Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość googlewindows

czego kobiety w sobie nie lubią?

Polecane posty

ale ze mnie sucz - we mnie za duzo jest empatii i wrazliwosci i to mnie gubi. ale pracuje nad tym bo kadego dnia dochodze do wniosku ze na tym swiecie nie ma miejsca na sentymenty

Gość gotrfrydkaaa
watpie. piekne klobiety nie maja przyjaciolek. wogole ladnych ludzi sie na ogol nie lubi, bo sa za ladni :P :)

Gość
niby latwiej jest isc przez zycie takim jak ja ... ale ... czasem się czlowiek zastanawia ... :/

Gość jap
to Ty jesteś na fotce ze swojej stopki?

Gość
takim jak ja miało odnosić sie do tego braku empatii co k. napisąla ...

google - miales kiedys skurcz? to wyobraz sobie wlasnie taki skurcz tylko ze z dwoch stron brzucha. z bólu wymiotujesz. wiem, ze nie kazda kobieta dzieki Bogu tak ma ale ja niestety musze sie z tym męczyc. wrrr.......!!! a jesli chodzi o podpaski, tampony itd. to pikus w porownaniu do bólu, ktory ja przechodze. :)

Gość gotrfrydkaaa
to zalezy od tego czy jestes prozna

Gość googlewindows
katharssis mój tata mnie zostawil jak mialam 4 latka i ogolnie sie mna malo interesowal. kiedys oszukalam go, ze mam raka i ze jestem pod opieką lekarzy. chcialam zeby mnie częsciej odwiedzal... uwierzył i nawet sie przejął. był u mnie raz odkad mu to powiedzialam a potem znowu cisza az do dzis. zero kontaktu ale jak to zostawił???jak można dziecko zostawić???zostawil i mamę i ciebie???cisza aż do dziś to ile lat ty go nie widziałaś???czegoś takiego jeszcze nie słyszałem dziwna sprawa.

Gość
prózna ? nie sądze... ironizuje sobie czesto w tym temacie ale to świadczy o autoironii smieszy mnie kiedy ktoś zaklada topik "czy są na kafe piekne kobiety" i ja sobie wchodze i wpisuje " mówisz i masz" a tu zaraz gromy :) heh to zart nie znaczy ze tak myslę tutaj jakos wszystko cholernie powaznie biora :/ więc prózna nie choc lubie dbac o siebie ale znam soja wartośc i znam wady które zazwyczaj postrzegam jako zalety ... bo czlowiek to całośc ... nie patrzy sie przez pryzmat poszczególnych cech ... czy samego wyglądu bądz tez samej osobowości ...

googlewindows - takich przypadkow jest milion! ale ze mnie sucz - a moze jest w Tobie wiecej empatii itd niz Ci sie wydaje:) ?

Gość gotrfrydkaaa
to dobrze ze masz poczucie wlasnej wartosci, moze dlatego kobiety czuja sie przy tobie szare. a nikt nie lubi czuc sie gorszy wiec dokleja sie takim osobom etykietki ze pewnie zarozumiala, prozna.i z gory uprzedzaja sie. To ludzka rzecz zazdroscic, a raczej strikte kobieca. Mialam taka przyjaciolke, ciezko mio czasem bylo, bo nieustannie czulam sie gorsza. Ale nadszedl dzien w ktorym poznalam swoja wartosc jako kobieta i teraz kompletnie mi nie przeszkadza jej atrakcyjnosc. e tam , za to pewnie masz fajnych kolegów :) faceci są lepszymi przyjaciomi

Gość googlewindows
ale to to rozumiem że Twoi rodzice musieli się rozwieść.I mieszkasz z mamą.jak można komus powiedziec że jest się chorym żeby tan ktoś go odwiedzał.Przeceiż jesteś już dorosła czemu to wspominasz??? Ile masz już lat bo to istotne znaczenie.

gotrfrydkaaa - przyjazn damsko - meska jest po prostu pozbawiona zazdrosci, zawisci itd. wiem cos o tym bo tez mam wiecej kumpli niz przyjaciolek. kobiety ze soba czesto rywalizuja co psuje ich relacje

Gość
dokladnie !! z facetami zawsze latwiej się dogadac nie sa zazdośni jak my i nie maja PMS-u :P

googlewindows - tak, moj tata odszedl od mamy jak mialam 4 lata. pozniej jak mialam moze ze 13 to wymyslilam to klamstwo. a wspomnialam o tym na topiku bo tego dotyczyl temat. nie chodzilo o rozdrapywanie ran tylko o przypomnienie najwiekszych bajek, ktore komus wcisnelismy. mam 24 lata

Gość
katharssis podaj mi link do tego topiku ... jesli możesz ofc. ??

googlewindows - po co ciagniesz ten temat:)? to chyba nie ten topik ;p nie gadajmy juz o moim ojcu

Gość googlewindows
katharssis no nie wiem czy kobiety ze sobą rywalizują, o ile wiem zawsze są przyjaciółkami są solidarne.Bynajmniej zawsze tak mówią, i chyba tak jest co w męskim świecie się nie sprawdza.

googlewindows - ja mysle, ze zawsze miedzy kobietami dochodzi do rywalizacji. w mniejszym czy wiekszym stopniu ale jednak ona sie pojawia. z moich obserwacji wynika, ze tak naprawde męskie przyjaznie sa duzo trwalsze i lojalniejsze

Gość
nie ma czegos takiego jak kobieca solidarnośc ...

Gość googlewindows
nie chcę gadać o Twoim ojcu.Sama wkleiłaś ten topik w stopkę, i to jak gdyby promujesz zachęcasz do tego.A i to że go okłamałaś to myślałem że w wieku 4 lat bo tak z tego co tam napisałś to wynikało. Nie mogę ty mieszkasz nie daleko mnie a na dodatak ja jestem od Ciebie młodszy o rok ale jazda.:)

Gość googlewindows
mogę wkleić Ci link z wikipedii na temat rywalizacji męskiej i żeńskiej.Męska wyrażnie z sobą rywalizuje i zabiega o wzglądy dziewczyn itd. żeńska jednak wyrażnie ze sobą współpracuje. Tak tytałem w wikipedii ale to już jakiś czas temu.:)

googlewindows - zle zrozumiales :) nie promuje tematu o moim ojcu tylko o klamstwie. i napisalam ze zostawil mnie jak mialam 4 lata a oszukalam kiedys tam , pozdro

Gość googlewindows
jeśli prószków jest w mazowieckim to mieszkasz odemnie o 250km.

Gość googlewindows
Wiem a ja mieszkam nie daleko Ostrołęki.Znasz tam kogoś?

Gość googlewindows
lecę spać.