Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana dawno temu

nie jadłam od piątku

Polecane posty

Gość oszukana dawno temu

co powiecie na to? Mój partner, ojciec mojego synka, oszukał mnie dawno temu. w 2007 roku, kiedy byłam z nim juz 2 lata, dowiedziałam się, że on nie powiedział o mnie swojej byłej, z którą był 8 lat. Tzn. miał nas obie. Mnie bardziej intensywnie, bo ze mna mieszkał, do niej jeszcze jeździł. Czasem sypiał z nią. Rzadko, bo słyszałam, jak po tym , kiedy sie dowiedziała, płakała w słuvchawkę do niego i przypominała mu, że udawał problemy w łóżku, by z nią nie spać. Byłam wtedy w ciąży. Jest rok 2010. Odbudowaliśmy związek. Tzn. jesteśmy razem, ale ja go wciąż kontroluję. Nie ufam i ciągle podejrzewam. umowa jest taka, że on ma mieć wszędzie i zawsze ze soba tel. komórkowy i odbierać i puszczac mi przez niego, kto z nim jest i gdzie jest. taki podsłuch. I robi to grzecznie od tego 1007 roku. Pokazuje mi też bilingi. Ale był jeden telefon, z którego bilingów zażyczyłam sobie dopiero teraz. dał mi i przeżyłam szok. Przez 7 miesięcy po tym, jak kazałam to zakończyć, i zakończył, do niej jeszcze dzwonił. 7 miesięcy zabrało mu uspokajanie telefoniczne swojej byłej pani. Pierwszy miesiąc - codziennie, drugi prawie codziennie, trzeci co drugi dzień, czwarty - kilka razy w tygodniu, i tak coraz mniej i mniej. Kazałam mu się wynosić. Od piątku go nie widziałam. parę razy dzwonił, prosił, bym przestała, że to było 2 lata temu, że tylko telefony, że nie miał z nia innego kontaktu, że sie martwił o nią, chciał wiedzieć, co się z nią dzieje. Przede mną udawał wtedy, że nie dzwoni. Był ze mną. Nie wiem, co robić. Nie jadłam od piątku. Nie mogę. Zażywam ogromne ilości środków uspokajającyhc, żeby jakoś żyć.

Gość oszukana dawno temu
co mam zrobić?

Gość oszukana dawno temu
pomózcie mi, bo oszaleję...................................................................................

Gość Penelopa_111
współczuje, będzie ciężko, ale za nie wracaj do tego palanta. Pogadaj z kimś o tym, jakoś to będzie. Trzymam kciuki!!!

Gość oszukana dawno temu
rzucić go? za telefony? tak radzicie? wiem, że z nią juz nie był. Nie mogę na niego patrzeć, ale go kocham. jezu

Gość Penelopa_111
a chcesz do końca życia zastanawiać się, czy na pewno Cię nie zdradzi, nie zostawi, czy o niej myśli. Miłość to zaufanie, a nie kontrola.

Gość
a kim my kurwa jesteśmy aby Ci radzić ???

Gość aha.co siee dzieje...
dz8iewczyno czy ty masz rozum ??!??!?!1 nie wiesz jakie kobiety potrafia byc szczesclie w zwiazkach?! ty jak kazda kobieta zaslugujesz na cudowny zwiazek!!!! nie umiem sobie wyobrazic tesknoty za kims kto mnie zdradzal i mial gdzies!! dxiewczyno ty jestes jakas chora.... ja mojego chlopaka moge wypuscic na impreze czy wyjazd ui jestem ewna ze nic nhi zrobi a ty go kontrolujesz nn stop ? przeciez gto chore.... :O :O :O zal mi cie... znajdz sobie faceta dls ktorego bedziesz calym swiatem!!! o matko... moj chlopak dzwonil dzis do mnie ze przygotowal niespodzianke na walentynki, ze kupil mi torbe i cche kupic buty... ze chce mnie miec dla sibiee na zzwsze i ze nie spotkal nigy takiego cudu... a twoj wydxwanial do innej?? o matko co za zwiazek :O

Gość Penelopa_111
Sukom dziękujemy. Spier_dalaj

''ale ze mnie sucz''nie znam Cię ale moja sympatie masz:):):) A tak swoja drogą to nie głodz się przez tego palanta pokaż mu że stać cię na więcej !!!!!!

Gość oszukana dawno temu
my nie jesteśmy już dziećmi. mamy dziecko. on jest sporo ode mnie starszy. po tamtym, znosi moje histerie, ciągłą kontrolę, nie złapałam go na niczym , jest wierny. tylko teraz wyszły te telefony sprzed dwóch lat... Jestem nienormalna, wiedziałam.

Gość oszukana dawno temu
nie głodze się. po prostu mój żołądek nic nie przyjmuje. nie mogę jeść z nerwów.

Gość
sorry ale jako rasowa suka grzeczniej już nie porafię :D nie dziękuj autorko moja rada płyneła prosto z serca :D

Gość oszukana dawno temu
ludzie, idźcie się kłócić na innym wątku. mnie się życie wali.

Gość
nieznajoma - :) he

sama musisz wiedziec czego chcesz:) Moja sasiadke maz codziennie napierdala a ona usmiechnieta opowiada jak kocha Zenusia:P Widocznie to jej jak tlen do zycia potrzebne:O

Gość Penelopa_111
Kobieta ma problemy, a Szucz będzie pokazywać swoje fochy! Zdradzona wiem, że to trudne, ale weź się w garść, to co miałaś, to nie życie, to jakaś paranoja. Każdy ma prawo do szczęścia, jest tylu facetów, którzy chcieliby Ci je dać!

Gość
wybacz ... moja empatia budzi się do zycia ... to w sumie zrozumiałe ze jak się zycie wali to sie z tym wbija na kafe :D

Gość oszukana dawno temu
chcę zasnąć i się nie obudzić

Gość ...ups
OMG...przecież masz dziecko, które potrzebuje MATKI z prawdziwego zdarzenia. Takim postepowaniem do niczego dobrego nie doprowadzisz, wpędzisz się w nerwicę, osłabisz organizm. Zastanów się czy ten cwaniaczek jest wart twojego poświęcenia. Oszukiwał ciebie i prawdopodbnie bedzie tak robił. Owszem wybrał ciebie, ale nie bardzo rozumiem po co wracał do ex dziewczyny. Czy z niego aż taka czuła duszyczka, że musiał ją tak długo pocieszać? Szkoda, że nie był tak wyczulony, kiedy narażał wasz związek na rozpad. Szkoda dziecka, bo ono w tym najbardziej ucierpi, tym bardziej, że ty zaniedbujesz siebie. Mam nadzieje, że dziecku niczego nie brakuje. Trudno jest mi tobie doradzić, bo to jak loteria, wóz albo przewóz. Szansę mu możesz dać, ale następny raz (nie twierdzę, że będzie na pewno) może okazać się bardziej bolesny.

Gość oszukana dawno temu
do ale ze mnie sucz jak sie nie ma tak napraewdę nikogo, do kogo sie można zwrócić, to sie wali na kafe. jestem w rozpaczy

Gość
ojjj tam zaraz fochy ja jedynie się z Ciebie nabijam :D

Gość oszukana dawno temu
ups on do niej wydzwaniał w 2007/2008, zaraz po tym, jak kazałam mu to zakończyć. Nie wracał do niej, nie spotkali się, tylko skurwiel dzwonił codziennie chyba po to, żeby się wybielić.

swoja droga co daja take wynaturzenia na kafe ..? pomogly komys? ..nie sadze ,wiec nie bulwersowc sie :P czego autorka oczekuje ..recepty ?..gotowca jak na sprawdzinie? sam niech sie ztroszczy o swoje

Gość oszukana dawno temu
wiem, że sie nabijasz. Ale gdybyś była w takim stanie, że nie masz siły wstać rano złóżka, a wieczorem się położyć, nawet takie które sie tylko nabijają byłyby dla ciebie powodem żeby sobie strzelić w łeb

Gość oszukana dawno temu

Gość
takie decyzje podejmuje się SAMEMU a nie zwraca DO KOGOŚ !!!!!!!!!!!!! ciekawe kto za nią potem będzie znosił przejebaną codzienność Ci co jej poradzą ??? która z was chętna ?? samarytanki ??? heh smieszne ...