sie zdenerwował ze jesli nie jest nia to kłamie a nie ze nią nie jest. Przeczytaj co ty napisałeś jakbys robota do kuchni wybierał. Czy ty wogole wiesz co to jest milosc albo zwiazek? http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Cienka, jestem staromodny, uważam, że moja żona powinna być cnotliwa, tak samo jak ja powinienem zapewnić jej życie i utrzymanie na odpowiednim poziomie, kiedyś nikogo by to nie zdziwiło a dzisiaj wywołuje burzę. Jestem tradycjonalistą, zadałem rzeczowe pytanie i liczyłem na rzeczową odpowiedź, nie wiem dlaczego wszystkie jesteście takie skaczące do oczu ? Może nigdy nie spotkałyście w życiu prawdziwego faceta, a tylko chłopców, chętnych na zabawę - toteż nie dziwne, że wasza cnota była dla nich bez znaczenia ;)

Gość proposal
zgadzam się z jadjtgp Nie wiem dlaczego ona z tobą jest xf

Dziewicoholik takie rzeczy powinno się leczyć facet który sam ma coś na sumieniu nie ma prawa żądać od dziewczyny dowodu, bo sam nie jest czysty i czort wie z kim się wcześniej puszczał

Gość proposal
to chyba twoja glupia wymówka, że jesteś "staromodny" jesteś jak niektórzy faceci którzy poprostu chcą nie naruszoną kobiete wy facecci jestescie okropni. A co moze ty nie miales zadnych kontaktow seksualnych wczesniej?

Jestem staromodny to może jeszcze pal na stosie wszystkie którym udowodnisz, że nie są dziewicami co?

Hahahahaha ''Może nigdy nie spotkałyście w życiu prawdziwego faceta, a tylko chłopców, chętnych na zabawę - toteż nie dziwne, że wasza cnota była dla nich bez znaczenia'' - a kim ty jesteś, marudząc że dziewczyna nie chce Ci dać po 3 miesiacach !? Jak takiś staromodny to i do ślubu czekaj !

Cienka, czy ty nie rozumiesz, że od kobiety i mężczyzny wymaga się innych rzeczy, tak wam wszystkim to równouprawnienie w głowie poprzewracało ? Nie chcecie, żeby się wami opiekować - chociażby w ciąży i nie tylko ? Rozpieszczać ? Dbać o wasze bezpieczeństwo ? Jesteście słabsze, będziecie matkami, potrzebujecie mężczyzny przy którym będziecie się czuć bezpiecznie, jeśli twierdzicie że nie to albo jesteście babochłopami albo nigdy nie miałyście okazji na takiego trafić, po prostu. Mężczyzna również ma prawo mieć swoje wymagania np. nie zostać jeleniem jeszcze przed ślubem ;) Mogę dać wiele kobiecie jako mężczyzna, oczekuję więc wiele od kobiety.

Gość proposal
Otóż to! skoro taki staromodny to czekaj do ślubu! I kazdy facet chce mieć dziewice najlepiej taką której nikt wczesniej nawet nie dotykał! Faceci. grrr

Gość proposal
Jejku a to co Ona nie bedzie Jeleniem ??